Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Producten
Aantal
Prijs
Power Hour | 1-op-1 Online Coaching voor members (60 min.)
Buy 1 and Save  100,00 (50.76%)
1
 97,00

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Power Hour | 1-op-1 Online Coaching voor members (60 minuten)

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
  • Ik Bescherm Je Privacy

  • Uitsluitend 100% kwaliteit en garantie

  • Jouw Informatie Is Veilig & Vertrouwd

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.
  • E-mail

    support@riakaashoek.nl

Power Hour | 1-op-1 online coaching

Het Power Hour is een fantastische betaalbare manier om excellent marketingadvies, begeleiding en/of snel en verlossend antwoord te krijgen op jouw prangende vraagstuk.

1
Power Hour | 1-op-1 Online Coaching voor members (60 min.)
Power Hour | 1-op-1 Online Coaching voor members (60 min.) × 1
 97,00
Subtotaal  97,00
btw  20,37
Totaal  117,37

Nog even alles op een rijtje...

  • Excellent en fantastisch marketing advies, begeleiding en snel en een verlossend antwoord op jouw prangende vraagstuk
  • Als echte Rotterdamse hanteer ik het principe 'niet lullen maar poetsen'. Je zult verbaasd zijn wat je allemaal leert, doet en toepast in 60 minuten
  • Dit informele en vol met 'rinkelende bellen' uur geeft je het vertrouwen en inzicht om je online marketing beter, slimmer en effectiever te maken en je business een enorme boost te geven

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ria superbedankt voor de 1-op-1 coaching van deze week. De inzichten die jij mij gegeven hebt en de helderheid waarmee jij mijn belemmeringen weet weg te nemen, zijn heel waardevol. En dan niet alleen, je weet ook in 3 tellen de prioriteiten te benoemen zodat ik nu helder in beeld heb waar ik mee aan de slag moet. Als klap op de vuurpijl ook nog maar even de niche benoemd waarmee ik mijn Meest Ideale Klant ga helpen zodat de cirkel helemaal rond is. Samengevat: in een half uur ik heb zoveel waarde gekregen dat ik maanden vooruit kan. Supertof & nogmaals heel erg bedankt!

Mariska Booda

Ria weet enorm veel van alles wat te maken heeft met internet markteting en weet het ook nog eens op een aantrekkelijke en gemakkelijke manier uit te leggen. Dankzij Ria heb ik nu een aantal zeer goed lopende Facebook Advertenties lopen en had ik binnen 3 maanden 1500 mensen op mijn mailinglijst.
Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur.
Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Yvette Vermeulen

Dank je nogmaals Ria, voor de super strakke en ongelofelijk hartelijke sessie / training. Heb veel ‘rinkelende bellen’ en inzichten gekregen. Heb er heel erg veel aan gehad. Heb er allemaal ongelofelijk veel zin in! Wat ben je een topper! X! 

Truus Druyts