Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • 100% Garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen, laat het mij gerust weten..
 • E-mail

  support@riakaashoek.nl

Van Klik naar Klant - Jaarprogramma

Hoe zou je het vinden als ik je een jaar ga helpen met het slim en succesvol inzetten van het internet?

Op basis van mijn Van Klik naar Klant – Succesroute ga ik je meenemen wat nu ECHT werkt en waar je resultaten mee gaat boeken. ALLES wat je moet weten om je bedrijf online succesvol en winstgevend te realiseren of te optimaliseren heb ik in het jaarprogramma opgenomen.

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
btw  0,00
Totaal  0,00

Nog even alles op een rijtje...

 • Een jaar lang ga ik met jou op reis 💖
 • Het jaarprogramma bevat tips, tricks, informatie, strategieën over: Bloggen, (online) business, webshops, het aantrekken van (jouw ideale) klanten, Facebook/Instagram/YouTube/LinkedIn Marketing, Tools, eenvoudige en bewezen systemen en processen, werkboek en templates.
 • Iedere week (52 weken lang!) een video met een praktische en snel toepasbare marketing tip, trick, tool of strategie
 • 💥Bonus #1 💥- Online Facebook Training t.w.v. € 97
 • 💥Bonus #2 💥 - Facebook Pixel Power Training t.w.v. € 97

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft ze een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch en to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis die Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut de trainingen van deze vakvrouw volgen!

Petra Ferwerda

De trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Marjon de Vroomen

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief.

Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur.
Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Natasha Martinoska