Online Business Bootcamp
Gisteren heb ik 48 kaarsjes mogen uitblazen. Terugkijkend op de laatste jaren, kan ik stellen dat ik nog nooit zó lekker in mijn vel gezeten heb als vandaag de dag ?.


In mijn vroegere jaren (en nog steeds actueel én herkenbaar bij veel van mijn klanten) is het feit dat je je laat leiden door indrukken, meningen en uitspraken van derden. 

Als dochter van 2 aan alcohol verslaafde ouders, heb ik een hele zware jeugd gehad (maar dat is een verhaal voor misschien een andere keer ?) en had ik een eigenwaarde en zelfverzekerdheid van minus 100. 

Het boek ‘De Wetten van de Winnaars’ heeft mij de eerste schreden doen zetten op het pad van persoonlijke ontwikkeling en ik durf met mijn hand op mijn hart te beweren dat ik nu hier sta (in deze huidige vorm) met name door dit boek. 

Ik heb dit boek zelfs enkele jaren geleden opnieuw mogen uitgeven (let op: ik ben de uitgeefster en niet de auteur). 

Ik wilde toen het boek ook als audio opnemen en bij het voorzichtig kenbaar maken van mijn plannen, volgden de (ongevraagde) adviezen elkaar in rap tempo op:

  • Ria je moet dit door een professioneel bedrijf laten doen
  • Je gaat het toch niet zelf inspreken? Jij hebt een wel erg Rotterdams accent
  • Pas op: want je hoort achtergrondgeluiden (advies toen de podcast nog haast niet in Nederland bekend was)
  • Je hoort dat het een opgelezen verhaal is en dat resoneert niet met mensen etc. etc.


En ik? Ik heb me laten leiden en het niet gedaan want ik heb immers een accent en ik verspreek me ook nog wel eens. Nog maar niet te spreken van het feit dat ik nog wel eens ‘ehh’ zeg. Gelukkig heb je tegenwoordig hele goede edit software….

Pas toen ik Maartje Koper haar audio’s hoorde, werd ik enorm getriggerd en wist ik dat ik dat ook wilde doen. Maartje is authentiek en doet zich niet anders voor. You like it or you hate it. 

En voor wat betreft authenticiteit heb ik een hele lange weg afgelegd. De laatste kilometers op dit pad zijn mooi en kan ik iedereen aanraden om ook het ‘pad van authenticiteit’ te gaan bewandelen. Mensen voelen je energie door het feit dat je je niet anders voordoet.
Niet iedereen zal jou of wat je doet, schrijft of zegt leuk vinden en dat is ook ok. Ze hebben immers de vrije keus om je artikelen/nieuwsbrieven niet meer te lezen, niet te luisteren naar je audio’s of je simpelweg niet meer te volgen. 

Vorige week heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik achter mijn (gloednieuwe) microfoon gaan zitten en heb ik ‘Wet 4 Concentreer Je Op Activiteiten Die Inkomsten Genereren opgenomen’. 

Je kunt de Wet hier terugluisteren. Langzaamaan ga ik ook de overige 29 wetten opnemen. Wat ik ermee ga doen of hoe ik dat in de markt ga zetten, weet ik nog niet ?. 

Wat ik wél ga doen is jou de 5 elementaire wetten voor je online business leren in één van mijn 4-weekse Online Business Bootcamp lessen.

In de Online Business Bootcamp leer ik je: 

Week 1 – Wat de 5 elementaire Wetten van de Winnaars zijn voor succesvol online ondernemen
Week 2 – E-mail marketing. Het opbouwen van je mailinglijst, hoe jij je eerste digitale weggever maakt en hoe je verkeer naar website krijgt voor consistente groei 
Week 3 – Hoe maak je een digitaal product in 24 uur of minder 
Week 4 – In deze week voegen we alles samen en leer ik je hoe je een sales- en e-mailfunnel maakt

Om mijn 48e levensjaar met jou te vieren, betaal je slechts 48% van de oorspronkelijke investering (of om in marketingtermen te blijven ☛ je ontvangt 52% korting!).

Je investering bedraagt in plaats van € 197 slechts € 94,56 (excl. BTW)! 

Als jij een digitaal product maakt en/of een goedlopende salesfunnel inzet dan is de investering binnen no-time terugverdiend. ? 

Ook al was ik ‘slechts’ 24 uur lang jarig. De actie is vanaf vandaag 72 uur geldig (geen uitzonderingen). 

>> Extra informatie <<

Maak eens een actielijst van jouw Inkomen Producerende Activiteiten en besteedt elke dag een paar uur aan deze werkzaamheden. Je zult zien dat alleen hierdoor je omzet al stijgt (uiteraard als je je hieraan commit ?). Meer hierover in mijn Online Business Bootcamp.

Ik wens je heel veel luisterplezier!

 
Online Business Bootcamp
 
 
 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.