Een live online masterclass waarin je leert, hoe je met succes, Facebook adverteren inzet voor je onderneming.

Stap voor stap leer je mijn bewezen en geteste technieken voor het genereren van meer omzet en groei in je business.

 

Als je al wat langer bezig bent met online marketing weet je dat het genereren van sales het levensbloed van je onderneming is. En dan weet je waarschijnlijk ook dat je omzet zonder een constante stroom van nieuwe leads niet gegarandeerd is.

 

Sterker nog, als je nog geen gebruik maakt van Facebook adverteren… dan laat je jaarlijks duizenden euro’s op tafel liggen. (Maar dan moet je wel weten hoe je dat op de juiste manier doet).

 

 

Ik weet precies hoe het voelt. Ik heb het allemaal meegemaakt. Je weet dat je meer kunt bereiken met Facebook adverteren maar…

 

Je weet niet waar je moet beginnen. De ene raadt een bepaalde strategie aan maar een ander vertelt je juist iets anders. Naar wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?

 

Je voelt je overdonderd door de grote hoeveelheid aan informatie. Er zijn talloze mogelijkheden en details waar je op moet letten maar, het enige wat je wilt, is goedlopende campagnes die meer geld in het laatje brengen. Hoe kom je van A naar B?

 

Je bent de frustratie zat. Je hebt van alles en meer geprobeerd; soms met een beetje succes en andere keren niet. Maar je behaalt nog steeds geen consistente resultaten.

 

Je hebt het gevoel dat je je geld verspilt omdat je geen (of weinig) resultaat hebt behaald ondanks een investering van jouw tijd en geld. Maar je weet dat het belangrijk is voor je business. Als anderen het kunnen, waarom werkt het dan niet voor jouw onderneming?

 

Als je één of meerdere van de bovenstaande punten herkent, dan kan ik je helpen. Want laten we eerlijk zijn…

 

Het zou niet 6 maanden moeten duren voordat je met Facebook adverteren een positief rendement behaalt.

 

Geloof me, ik heb alles al gezien:

 

Ondernemers die in één (maar soms meerdere) cursussen hebben geïnvesteerd met allerlei video’s over hoe je je ideale doelgroep vindt, je conversiepixel installeert en hoe je met de Power Editor aan de slag moet gaan — maar die nog steeds niet weten hoe ze dat voor hun bedrijf moeten toepassen…

 

Of de entrepreneurs die webinar na webinar volgen, YouTube video’s bekijken en aantekeningen maken maar nog steeds geen converterende Facebook advertentie- campagnes hebben lopen…

 

Of de ondernemers die zogenaamde advertentiebureaus hebben ingehuurd (waar ze flink voor betalen) maar waarvoor ze nog steeds geen rendement op hun investering krijgen…

 

Vanaf nu hoeft dat niet meer uit te maken want ik heb goed nieuws voor je.

 

Ik ga je leren hoe je Facebook adverteren inzet voor jouw bedrijf. Met bewezen strategieën die ik zelf met succes toepas. Dezelfde strategieën die ik hanteer voor mijn klanten om hun business te laten groeien.

 

 

Stel je het voor…

 

 

 • Je hebt een constante stroom van nieuwe leads en abonnees in je e-mail lijst. Ze zijn enthousiast over wat je te bieden hebt en ze zien jou als de ‘go to’ expert.

 

 

 • Je volgende webinar zit helemaal vol met deelnemers die staan te popelen om van je te leren (en, niet onbelangrijk, enthousiast zijn over je aanbod)!

 

 

 • Je klanten komen naar jou toe en verwijzen anderen met passie door. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat mensen je benaderen. En je hoeft niet constant referrals en leads op te bellen of je netwerk af te struinen in de hoop dat iemand contact met je opneemt.

 

 • Je hoeft geen trainingsvideo’s meer te bekijken of lange saaie online-cursussen te volgen. Want je weet welke strategieën het beste voor jouw bedrijf werken en je kunt ze met gemak toepassen.
 • Je weet, dat van het geld dat je investeert, je dubbel of zelfs driedubbel zoveel terugkrijgt in de vorm van betalende klanten. Je kunt je bedrijf opschalen en je verhoogt je omzet zonder harder te hoeven werken.

