Complete your order and earn 12 points & rewards for a discount on a future purchase

Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Producten
Aantal
Prijs
Masterclass WTF! What The Funnel
Buy 1 and Save  23,50 (50.00%)
-
+
 23,50

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Masterclass WTF! What The Funnel

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
  • Ik Bescherm Je Privacy

  • 100% Garantie

  • Jouw Informatie Is Veilig

Vragen?

Van Klik naar Klant
Kan ik iets voor je betekenen? Heb je nog vragen? Laat het mij gerust weten.
  • E-mail

    support@riakaashoek.nl

1
Masterclass WTF! What The Funnel
Masterclass WTF! What The Funnel × 1
-
+
 23,50
Subtotaal  23,50
btw  4,94
Totaal  28,44

Nog even alles op een rijtje...

  • Leer alles wat je nodig hebt om een makkelijke maar ozo effectieve sales funnel op te zetten. Eentje die direct omzet genereert. 24/7, 365 dagen per jaar.
  • Replay Live Online Masterclass van 90 minuten
  • 💥 BONUS 💥- Mijn Complete Wet AVG training!
  • Inclusief templates: Digitale Weggever Systeem

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft ze een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch en to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis die Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut de trainingen van deze vakvrouw volgen!

Petra Ferwerda

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief.

Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur.
Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Natasha Martinoska