Tover je website om in een lead generatie machine


Een tool die ervoor zorgt dat jouw website bezoekers zich sneller en met grotere aantallen inschrijven op je email namenlijst. Hmmmmm, als Rotterdamse wilde ik dit eerst zien en dan geloven...


Dus ik heb deze tool bij mijn klanten en mijzelf getest. Het resultaat was zo gaaf en doeltreffend! Dit gun ik iedere ondernemer die met een email namenlijst werkt. De tool Convertbox (want zo heet ie ?) zorgt ervoor dat jouw email namenlijst binnen no time verdubbelt. En dat is geen sprookje. 


Wat is Convertbox?

Convertbox is een hulpmiddel (optin boxen) voor op jouw website waarmee je een namenlijst opbouwt, doelgroepen segmenteert en aanbiedingen aan je bezoekers laat zien op basis van interesse. Als een websitebezoeker al email abonnee is, dan laat je deze bezoeker bijvoorbeeld een kortingsbon zien. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

First things first:

Laten we even terug gaan waarom het goed is om een speciale tool te hebben om meer en sneller naam en email adressen te krijgen.  


Wat is Convertbox?

Wie mij kent, weet dat ik een fervent en enthousiast gebruiker van het email marketing systeem ActiveCampaign ben. Binnen ActiveCampaign bestaat de mogelijkheid om via speciale formulieren, naam en email adressen te krijgen. Maar het is een crime om hier mee te werken. Daar ben ik lang geleden al mee gestopt. Zonde natuurlijk. 


Ik heb verder alle email marketing systemen (zoals Convertkit, ActiveCampaign, Aweber, Mailchimp, Getresponse) geprobeerd maar ik liep bij ieder systeem tegen hetzelfde probleem aan. 


Wil je prachtige opt-in mogelijkheden hebben of maken dan kom je, via bovengenoemde systemen, van een koude kermis thuis. 


Vanuit dit “gat” is Convertbox ontstaan. Out of the blue verscheen deze tool op mijn radar. 


Ik was direct gecharmeerd van het frisse en ‘cleane’ uiterlijk. De opt-in boxen zien er goed en modern uit. Als kers op de taart ziet ook de technische achterkant van de tool er super uit.

Convertbox de leadgeneratie tool voor je website


In alle eerlijkheid: ik was direct enorm enthousiast over alle mogelijkheden die deze tool biedt. Want ongeacht wat jouw website bezoeker bekijkt, je hebt de mogelijkheid om een box te vertonen met meerdere mogelijkheden (zie screenshot) op je website. 

Convertbox optin formulier website


Ondanks geluiden uit de markt als in : “Email marketing is dood, richt je op (betaalde) Social Media en SEO”. Is email marketing nog steeds een geweldige marketing tool. Alleen het onderzoeken wat wel en niet werkt is soms een dingetje.

Om een voorbeeld te noemen. Ik heb heel lang Thrive Leads gebruikt en ondanks dat ik een echte Thrive Themes fan ben en ik deze tool ook altijd aanbevolen heb op zowel mijn website als Social Media, was het niet altijd even makkelijk in gebruik. 

Er zijn 2 dingen die ik dus vreselijk vind aan de huidige software tools.

Het ontbreken van:

 1. Een mooi, moderne opt-in formulier
 2. Belangrijke functies, zoals segmentaties (als iemand zich al heeft ingeschreven voor een e-book, dan sla ik dit over en laat ik bijvoorbeeld direct mijn webinar opt-in zien). 

Convertbox is the new kid on the block. 

En… als kers op de taart heeft Convertbox nu tijdelijk een life time deal én is op meerdere websites (max. 10) te gebruiken. Dus geen $ 49 per maand maar je betaalt een éénmalig bedrag. Love it!  

01. Convertbox éénmalig lifetime deal
02. Convertbox éénmalig lifetime deal


Convertbox springt er dus op alle gebieden uit. En voor wat betreft de segmentatie, het is mooi, simpel en prachtig! ? 

