Wil je gebruik maken van de marketingmogelijkheden die webinars bieden? Dan is WebinarJam het antwoord. Ik geef al jaren webinars en heb al diverse programma's getest, over geen enkele aanbieder ben ik zo enthousiast als WebinarJam. Speciaal daarom bied ik een training aan, uniek in Nederland.


  WebinarJam training - Effectief aan de slag met WebinarJam


  Overweeg je WebinarJam te gaan gebruiken of heb je onlangs WebinarJam aangeschaft en wil je geholpen worden met het optimaal inrichten en opzetten van WebinarJam, volg dan deze training!


   " Een webinar is, vandaag de dag, de meest effectieve en succesvolle marketing- en verkoopmethode!"


   Ik leer je in 2,5 uur hoe je je systeem technisch in kunt richten voor een optimale conversie.

   WebinarJam kent namelijk zoveel nieuwe mogelijkheden dat, zelfs als je bekend bent met bijvoorbeeld GoToWebinar, het uren kan duren voordat je deze allemaal uitgedokterd en ingericht hebt. En zelfs dan ben je misschien niet volledig en maak je hoogstwaarschijnlijk nog geen gebruik van alle kansen die het systeem biedt.

   Bespaar jezelf een hoop tijd en energie, na deze 2,5 uur kun je direct je eerste webinar plannen. Zonder zweetdruppels op je rug vanwege het technische aspect of de vraag of je alles nu wel ingezet hebt.


   ​Webinarjam made easy!!   Wat leer je tijdens deze Webinar Training:


   Webinarjam is een applicatie binnen Google en je dient het grote plaatje "Google Hangout" te begrijpen om WebinarJam goed in te kunnen zetten:

   • Hoe je WebinarJam nu ECHT optimaal inricht zonder dat je er teveel tijd aan kwijt bent om het zelf uit te vinden
   • Hoe je gebruik maakt van alle mogelijkheden binnen het aanmeld proces
   • Ontdek hoe je video's in kunt zetten in de aanmeldprocedure voor een nog groter aanmeldingspercentage voor jouw webinar
   • Hoe je je webinar kunt professionaliseren door het voeren van een 'onderblok' met jouw naam
   • Hoe je het follow-up systeem zowel voor als na je webinar als echte marketingtool inzet
   • Hoe je een combinatie maakt van je powerpoint presentatie en het persoonlijk trainen van de aanwezigen
   • Hoe je op elk gewenst tijdstip met '1 klik op de knop' voor geselecteerde aanbiedingen en/of afbeeldingen op je scherm kunt laten zien voor een nog hogere conversie van je producten en/of diensten
   • Hoe je vanuit iedere autoresponder e-mails van je deelnemers kunt verzamelen en/of versturen (en als je dat niet hebt: vanuit WebinarJam zelf)
   • Hoe je jouw webinars & video's, na afloop, niet automatisch laat streamen op YouTube, zodat mensen geneigd zullen zijn om live te luisteren in plaats van de replay te bekijken
   • Hoe je vragen kunt ontvangen op jouw webinars ook als je niet online bent


   Plus extra Bonus!!


   Een half uur “Vraag & Antwoord” sessie op 30 april a.s. In totaal dus 3 uur optimaal getraind worden hoe je WebinarJam technisch kunt inrichten en kunt inzetten. Deal or no deal? Ik zeg doen!    Wat levert deze Webinar training je op?


   Je leert in 2,5 uur wat er zakelijk allemaal mogelijk is met webinars en waarom juist het geven van webinars met WebinarJam ongekende mogelijkheden biedt. Kortom, wil je als ondernemer goed aan de slag met WebinarJam en je concurrenten een stap voor zijn,
   schrijf je dan NU in voor deze WebinarJam training.

   Van deze training zal voor alle deelnemers een replay beschikbaar zijn ​welke tot een jaar na dato teruggekeken kan worden. Dus mocht je nog niet beschikken over WebinarJam, zou deze training wel van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn.

   Voor wie is deze training?


   Zelfstandige ondernemers die optimaal en effectief gebruik willen maken van de unieke marketing mogelijkheden van het geven van webinars en als één van de eersten wil profiteren van de kansen die het geven van webinars biedt!


            Na afloop kun je webinars direct effectief inzetten als Marketingtool voor je 
                             bedrijf en krijg je met een tas vol met toepasbare ideeën!

   Datum: 16 april 2014
   Tijd: 19.30 - 22.00 uur
   Locatie: Online
   Trainer: Ria Kaashoek
   Prijs: € 67,- (excl. BTW)
    Leave Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    clear formSubmit