Geld verdienen op Facebook.

Gisteren keek ik naar het journaal en zag daar een item over geld verdienen op Facebook alsmede de beursgang van Facebook.
Het feit dat Facebook een enorme marketingtool is voor de hedendaagse ondernemer om zijn of haar producten of diensten te promoten staat als een paal boven water.
 
Vele (kleinere) ondernemers zijn zich echter nog steeds niet bewust van de kracht van onder andere dit Social Media Platform (wat mijn missie en visie alleen maar versterkt)!
Klik hier voor het item geld verdienen op Facebook van het NOS Journaal.
Ontzettend slim en innovatief vind ik het bedrijf Kudoo die in het NOS Journaal wordt vermeld, nieuwsgierig als ik ben en het feit dat ik graag op de hoogte blijf wat er op het Social Media vlak allemaal speelt ben ik op onderzoek uitgegaan en leert mij dat je via Kudoo geschenken, bedankjes e.d kunt sturen naar je Facebook vrienden!
 

Hoe werkt Kudoo?

Op Kudoo vind je producten van mooie merken en ga je op zoek naar het perfecte kado. Hiervoor duik je direct de shop in op zoek naar iets dat echt bij je vriend of vriendin past. Mocht je vriend of vriendin al Kudoo gebruiker zijn, check dan eerst even of zij al producten aan hun favorieten hebben toegevoegd binnen Kudoo. Dan weet je namelijk zeker dat je goed zit!
Als je een kado hebt gevonden kies je de vriend of vriendin die je wilt verrassen, schrijf je een leuke boodschap en betaal je veilig via iDeal. Daarna zet Kudoo het kado op het Facebook prikbord van de ontvanger. En de gelukkige klikt op de link om het kado te laten bezorgen. Heel eenvoudig dus.
 

Uw product als kado op Facebook?

Kudoo is altijd op zoek naar mooie partners om het aanbod te verrijken. Klik hier voor de mogelijkheden die het platform uw merk te bieden heeft.
Vind Kudoo leuk op Facebook, bovendien is iedere ‘vind ik leuk’  melk waard. Kudoo geeft melkkoeien weg aan de familiehuizen van Stichting Wereldouders.
Een geweldige app die ik zeker zal gaan gebruiken! En jij? Denk jij dat je deze app zal gaan gebruiken?
Leuk als je je reactie hieronder achterlaat…
 
 

2 Comments
  1. Een idee om partner te worden van Kudoo met Fm producten lijkt mij wel wat.
    Groetjes,
    Endy

    • avatarRia

      Go for it Endy! Liefs, Ria 🙂

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.