Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • Uitsluitend 100% kwaliteit en garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig & Vertrouwd

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.
 • E-mail

  support@riakaashoek.nl

Van Klik naar Klant - Online Marketing Membership

Alles wat je nodig hebt om slim en strategisch te ondernemen op jouw unieke en authentieke voorwaarden zodat je een succesvol online bedrijf realiseert en optimaliseert. Alle trainingen & support nu binnen één leeromgeving beschikbaar.

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
btw  0,00
Totaal  0,00

Nog even alles op een rijtje...

 • Alle trainingen en support om een succesvolle online business te optimaliseren & realiseren zijn nu binnen één leeromgeving beschikbaar 💖
 • Dé online succes route bevat 9 stappen en is het exacte businessplan wat ik met mijn VIP klanten en voor mijzelf maak
 • Coachingsessies - twee wekelijkse live coachingsessie en Q&A's. Je kunt mij AL jouw vragen voorleggen en gaan we praktisch met de oplossingen aan de slag
 • Online bibliotheek - Toegang tot alle masterclasses (online workshops) en trainingen. Een volledige online bibliotheek aan zeer concrete, eenvoudige, toepasbare en onmiddellijk implementeerbare trainingen.
 • Support & Feedback van mij in de fantastische besloten Facebook community; je hoeft niet alleen te ondernemen. Samen met gelijkgestemden, enthousiaste ondernemers voel je je gehoord en gesteund.
 • Nieuwe Trainingen - Elke maand een nieuwe training, masterclass of implementatiedag.
 • Internet slim en succesvol inzetten - Alles wat je wilt weten over Facebook, Instagram, Messenger, ActiveCampaign, adverteren op Facebook & Instagram, e-mailmarketing, funnels, digitale weggever, tools enz.
 • Deelnemen is risico vrij want je kunt opzeggen wanneer je maar wilt (min. 2 werkdagen voor de verlengdatum). Ik hou namelijk van waarde leveren, van moeilijk doen! 😉

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Dit is precies waar ik naar op zoek was! Met behulp van Ria heb ik mijn doelgroep goed weten te beschrijven. Zoveel wijzer geworden door de heldere en duidelijke filmpjes van Ria. Het is net alsof ze fysiek aanwezig was. het filmpje meer leads en klanten door promotie Facebook was ook echt top! Mij opgeven voor het membership is de beste keuze ever!!, ga zo door Ria.

Fadwa Ahannach

De trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Marjon de Vroomen

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief.

Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur.
Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Natasha Martinoska