 

 

Ik ga je stap voor stap leren hoe je met succes Facebook adverteren inzet voor jouw bedrijf.

 

We zullen onbelangrijke details overslaan en ons alleen richten op datgene wat je nodig hebt om met Facebook adverteren succesvol te zijn: meer leads, meer groei, meer omzet!

 

En het leukste gedeelte: Ik ga het LIVE met je doen. Ik zal advertenties creëren en campagnes opzetten terwijl je meekijkt.

 

 

In 5 Dagen Meester in Facebook Adverteren krijg je niet alleen de HOE en WAAROM van succesvolle Facebook-campagnes. Je krijgt ook mijn bewezen strategieën en technieken om advertenties te creëren die echt werken.

 

 

Ik zal gedurende het gehele proces je bij de hand nemen en begeleiden.

 

Sessie 1: De fundering  

Maandag 12 december om 9.00 uur

 

 • Hoe je de juiste doelen voor je advertenties bepaalt (dit heeft een enorme invloed op de effectiviteit van je campagnes en zal je veel geld besparen).
 • Hoe je creatief gebruik maakt van verschillende soorten advertenties zodat jouw advertenties meer opvallen.
 • Hoe je je pixels installeert zodat je direct met je advertenties van start kunt gaan.

 

 

Sessie 2: Converterende Headlines en Afbeeldingen

Dinsdag 13 december om 09.00 uur

 

 • Hoe je advertentieteksten schrijft die supergoed converteren.
 • Hoe je de perfecte afbeeldingen voor je advertenties vindt en creëert (zodat het lijkt alsof je een designer hebt ingehuurd) zelfs als je helemaal geen idee hebt wat je aan het doen bent.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je advertenties en campagnes zonder problemen worden goedgekeurd zodat ze direct beginnen met lopen.

 

 

Sessie 3: Copywriting? Doelgroep

Woensdag 14 december om 09.00 uur

 

 • Hoe je advertentieteksten schrijft die supergoed converteren.
 • Hoe je je ideale doelgroep identificeert en hoe je ze op emotioneel niveau aanspreekt. Dit is één van de belangrijkste delen van een advertentiecampagne en zal je ontzettend veel tijd besparen.
 • Wat je op je landingspagina MOET hebben als je zo hoog mogelijk wilt converteren op je e-maillijst.

 

 

Sessie 4: Campagnes Opzetten Zoals het Hoort

Donderdag 15 december om 09.00 uur

 

 • Hoe je het beste met de Power Editor en Ad Manager aan de slag kunt. Ik laat je zien waar alles staat en hoe het werkt.
 • Hoe je stap voor stap je advertenties en campagnes opzet zodat je weet welke knoppen je wel moet klikken en welke niet.

 

 

Sessie 5: Reporting and Tracking

Vrijdag 16 december om 09.00 uur

 

 • Hoe je eenvoudig de resultaten van je advertenties analyseert, zodat je weet of ze goed lopen, zonder gebruik te hoeven maken van gecompliceerde spreadsheets.
 • Welke data belangrijk is en welke cijfers je mag negeren (scheelt in tijd en hoofdpijn).
 • Wat je moet doen als je advertenties niet naar behoren werken, zodat je zowel tijd als geld bespaart.

 

In 5 Dagen…

Ben Je een Meester in Facebook Adverteren

 

Dit is meer dan een live online-training. n je krijgt er een aantal toffe bonussen bij!

 

 

Bonus 1 – 2x Vraag & Antwoorden Sessie

 

Tijdens deze 2 webinar-sessies zal ik al je vragen over Facebook adverteren beantwoorden. Je kunt ze per e-mail opsturen of ze in de Facebook community stellen.

 

 

 

Testimonial

 

 

Meld Je Nu Aan Voor Maar €

 

 

Het is onnodig om weken of maanden van je tijd te investeren in een moeizame leercurve wanneer je het binnen een week kunt leren. Na 5 dagen kan je je bedrijf al laten groeien met je nieuwe vaardigheden.

