Leer hoe je via een bewezen methode heel eenvoudig winstgevende Facebook advertentie campagnes op kunt zetten die dagelijks meer klanten en volgers genereren.

Zelfs als je een complete beginner bent én met een klein budget!

Ik vertel al jaren hoe krachtig Facebook advertentie campagnes kunnen zijn voor ondernemers die met kleine investeringen grote resultaten willen behalen.

Niet iedereen is ervan bewust dat Facebook adverteren juist goed inzetbaar is voor kleinere bedrijven, ZZP’ers en zelfs freelancers.

Aan de ene kant staan namelijk de ondernemers die denken dat ze er nog niet klaar voor zijn of dat Facebook advertenties alleen nut hebben voor grote bedrijven. Of denken ze dat je met een klein budget niet genoeg kunt bereiken…

Maar aan de andere kant staan de ondernemers die al hebben ontdekt dat je met een klein budget al veel kunt realiseren. Een goed opgezette Facebook advertentie campagne levert juist tijd én geld op! Daarbij hoef je niet eens een “Facebook expert” voor te zijn…

Je moet alleen de juiste stappen weten en ze zijn eenvoudiger dan je denkt…

Adverteren Op Facebook: De Goedkoopste en Effectiefste Manier om Meer Klanten te Genereren

Mijn ervaring is dat Facebook advertenties één van de goedkoopste en meest effectieve manieren is om meer e-mail abonnees en klanten te genereren.

Stel je voor dat jij klanten kunt krijgen met een campagne die geen geld kost, waarmee je niet break-even speelt maar die je juist geld oplevert. Dit is mogelijk als je maar weet hoe je het moet doen!

Hoe weet ik dit?

Ik heb slechts een paar honderd Euro in Facebook advertenties geïnvesteerd en ik heb daar een mailinglijst mee opgebouwd van een paar duizend namen. Ik hoef jou vast niet te vertellen welke waarde die lijst voor mijn bedrijf vertegenwoordigt.

Je Hoeft Geen Facebook Expert te Zijn…

In de afgelopen 5 jaar heb ik al het harde werken en uitzoekwerk al voor je gedaan. Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Daar zijn dagen, weken, maanden aan testen en uitzoekwerk in gaan zitten.

Nee, dat kun jij inderdaad niet met je huidige business doen. Laat mij het jou daarom leren!

Dit is waarom ik heb besloten deze online training voor jou te maken: Masterclass Facebook Adverteren & Remarketing. Het is een stap-voor-stap-training die je precies uitlegt hoe je winstgevende campagnes opzet; vanaf het begin tot het einde.

  • Hoe zou je het vinden om 1.000 extra nieuwsbrief inschrijvers te krijgen?
  • Wat zou het voor jou betekenen als je iedere dag via Internet een nieuwe klant zou krijgen?
  • Wat als ik je vertel dat dit voor iedereen mogelijk is, zelfs met een klein budget en weinig voorkennis?

Adverteren op Facebook Biedt Een GROOT bereik en UNIEKE kansen. Deze training had mij 5 jaar geleden veel tijd, geld en frustratie kunnen besparen… maar nu biedt het jou de kans om jouw bedrijf en vooral jouw klantenbestand te vergroten.

5 Modules — 5 Stappen Naar Meer Klanten en Meer Winst

Module 1 Introductie

Om het Facebook advertentie systeem winstgevend voor je te laten werken, dien je je account op de juiste manier in te stellen. In deze module leer je het opzetten van je account en de 3 essentiële benodigde stappen voor een goede Facebook advertentie.

Module 2 Doelgroepen

Doe je voordeel met je relaties die je al hebt op alle Social Media kanalen in plaats dat je je producten of diensten probeert te verkopen aan een doelgroep die nog nooit van je gehoord heeft.

Volg de stappen in deze module zodat je je aanbieding kunt laten zien aan je bestaande fans op Facebook, Google+ en Linkedin contacten, email-inschrijvers en bestaande klanten.

Daarnaast is er de grote groep potentiële klanten op Facebook die jou nog niet kennen en in deze module leer ik je hoe je ook bij hen effectief in de kijker speelt. Hierdoor maak je gebruik van het enorme potentieel dat er nog ligt op Facebook.

