Facebook Pagina ‘liken’vanuit je Facebook pagina zonder eerst over te switchen naar je Facebook Pagina

En wat is nu precies die nieuwe functie? 😉
Je kunt nu een Facebook Pagina ‘liken’ of in het Nederlands
een ‘vind ik leuk’ geven als jouw Facebook Pagina zijnde
zonder dat je hoeft over te schakelen naar de “Facebook 
gebruiken als” functie… 
 

Facebook gebruiken als.. functie

 
Ben jij wel op de hoogte van het feit dat je een Facebook Pagina kan ‘liken’ vanuit jouw
Facebook Pagina? Hoe doe je dat en wat is het voordeel hiervan?
Dit laat ik je zien in onderstaande korte instructievideo:
 

 
Hint: pas de instructies in de praktijk toe door Ria Kaashoek een ‘like’ te geven 😉
Is deze video waardevol? Heb je nog andere vragen? Laat een reactie hieronder achter.
Heel veel succes!
 

10 Comments
 1. Hoi Ria,
  Ik heb je video bekeken vwb een pagina liken vanuit je Bedrijfspagina.
  En ik heb dit meteen gedaan. Dank je voor de hint.
  groetjes, Alexandra

 2. heel informatief alleen bij onze FB pagina gaat dit niet lukken omdat er geen persoonlijke pagina aan vast is gekoppeld. Hoe gaat mij dit dan desondanks lukken?

  • avatarRia

   Hallo Johan, DAT is een goede vraag! 😉 in principe moet er een persoonlijke pagina aan gekoppeld zijn omdat een Facebook Pagina altijd onder aan een profiel hangt, heeft iemand anders de pagina aangemaakt?
   Zie je de mogelijkheid wel zoals in video-instructie uitgelegd? Ik hoor het graag. Fijne dag!

 3. Hoi Ria, informatieve video, dank je wel daarvoor. Ik ga er direct mee aan de slag. Hartelijke groet, Evelien Bos

 4. Soelan

  Hoi Ria,
  Ik heb een bedrijfspagina aangemaakt, op aanraden van vrienden niet vanuit mijn eigen account. Maar dit wil ik nu wel. Volgens mij kan ik vanuit m’n bedrijfspagina mijzelf als beheerder aanstellen. Probleem is alleen dat ik er niet in voor kom (vanuit m’n eigen account zie ik dat 56 mensen mijn bedrijfspagina hebben geliked, maar op m’n bedrijfspagina zelf zie ik er maar 24). Ik heb mijn eigen pagina geliked, maar dit staat dus niet in het overzicht waardoor ik mezelf niet als beheerder kan aanstellen. Heb jij hier de oplossing voor?
  Groetjes,
  Soelan

 5. Bianca

  Jammer dat de updates van andere pagina’s niet te zien zijn en dus ook niet te delen via de app op mijn telefoon …of heb wellicht nog niet ontdekt hoe?

  • avatarRia

   Hallo Bianca! Dankjewel voor je reactie. Ik ben constant aan het verbeteren, innoveren en leren. Het blijft een proces 🙂 Ik heb je reactie wel tig keer overgelezen maar helemaal duidelijk wat je exact bedoelt is het me nog niet (denk ik). Mocht je dat willen, zou je me dan een e-mail willen sturen aan info@riakaashoek.nl. Desalniettemin zal ik binnenkort uitgebreid mijn website via mijn telefoon doornemen :D. Bedankt voor de tip! Ik wens je een fantastische dag!

 6. Hallo Ria,
  Ik heb je video bekeken, erg helder.
  Ik zit nog met 1 onduidelijkheid.
  Als ik op jouw manier de bedrijfspagina’s like, like ik ze ook als privé persoon.
  Ik wil eigenlijk een pagina liken alleen met mijn bedrijfspagina, maar als ik dat doe telt de teller van degene die ik wil liken niet door.Weet jij hier een oplossing voor ?
  Alvast bedankt,
  groeten,
  Nicole

  • avatarRia

   Hallo Nicole,
   Je hoeft de pagina niet vanuit je persoonlijke account een like te geven maar je kunt ook (zoals genoemd in de instructie video gelijk als je pagina een like geven). Een andere optie is om gelijk naar je Facebook Pagina te gaan en van daaruit via de zoekbalk de desbetreffende pagina op te zoeken en dan een like te geven. Zo geef je die Facebook Pagina vanuit je zakelijke Pagina een like.
   Er is geen oplossing voor het niet doortellen van het aantal likes. Alleen de persoonlijke likes tellen mee als likes op de desbetreffende pagina! (helaas) 🙂
   Groetjes, Ria

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.