Facebook diensten

OMDAT JOUW BEDRIJF GEZIEN MAG WORDEN

Wat is de volgende stap?

Je weet dat je meer uit je bedrijf kunt halen en je wilt doorgroeien naar een 5- of 6-cijferig inkomen…
(zonder veel harder te hoeven werken).

Om dat te kunnen bereiken, weet je dat je nog veel meer mensen zal moeten bereiken.

Je bent expert op jouw vakgebied en je weet dat je klanten jouw product of dienst nodig hebben. Het enige wat je dus hoeft te doen, is meer mensen bereiken met het specifieke probleem waarvoor jij dé oplossing hebt.

De snelste manier die ik ken waarop je a) deze mensen vindt en b) zorgt dat ze zich abonneren op je e-maillijst, is door middel van doelgerichte Facebook advertenties.

Met Facebook Advertenties kun je:
  • Je mailinglijst in een korte tijd enorm laten groeien op automatische piloot — zodat je er niet meer over na hoeft te denken — met gekwalificeerde leads die tot jouw doelgroep behoren.
  • Gemakkelijk en snel jouw ideale klanten bereiken (dit gaat veel verder dan alleen interesses, locatie, leeftijd en/of geslacht invullen).
  • Je fans en volgers in grote aantallen naar je verkooppagina’s en aanbiedingen sturen.
  • Een constante klantenstroom van betalende klanten opbouwen… ook als je nog bijna geen volgers op Facebook hebt.
  • Op een eenvoudige manier van je websitebezoekers (terugkerende) klanten maken.
  • Nieuwe potentiële klanten bereiken die overeenkomen met je huidige klanten.
  • Je naamsbekendheid vergroten en een loyale groep van fans opbouwen die jouw producten en diensten enthousiast aanbevelen.

Maar er is een addertje onder het gras: Zowel Zuckerberg als zijn bedrijf verdienen miljarden met het geld dat je aan advertenties uitgeeft.

En — hoe erg ik het ook vind om te zeggen — Facebook maakt het wel heel gemakkelijk om geld uit te geven zonder daadwerkelijk resultaat van de investering te zien.

“Berichten Promoten” (de blauwe knop onderaan je Facebook bericht) is de grootste onzin van allemaal. Alsjeblieft, doe het niet. Vertrouw me maar.

Het kan zeker betaalbaar (en zelfs heel voordelig) zijn om de bekendheid van je bedrijf (je omzet) te vergroten met Facebook advertenties, mits je niet de klassieke fouten maakt waar Facebook op hoopt.

Het kost tijd voordat je de kunst van doelgericht adverteren, het toepassen van conversie analyses en het vinden van de perfecte advertentietekst- of afbeelding onder de knie hebt.

Het gaat met vallen en opstaan. Facebook verdient ook nog eens geld aan jouw leerproces.

Kortom, sla de leercurve over voordat je nog één cent uitgeeft aan Facebook advertenties. Trek er een paar uurtjes voor uit en leer hoe je op de juiste manier doet.

Dit kan ik voor je betekenen…

1-op-1 Facebook Expert

Facebook advertentie Strategieën die Gericht Zijn op Jouw Business

Behaal meer rendement en verdubbel je omzet met op maat gemaakt training en advies

Het ‘Get it Rigth’ Facebook Ad(vies) Gesprek

Facebook adverteren op de juiste manier

Persoonlijk advies en coaching

Een Meester in Facebook Adverteren in één week

Een live online masterclass waarin je leert, hoe je met succes, Facebook adverteren inzet voor je onderneming.

Stap voor stap leer je mijn bewezen en geteste technieken voor het genereren van meer omzet en groei in je business.

Dit is wat andere zeggen:

Ik heb in 1 dag tijd ontzettend veel geleerd van Ria. Je krijgt waardevolle informatie waar je echt wat mee kan. Het is de moeite waard om bij haar trainingen te volgen. Echt een aanrader!

Jessica Dam
Jessica Dam | JD Virtueel Assistent

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met Facebook en vond de training heel praktisch en leerzaam. Ria is een enthousiaste, pittige vrouw met hart voor haar werk.

Margreet Alting
Margreet Alting | Vitawijzer

Zeer interessante training over hoe Facebook werkt..het effect van Facebook en wat kun je doen om meer interactie en verkopen te genereren !!!

Ingrid Boot
Ingrid Boot | Ingrid’s Pedicure & Welness

De trainingen bij Ria Kaashoek zijn leerzaam, interessant, duidelijk. Na een gesprek of training met Ria bruis ik nog dagen van de energie.

Brigitte Peters
Brigitte Peters | Direct Online Coaching

“Ria is een absolute top-expert! En deze training was extreem waardevol. Ik heb lang weerstand gehad om met Facebook advertenties te werken, vooral omdat het me zo’n gedoe leek… maar deze training heeft me laten zien dat het juist precies is wat ik nodig heb.

Het lichtje ging branden toen ik doorhad hoe krachtig remarketing is. Ik vind het zonde dat het zo lang heeft geduurd voordat ik de stap heb gemaakt om met Facebook adverteren aan de slag te gaan. Maar goed, we kijken naar de toekomst! Super bedankt Ria!”

Jeshua Martina | IM Conversion Solutions

“Ik moet zeggen dat ik zowat van mijn stoel werd afgeblazen door het verhaal van Ria! En vele collega’s met mij. Wat een mogelijkheden!”

Roel van Heel | Leef Intens