 

Nooit meer afhankelijk van anderen voor je Facebook-campagnes en nooit meer frustratie, onzekerheid of angst dat je je geld verspilt.

 

 

Meld Je Vandaag Aan Voor Maar €

 

4/5 TESTIMONIALs…

 

Niet Tevreden? Geld Terug — 100% Garantie

 

Je loopt absoluut geen risico. Mocht je gedurende de training beslissen dat In 5 Dagen Meester in Facebook Adverteren niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen vanaf de startdatum een e-mail te sturen met je gemaakte huiswerkopdrachten.

 

 

Meld je vandaag aan en

 wordt een Meester in Facebook Adverteren

Facebook AD(vies) 1-op-1 training

Het lijkt net alsof iedereen het over Facebook adverteren heeft. Er gaat geen dag voorbij zonder dat iemand een aanbeveling heeft voor een Facebook advertentie expert (of een vraag heeft over waar je zo’n persoon kunt vinden).

Je bent in de tussentijd ook zelf op zoek geweest naar een expert en je vraagt je af of je een professionele Facebook adverteerder wel kunt veroorloven, zodat je deze frustrerende (maar ook noodzakelijke) taak uit kunt besteden.

Cursussen en trainingen zijn geen optie want je hebt simpelweg niet genoeg tijd om:
 • alles te leren over hoe de Power Editor werkt (denk aan targeting, strategieën en optimalisatie) en
 • al deze kennis om te toveren naar levende, omzet genererende campagnes.

(Ok, Facebook campagnes leven niet echt, maar aangezien je resultaten van de ene dag naar de andere grote schommelingen kunnen meemaken, lijkt het soms wel alsof ze hun eigen leven hebben.)

Maar je hoeft vanaf nu niet meer te twijfelen over wat je moet doen en je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je budget verspilt aan advertenties die niets opleveren.

Ik wil je graag helpen met je advertentiecampagnes.

Samen bepalen we de perfecte strategie voor jouw business, verbeteren je landingspagina, en onderzoeken welke advertenties het beste resultaat zullen behalen voor jouw bedrijf.

Mag ik je voorstellen aan:

Het Facebook Ad(vies) Succes Gesprek

Een snelle en gemakkelijke manier voor jouw bedrijf om Facebook advertentie ondersteuning te krijgen.

Hoe werkt het?

We plannen een Skype afspraak in voor 60 of 90 minuten. Nadat je je scherm met mij hebt gedeeld, zal ik je laten zien hoe je het meeste uit Facebook advertenties en de Power Editor kunt halen.

Heb je gerichte vragen? Dan krijg je direct antwoord…

Weet je niet precies hoe je moet beginnen? Dan begeleid ik je tijdens de eerste campagnes.

HIER ZIJN EEN AANTAL VRAGEN DIE JE ZOU KUNNEN STELLEN:
 • “Hoe weet ik of ik de juiste doelgroep aanspreek?”
 • “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn advertenties goedkoper converteren?”
 • “Er wordt veel geklikt op mijn advertenties maar ik heb (te) weinig conversies op mijn landingspagina… wat gaat er mis?”
 • “Hoeveel moet ik uitgeven aan de advertenties die mijn webinar/challenge/productlanceringen promoten?”
 • “Ik heb een groot budget maar Facebook weerhoudt me ervan om alles te investeren, wat gebeurt er?”
 • “Mijn advertenties presteerden in het begin goed maar het lukt me niet om dat succes te herhalen. Wat moet ik doen?”
 • “Hoe zorg ik ervoor dat mijn teksten beter converteren? Er wordt te weinig op mijn advertenties geklikt maar ik weet dat ik de juiste doelgroep heb uitgekozen.”
 • “Wat is de beste strategie als ik meer verkopen wil genereren?”

 

Heb je dit soort vragen en wil je persoonlijke begeleiding bij je Facebook advertentie campagnes?

Boek een sessie: Het Facebook Ad(vies) Succes Gesprek
Meer omzet en hoger rendement op je investering.

Vul het onderstaande contactformulier volledig in en ik neem spoedig contact met je op!

FORMULIER HIER!!

Wie is Ria Kaashoek?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.