Voor mij is Convertbox niet langer de ‘new kid on the block is’ maar ‘King of the block’. Ik geloof enorm in deze tool. Daarom heb ik afscheid genomen van Thrive Leads. En geloof me, dat wil wat zeggen...

Convertbox Testimonial Merijn Kegel
Review Convertbox

De specificaties

Wat doet Convertbox? Ik heb het voor je op een rijtje gezet. 

1.

Je kiest welk soort Convertbox je wilt implementeren

Convertbox templates

Wanneer je de keuze hebt gemaakt, dan kies je voor een geheel nieuwe Convertbox of voor een bestaande template.

Convertbox overzicht bestaande templates


2.

Waar je ook voor kiest, alle elementen voeg je super makkelijk toe door middel van het drag & drop systeem.

Convertbox drag and drop systeem
3.

Je kunt kiezen waar en wanneer jouw Convertbox zichtbaar wordt

Convertbox display (waar zichtbaar op je website)

Je hebt de mogelijkheid om diverse targeting opties te kiezen waardoor verschillende mensen verschillende boxen zien. Éen en ander afhankelijk van hun interesse. 

Convertbox targeting optiesVoor de gevorderden onder ons, hierbij een overzicht van de enorme mogelijkheden:

Convertbox segmentatie


Voordat je nu denkt dit is hogere wiskunde..


Zelf als je geen gebruik maakt van alle opties die het systeem biedt maar kiest voor de basisversie, dan nog is de tool goud waard!

Hoe zet je alles op?


Op dit moment zijn de volgende systemen te integreren:  


 • GetResponse
 • Mailchimp
 • ActiveCampaign
 • Aweber
 • Infusionsoft
 • Convertkit
 • Ontraport
 • Drip
 • Gist
 • Mailerlite
 • Klaviyo
 • Platform.ly
 • Sendinblue
 • Demio (nieuw!)
 • Google analytics
 • Plus alle andere tools via custom Html form of webhooks
 • Meer integratie mogelijkheden volgen binnenkort
Convertbox integratie met systemen


Na het instellen van de integraties, heb ik de WordPress plugin op mijn website geïnstalleerd. Je gaat naar de plugins op het dashboard van je website, zoekt naar Convertbox en installeert deze direct vanuit WordPress. 


Affiliate disclaimer:
In mijn blogs en op mijn websitepagina's kunnen affiliate links staan. Dit houdt in dat wanneer jij via zo'n link een aankoop doet, ik meestal een (kleine) vergoeding ontvang van de verkopende partij. Weet dat ik altijd een eerlijke en persoonlijke mening geef over deze producten en diensten en ik alléén producten noem die ik zelf gebruik en waar ik enorm enthousiast over ben. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie. 


Nog een paar super goede Convertbox functies:


1. Zoekwoorden specifieke convertboxen:


Een enorm pluspunt is het feit dat je op zoekwoorden specifieke Convertboxen kunt laten zien.


Stel iemand leest een blogbericht over ActiveCampaign op mijn website, dan kan ik Convertbox ‘vertellen’ dat ik een Convertbox wil laten zien met het specifieke zoekwoord ActiveCampaign.

Convertbox location


Ik heb mijn WordPress tags herkenbaar gemaakt door LM (LeadMagnet) ervoor te zetten. 


Laat je nu niet afschrikken door deze opties want dit zijn een paar ideeën om de Convertbox optimaal in te zetten. En ik ben hier gewoon zo enthousiast over. Heb je geen meerdere digitale weggevers, start gewoon met het inzetten van Convertbox op je website. Je zult zien dat je inschrijvers door het dak gaan!


Ennuh don’t shoot the messenger maar als je digitale weggever niet converteert, dan ligt dat niet aan Convertbox maar aan de tekst of je digitale weggever zelf ;). Streng hè ?


2. Verschillende Convertboxen testen


Je kunt ook heel makkelijk een A/B test doen, een zg. splittest (in marketing termen) om te testen welke Convertbox beter werkt. Verander heel eenvoudig de tekst of een afbeelding en laat de software testen welke beter converteert. Zo heb ik bij mijzelf en klanten al geconstateerd dat het starten met een vraag vele malen beter converteert. 