In deze module leer ik je hoe je jouw marketing campagnes naar een hoge niveau brengt

Module 3 Power Editor basis

Met de basis uit module 1 en gedefinieerde doelgroepen uit module 2, ben je nu in staat om gerichte en effectieve Facebook advertenties te maken. Ik laat je alle stappen zien voor het maken van campagnes, advertentiesets en advertenties om hoog gekwalificeerd verkeer naar je aanbieding te krijgen. Dit is de weg naar moeiteloos ondernemen!

Dit betekent dat de nieuwe bezoekers die op je site terechtkomen veel eerder geneigd zijn om hun naam en emailadres af te geven en/of klant van jou te worden.

De eerste 3 modules zijn al genoeg om een significant verschil te maken in jouw business. Wanneer je deze technieken beheerst ben je al veel verder dan de meeste ondernemers… maar dit is nog niet alles.

Module 4 Power Editor gevorderden

Optimaliseer je strategieën zodat je meer kliks krijgt voor minder geld.

Je gaat dus steeds minder uitgeven maar steeds meer verdienen per klant.

Leer de overige tips en trucs voor een succesvol resultaat. Analyseer je resultaten door het benutten van de rapportage mogelijkheden. Ik ga je leren hoe je dat moet doen. En door dit soort evaluaties kun je je volgende advertentiecampagne nog effectiever inzetten.

Meten = weten, gissen = missen dus deze module is onmisbaar om te komen tot het meest effectieve gebruik van de kracht van Facebook.

Module 5 Remarketing

Remarketing is het toppunt van internet marketing. Het komt er op neer dat je gericht Facebook advertenties in het nieuwsoverzicht (op Facebook) van een bezoeker van je website kunt plaatsen.

Stel, iemand bezoekt jouw workshoppagina maar schrijft zich niet in. Dan ontvangt hij op Facebook alsnog een advertentie voor die specifieke workshop. Voel je de mogelijkheden?

Dit heet remarketing en het is wat ik je leer in deze gouden vijfde module.

Simpele trucs die van je websitebezoeker een koper maken en die vervolgens ook nog herhalingsaankopen doen. Dit betekent meer omzet uit dezelfde klant.

 In deze module kijk je over mijn schouder mee en ik neem je stap voor stap mee om je website zo in te richten dat je deze techniek in kunt zetten, onder andere het maken en plaatsen van codes.

Ik zal je laten zien hoe je gegarandeerd extra omzet zult toevoegen aan je business als je het op de juiste manier gaat toepassen en leer je 5 eenvoudige remarketing strategieën om snel klanten aan te trekken.

Dit is één van de meest effectieve manier en om bezoekers op je website om te zetten in omzet.

Dit klinkt in het begin nogal overweldigend maar geloof me… als ik het kan, dan kan jij het ook. Ik heb het allemaal zelf moeten ontdekken en jij hebt nu een immens voordeel omdat jij het stap voor stap kunt leren van iemand met 5 jaar ervaring en succes.

bonus-1

3 Exclusieve Bonussen

Daarnaast krijg je nog drie exclusieve bonussen bij je lidmaatschap.
Je hebt hier voor de rest van je leven toegang voor.

Dit krijg je GRATIS als bonus bij jouw online training:

 

Bonus #1

Een simpele en eenvoudige Facebook Conversie tool. Door middel van deze tool kun je meten hoe effectief je Facebook advertenties zijn en waar je verbeterpunten liggen. Het gebruik van deze simpele en eenvoudige tool wordt stap voor stap uitgelegd. Een kind kan de was doen…

 

Bonus #2

Een 30 minuten 1-op-1 persoonlijke coachingsgesprek waarin we samen kijken waar je nu staat, waar je heen wilt en welke stappen je nog moet nemen.

 

Bonus #3

Leer in mijn online training mijn unieke en bewezen succesvolle 5 stappen-marketing-systeem maar ook onder andere: wat de nummer 1 reden is waarom jouw website bezoekers geen klant worden én hoe je dit kunt oplossen en 5 Social Media Tips om te domineren in jouw marktgebied.

