Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • 100% Garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig

Vragen?

Van Klik naar Klant
Kan ik iets voor je betekenen? Heb je nog vragen? Laat het mij gerust weten.
 • E-mail

  support@riakaashoek.nl

Upgrade naar Live Online Implementatiedag Succesvol Adverteren op Facebook & Instagram

Ontdek hoe je succesvol een Facebook en/of Instagram campagne maakt zodat je gemakkelijk jouw doelgroep en de leukste klanten aantrekt.

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal  0,00
btw  0,00
Totaal  0,00

Nog even alles op een rijtje...

 • Online Implementatie dag op 14 januari 2021 (t.w.v. € 297)

  Een virtuele schop onder je kont.
  Adverteer, in één dag tijdens 5 live online webinars, jouw digitale weggever effectief en succesvol op Facebook en/of Instagram. Loop nergens (meer) vast omdat je de hele dag vragen kunt stellen!

 • Praktische informatie:

  * Je hebt de advertentie training voorafgaand aan de implementatiedag in zijn geheel doorgenomen.
  * Je hebt de Facebook Bedrijfsmanager opgezet (indien je hiermee vastloopt kan je bij de start van de dag vragen stellen, ik help je er doorheen! 😉 )

 • Het doel van deze dag is dat jij jouw Facebook Advertentie opzet en inzet en dat ze gaan lopen als een malle!

Na het opvolgen van het advies van Ria en de trainingen ben ik dit jaar vaak geïnterviewd voor diverse magazines. Ik heb na 1 jaar 4.500 mensen op mijn mailinglijst! In februari had ik 0 fans op mijn FB pagina en in december is dit gegroeid tot 14.500 likes! Ik wil jou Ria bedanken ook voor het boek de Wetten van de Winnaars. Alles begint met een beslissing en dit was de enige juiste en goede beslissing! Gracias Marielys.

Marielys Avila

Als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het ‘zelf uitvogelen’ veel beter besteden aan Ria haar expertise. Want na de trainingen van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt. Neem vooral deel voor Ria haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende marketeer te informeren en te enthousiasmeren als de gevorderden. Ze legt alles tot in detail uit!

Sonja Broekhuizen