Convertbox splittesten


Hoe nu verder?


Gebruik je al een opt-in plugin zoals Thrive Leads of opt-in monster en wil jij je aantal (of percentage) namen op je e-maillijst verhogen of je maandelijkse kosten kwijt, dan adviseer ik je zeker om Convertbox te proberen. 


Vooralsnog rekent Convertbox geen maandelijkse termijnen, wat uiteindelijk wel de bedoeling is. Je betaalt nu één keer een bedrag en je hebt liftetime toegang inclusief updates. 


Je kunt het, voor een éénmalig bedrag, hier aankopen. Dit is mijn affiliate link. Ik promoot alleen software die ik zelf ook gebruik en waar ik volledig achter sta. Maar in dit geval zou ik je er ook over vertellen als ik geen affiliate link had. 


Dit krijg je extra


Je krijgt van mij onderstaande bonussen als je de Convertbox via deze link aankoopt. 


 • Convertbox Tutorials 
  Mijn wens is dat jij vanaf de start succesvol bent met het inzetten van deze krachtige tool. Ik zal ‘over mijn schouder’ video’s maken hoe je deze tool inzet,  waar je aan moet denken, tips, tricks en strategieën. 

 • Online Training: In 9 Stappen Jouw Digitale Weggever Maken
  In deze video laat ik je zien hoe je binnen no-time een digitale weggever maakt. Want een Convertbox zonder digitale weggever is als een appeltaart zonder appels. 
 • 14 dagen toegang tot mijn Online Marketing Academie (inclusief ÁL mijn trainingen!) 
  Je kunt daar alle vragen stellen die je maar wilt.

Je hebt echter alles om nu direct te starten. Je hebt de tool in handen om je e-maillijst te laten groeien en je krijgt een training hoe dit te implementeren.

Stuur de bevestigingsmail inclusief de factuur van de aankoop van Convertbox door naar support@riakaashoek.nl en je ontvangt de bonussen zo snel mogelijk. That's it!


De Convertbox koop je met een 30-dagen niet goed, geld terug garantie mocht je twijfelen maar er eerst even mee willen oefenen.  


Heb je vragen? Stuur mij een bericht  en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug of ontdek de 7 manieren om Convertbox in te zetten voor meer sales en e-mail abonnees vanuit je website


Heel veel succes!

7 manieren om Convertbox in te zetten voor meer sales en email abonnees vanuit je website

Veel Gestelde Vragen 

en mijn deskundige antwoorden ?

Werkt Convertbox ook wanneer je geen WordPress website hebt?

Convertbox vraagt of ik de upsell wil, moet dat Ria?

Op welke manieren kan ik Convertbox inzetten op mijn website?

Ik heb 2 websites. Kan ik op beide sites Convertbox installeren?

Help, moet ik gelijk mijn doelgroepen segmenteren als ik de Convertbox gebruik?

Wat is het verschil met Convertbox en de Activecampaign Chat


Convertbox - website omtoveren in een leadgeneratie machine
pin it 3Misschien vind je dit ook leuk:

Convertbox - website omtoveren in een leadgeneratie machine

Tover je website om in een leadgenaratie machine

Wat is emailmarketing? Een complete uitleg van deze ijzersterke strategie

Wat is e-mailmarketing?

Een complete uitleg van deze ijzersterke strategie

Fluentcrm - een revolutionair e-mailmarketing systeem via jouw eigen WordPress website

Fluentcrm een revolutionair e-mailmarketing systeem via jouw eigen WordPress website

FluentCRM is een nieuwe én veelbelovende speler op de markt voor het versturen van nieuwsbrieven vanuit je eigen WordPress website zonder een duur e-mailmarketing software systeem .

Activecampaign, gratis basis training

Gratis Activecampaign Training

In deze GRATIS Activecampaign Basis Training
leer je stap voor stap alles wat je moet weten om Activecampaign succesvol i
n te zetten v
oor jouw (online) bedrijf

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>