Wat zeggen anderen over de Facebook Adverteren & Remarketing Masterclass

“Ria is een absolute top-expert! En deze training was extreem waardevol. Ik heb lang weerstand gehad om met Facebook advertenties te werken, vooral omdat het me zo’n gedoe leek… maar deze training heeft me laten zien dat het juist precies is wat ik nodig heb.

Het lichtje ging branden toen ik doorhad hoe krachtig remarketing is. Ik vind het zonde dat het zo lang heeft geduurd voordat ik de stap heb gemaakt om met Facebook adverteren aan de slag te gaan. Maar goed, we kijken naar de toekomst! Super bedankt Ria!”

Jeshua Martina | IM Conversion Solutions

“Ik moet zeggen dat ik zowat van mijn stoel werd afgeblazen door het verhaal van Ria! En vele collega’s met mij. Wat een mogelijkheden!”

Roel van Heel | Leef Intens

“Ria is een echte expert op het gebied van Facebook en ik heb geïnvesteerd in haar Facebook Training. Voor mij met groot succes! Ria legt niet alleen uit wat je moet doen, maar laat ook duidelijk zien ‘hoe’ je dat dan moet doen en dat is wat ik vaak mis bij andere experts. Een warme aanbeveling dus voor Ria en haar trainingen”

Karin Hornstra

“Ik heb voor Ria gekozen omdat ik vind dat zij haar kennis op een heel praktische toepasbare wijze deelt. Ze bruist van de ideeën. Daarnaast is ze erg betrokken, vakkundig en enthousiast. Haar trainingsprogramma’s zijn een aanraders!“

Tanja Cavaljé | Vlinderss Support & Services

“Ik ben helemaal enthousiast met de kennis die ik heb opgedaan in de online training Facebook ads van Ria Kaashoek. Mijn advertentie scoort goed en de aanmeldingen voor mijn checklist stromen binnen! Ria is voor mij de go-to Social Media adviseur voor wat betreft Facebook”.

Irene Ogier-Wind | De Web Academie

“Gisteravond de geweldige training gevolgd bij Ria. Erg veel informatie gekregen, allemaal heel praktisch en duidelijk uitgelegd! Ik kan er nu echt zelf mee aan de slag! Dank je wel Ria voor deze super training.”

José Bruins Slot | Sardanyo

Klik hieronder op de button voor directe toegang en ontvang de training die zich razendsnel zal terugverdienen.

toegang

De Voordelen van Deze Online Training

  • Geef je concurrentie het nakijken en profiteer door mijn jarenlange ervaring over te nemen — als je af en toe op Facebook zit, dan kun jij met Facebook adverteren aan de slag gaan.
  • Geschikt voor elke business (diensten, digitale producten, webshops, b2b). Je krijgt meer controle over je financiën omdat je leert hoeveel elke klant waard is en dat je met een kleine investering al veel kunt verdienen.
  • Ik neem je stap voor stap mee op een pad dat zelfs door mensen die a-technisch zijn, en niet eerder met Facebook advertenties hebben gewerkt, is te volgen.
  • Je weet exact welke stappen je moet gaan zetten (geen marketingkennis nodig).
  • Je kunt in je eigen tempo dit traject volgen en hebt levenslange toegang met updates van het programma. Je blijft dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zonder bijbetalingen.
  • Ik deel al mijn gouden tips die ik in het afgelopen jaar verzameld heb en die zich bewezen hebben.

 

De totale waarde van deze training is een veelvoud van de normale prijs van Euro 497,-.

Bereken alleen maar wat het je oplevert als je slechts 1 websitebezoeker om zou zetten in een klant via remarketing. En als je die klant vervolgens een upsell gaat doen. Krijg je door wat de kracht is van Facebookadvertenties? En daarmee de waarde?

 

De investering is éénmalig, maar de klanten zullen blijven komen.

Ben jij klaar voor actie? Voor meer omzet in minder tijd? Voor een effectieve en planmatige aanpak van je marketingactiviteiten? Ben jij klaar met het zelf uitvogelen zonder effect en ten koste van waardevolle tijd?

Klik hieronder op de button voor directe toegang en ontvang de training die zich razendsnel zal terugverdienen. 

toegang