Human Design

is jouw weg naar succes

🌟 Ontdek Jouw Unieke Pad naar jouw succesvolle onderneming
met de kracht van Human Design! 🚀

One Size Doesn't Fit All

  • Heb je ooit geworsteld met het volgen van generieke strategieën die voor anderen lijken te werken, maar niet voor jou?
  • Heb je je ooit verloren of overweldigd gevoeld te midden van advies dat gewoon niet resoneert met jou?
  • Verlang je naar een soepelere, leukere en meer moeiteloze route naar het succes van jou én jouw bedrijf? 🤔
  • Wil je meer flow & ontspanning ervaren in je leven?

Ik begrijp (nu) dat er geen universele oplossing is voor Succes. Jouw reis naar succes is net zo uniek als jijzelf! Zie het als een unieke vingerafdruk en daarom heb ik mij toegewijd aan het onthullen, teachen, coachen van jouw innerlijke blauwdruk met de kracht van Human Design. 🌈

🌟 Ontdek dé ingrediënten achter jouw unieke gaven, talenten en kwaliteiten 🎁.
Zet twijfels en onzekerheden opzij terwijl je intuïtief de juiste stappen neemt. En raad eens? Je zult eindelijk helder zien waarom je hier bent en welke richting jouw succespad in moet slaan!

Dit is jouw tijd om te schitteren. Op deze website ontdek je een schat aan waardevolle informatie en inzichten. En dat is nog niet alles - duik ook in mijn sprankelende podcast, doe mee aan de inspirerende (gratis) masterclasses, praktische trainingen en lees de verhelderende blogberichten. 

Laten we samen jouw unieke reis en jouw ondernemerspotentieel volledig benutten. Ready? Let's go! 💫

Ik Begrijp (nu) dat er geen universele oplossing is voor succes

Jouw reis naar succes is net zo uniek als jijzelf! Zie het als een unieke vingerafdruk en daarom heb ik mij toegewijd aan het onthullen, teachen, coachen van jouw innerlijke blauwdruk met de kracht van Human Design. 🌈

De Ultieme Human Design Gids 1200 1800

Klaar Om Jouw Unieke Gave, Talenten en Sterke Punten Te Ontdekken?

Ontdek de unieke ingrediënten van jouw persoonlijke succesformule met Human Design!

Ontdek je eigen superpowers, talenten en kwaliteiten

Met Behulp van Human Design

Jij bent en hebt jouw eigen succesformule.

Er is niemand op deze wereld met exact dezelfde capaciteiten zoals jij. Jij bent oprecht uniek! 

Jouw vaardigheden + jouw innerlijke kracht + jouw wijsheid + jouw energie = jouw succesformule. 

De ingrediënten van jouw succesformule zitten verscholen in jouw Human Design.

Stap 1. Wat is Human Design?

Het is als het ware een tool die jou letterlijk een blauwdruk geeft om het leven te leiden met de minste weerstand en in lijn met de talenten en krachten die je van nature hebt. Het geeft een gebruikershandleiding die je helpt navigeren door het leven wat perfect is afgestemd op jouw authentieke zelf. Met deze handleiding krijg je (op diep niveau) inzicht in jouw innerlijke geleidingssysteem en hoe jouw energie stroomt. Het geeft je praktische handvatten en op heel veel vlakken inzicht over wie en wat je bent op basis van je exacte geboortetijd, - datum en -plaats.

Human Design is een combinatie van eeuwenoude kennis als Kabbala, Chakra-systeem en de de Chinese I'Ching gecombineerd met moderne wetenschap als kwantumfysica, biochemie en neurowetenschap. Het gaat over stoppen met leven zoals anderen en gaan leven vanuit jouw unieke kracht en strategie die bij jou past. Het leven mág makkelijk zijn. Human Design helpt je te zien hoe je dat dan doet. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor je privéleven, maar kun je ook heel praktisch toepassen in je business. 

Stap 2. Het ontcijferen van jouw Human Design Chart

Jouw Human Design Chart is gebaseerd op je geboortedatum, tijd en locatie. Je exacte geboortetijd is echt heel belangrijk! Je kunt deze opvragen bij de gemeente waar je geboren bent (uittreksel geboorteregister) of misschien op je geboortekaartje of trouwakte van je ouders.  

Soms wordt een Human Design Chart ook wel een bodygraph (chart), blauwdruk of blueprint genoemd. 

Stap 3. Dé 3 belangrijkste ingrediënten van jouw succesformule

  1. Jouw energietype (aura)
  2. Jouw strategie (dit is jouw manier om op een makkelijke manier door het leven te bewegen/om met het leven om te gaan, jouw strategie geeft je aan hoe jij jouw design het beste kunt leven. Het is jouw unieke manier van uitwisselen van energie met de wereld en de mensen om jou heen. Het maakt je duidelijk hoe jij zaken in het leven moet aangaan. Spoileralert: dat is niet je mind! )
  3. Jouw autoriteit (hoe je beslissingen neemt 
De Ultieme Human Design Gids 1200 1800


Ria Kaashoek | Human Design (voor Ondernemers)

Hi, Ik Ben Ria!

Nice to meet you!

Enthousiast, nuchter, spiritueel, spontaan, ambitieus. That's me. Een echte Rotterdamse met een nuchtere, commerciële kant met een spiritueel randje. 


Ik ben gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling, Human Design, Gene Keys, mindset, marketing en (online) ondernemen te maken heeft. Ik help je graag verder met jezelf en je business te ontdekken door de lens van Human Design. 


Toen Human Design op mijn pad kwam, wist ik instinctief: dit is hét ontbrekende puzzelstukje. Ik heb altijd geroepen: one size doesn't fit all en voilá hier het bewijs... Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Het is dus interessant om te ontdekken hoe jij het beste strategische beslissingen kunt nemen. Keuzes die het best bij jou passen. 


Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen succesvol kan ondernemen en impact kan maken op zijn of haar voorwaarden. Zolang je maar in verbinding (blijft) staan met jezelf. 


Wil je jouw versie van succes ontdekken én je bedrijf als een raket laten groeien? I've got your back!

Zij zeggen...

Marielys Avila

marielysavila.com

" Na het opvolgen van het advies van Ria en de trainingen is mijn e-maillijst ontzettend gegroeid. Ik heb na 1 jaar 4.500 mensen op mijn mailinglijst!


In het begin van vorig jaar had ik 0 fans op mijn Facebook Pagina en dit is gegroeid tot 14.500 likes! Alles begint met een beslissing en dit was de enige juiste en goede beslissing!"

Tea Adema

Opleiding tot kindercoach bij teaadema.nl

" Ria is doortastend, stelt de juiste vragen, weet ongelooflijk goed waar ze het over heeft en in hoog tempo neemt ze je mee in kansen en mogelijkheden die je niet voor mogelijk hield.


Dankzij haar expertise heb ik duizenden nieuwe mailadressen erbij gekregen, heb ik geleerd hoe je producten stapsgewijs kunt inzetten en heeft het adverteren geen geld gekost, maar zelfs een klein positief saldo opgeleverd.

Maar bovenal heb ik dankzij Ria nieuwe mogelijkheden ontdekt en is mijn creativiteit weer aangezet om ouders op een laagdrempelige manier te kunnen helpen met kennis over hun kinderen en over opvoeden."

Catch Up! 

Laatste Podcast Aflevering

>