E-mail Marketing

Fluent CRM - 40% korting! 

De nieuwe én veelbelovende speler op de markt voor het versturen van nieuwsbrieven via je Wordpress website. Ik heb dit uitgebreid getest en ben mega enthousiast. Lees hier en hier waarom ik dit adviseer!

Presto Player - 40% korting

De ultieme Wordpress video player plugin dat alles maar dan ook écht alles heeft wat je nodig hebt. Enorm handig als je een cursus of training hebt en je wilt je video's beschermen. Ter info: ik ben overgegaan van Vimeo naar Presto Player

Elementor - tot 50% korting

Samen met Thrive Architect (helaas heeft Thrive Themes geen Black Friday deal) behoort Elementor tot de betere page builder voor Wordpress websites. Je komt al heel ver met de gratis versie maar de Pro versie is nóg krachtiger.

Magische Marketing Kaarten - Mét GRATIS Bamboe Kaarthouder én GRATIS verzending

Magische Online Marketing Kaarten - voor en achterzijde

Alléén Black Friday Deal

Magische Marketing Kaarten. Een Online Marketing kaartendeck met 44 ijzersterke en magische marketingtips voor een succesvol online bedrijf. In deze kaartenset leer je over funnels, digitale weggever, mindset, productaanbod en hoe je van je website een online verdienmodel maakt die zorgt voor verkopen!

Iedere kaart bevat een unieke QR code voor up-to-date tips en aanvullende marketing magie.

De 44 Magische Marketing Kaarten zijn uniek in Nederland en vertegenwoordigen een enorme waarde aan kennis & actie gerichte opdrachten. Voor het symbolische bedrag van 22,22 euro heb jij vierenveertig magische online marketing tips in huis waarmee jij jouw bedrijf gericht laat groeien.

Woofunnel - 30% korting

Woofunnel is een Wordpress plugin om salesfunnels in je Wordpress website te implementeren. Je kunt (in combinatie met Woocommerce) one page checkout pagina's maken en  optimaliseren, orderbumps (=kassa koopje) maken, one-click upsells enz. Deze plugin gebruik ik zelf ook met heel veel plezier. Een andere optie is cartflows (zie hieronder). 

Cartflows (bespaart tot $ 200)

Cartflows is een plugin (met Woocommerce) die het mogelijk maakt om sales funnels in je Wordpress website te implementeren. Ze hebben ook een gratis versie (zelf gebruik ik Woofunnels, zie hierboven)

WP Fluent Forms

WP Fluent Forms is de beste software voor welk formulier dan ook! Contact-, order-, betaal- en/of opt-in formulieren. Werkt fantastisch samen met FluentCRM

Upviral - 90% korting!

Een super handige tool voor leadgeneratie. Het idee achter Upviral is om winacties te creëren en email adressen te verzamelen via de inschrijvingen. Het helpt jou om jouw viraal bereik te vergroten. Super handig en effectief! 

Activecampaign - 25% korting voor de eerste 3 maanden

Een super handige tool voor leadgeneratie. Het idee achter Upviral is om winacties te creëren en email adressen te verzamelen via de inschrijvingen. Het helpt jou om jouw viraal bereik te vergroten. Super handig en effectief! 

WP Rocket - 30% korting

WP Rocket is één van de beste plugins voor het versnellen van je website

Convertbox - nog niet bekend

Convertbox is één van de beste tools in mijn hele business en geeft je enorm veel mogelijkheden. Ik heb diverse artikelen hierover geschreven die je hier en hier kunt lezen. 

Affiliate disclaimer:
In mijn blogs en op mijn websitepagina's kunnen affiliate links staan. Dit houdt in dat wanneer jij via zo'n link een aankoop doet, ik meestal een (kleine) vergoeding ontvang van de verkopende partij. Weet dat ik altijd een eerlijke en persoonlijke mening geef over deze producten en diensten en ik alléén producten noem die ik zelf gebruik en waar ik enorm enthousiast over ben. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie. 

>