Bestaat jouw business ook grotendeels uit 'Hap Snap' of 'houtje-touwtje'? 😊

I've been there, done that:
Een Facebook pagina hier, af en toe een IGTV, probeer regelmatig te bloggen en/of een youtube video te uploaden. Lijk je te verzuipen in 'alles wat moet' en heb je geen daadwerkelijke strategie waar ook klanten uit komen?

Twijfel je soms en kan het enorm lastig zijn om te bepalen wat de eerst volgende (logische) stap is of loopt het niet helemaal zoals jij graag zou willen. Je krijgt zoveel suggesties, strategieën en ideeën maar waar begin je? Wat moet je nu precies doen? Hoe zorg je ervoor dat jouw business echt vóór jou gaat werken? Je mist inzicht, overzicht, focus en structuur..

Mijn kracht en onderscheidend vermogen is, dat ik jou strategie neerzet en jouw ideeën door vertaal naar strategie en concrete actiepunten. Dit levert jou groep en resultaat op.

Mijn energie, oprechte interesse, snelle schakelen en inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat ik op mijn best ben wanneer ik op verschillende niveaus kan bijdragen.

Lees hieronder snel verder voor de verschillende mogelijkheden hoe jij next level kunt groeien.

Your next steps toward

                Success

Van Klik naar Klant - Academie

5/5

De meeste trainingen en cursussen focussen zich op één stukje van de puzzel, ze vertellen je hoe je meer bezoekers krijgt, hoe je een digitaal product maakt, hoe je een funnel bouwt, hoe je kunt adverteren op Facebook & Instagram of hoe je een e-maillijst begint. Maar om een puzzel succesvol te kunnen maken, heb je álle puzzelstukjes nodig.

Ik behandel elke stap (ik hou niets voor je achter) zodat jij je inkomen kunt boosten. Het enige wat jij hoeft te doen is, de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde. Inclusief support!

Online Business Academie

Power Hour - Jouw Business Boost Sessie | 60 minuten 297

Een business boost sessie met een marketing coach die je adviseert, inspireert, antwoord heeft én geeft op jouw prangende vragen en met je meedenkt op het gebied van online marketing. Iemand met een andere kijk en kennis van tools & systemen waardoor jij weer verder kunt om jouw bedrijf te laten groeien. Klinkt goed hè? 


This is your lucky day 😊. Pick my brain en maak gebruik van mijn ervaring. Daar heb ik geen 10 sessies voor nodig. 60 minuten is voldoende om je bedrijf een flinke boost te geven! 


Business Boost Sessie

Masterplan tot Succes | 1-op-1 coaching 

Vanuit een helicopterview alle kansen, ideeën en marketing activiteiten in kaart, weten waar je naar toe wilt, hoe je het moet aanpakken en wat je eerstvolgende stappen zijn.  Een goed plan is de motor, online marketing is de brandstof. Allebei zijn nodig om resultaten te boeken.

Ik help je om jouw ideeen & conten om te zetten naar resultaatgerichre marketing, tools en/of processen

Masterplan tot succes

Op zoek naar een professionele, inspirerende spreekster?

Ik vind het fantastisch om mijn kennis, ervaring en verhalen te delen. 

Ben je op zoek naar een vrouwelijke spreker die inspirerend, energiek, enthousiast én inhoudelijk haar mannetje staat over online marketing of over Social Media, online ondernemer, wetten van de winnaar (mindset)? Door mijn kennis en ruime ervaring voor kleine en zeer grote gezelschappen, sta ik garant voor waardevolle kennisoverdracht en zet ik een unieke sfeer en energie op het event.

Ria Kaashoek

Project

      X?

Masterplan tot succes


Heb je een heel ander idee dat niet tussen mijn diensten staat, maar wil je wel heel graag mijn krachten gebruiken?

Hit me up! Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen of ideeën. 

>