Hier zou ik graag mijn persoonlijke verhaal met je willen delen alsmede de (beweeg)redenen voor mij voor wat betreft het uitgeven van het boek: “De Wetten van de Winnaars”


Enkele jaren geleden heb ik een video gemaakt over het boek ‘De wetten van de winnaars’ en deze video is nog steeds actueel!
(let op: gratis hoofdstuk is niet meer via mijn website te downloaden en affiliate systeem wordt op dit moment helemaal opnieuw weer opgezet 😉 )

Ik ben nog steeds van mening dat ieder persoon maar ook iedere ondernemer of als je van plan bent om een onderneming te starten dit boek gelezen moet hebben…..
Heel vaak hoor ik mensen zeggen als ik een training geef (zelfs voor hele volle zalen)
Ja, maar JIJ…..:
 

  1. bent blond…
  2. bent spontaan..
  3. praat zooooo makkelijk..
  4. hebt blauwe ogen (echt waar dit zeggen ze! 🙂 )
  5. weet wat je doet (jij ook, maar start gewoon en wacht niet tot het perfect is…)

Een ieder die mij van vroeger kent, weet dat niets minder waar is… Ik ben een dochter van alcoholische ouders, ben geschopt, gepest, uitgelachen en geslagen.
 

Mijn zelfvertrouwen was nul komma nul!

Echt helemaal niets… Misschien dat ik ooit mijn verhaal nog eens helemaal op de video vertel…
In ieder geval op een goed moment kreeg ik van mijn vriendin (die ik nog eeuwig dankbaar ben!) het boek ‘De Wetten van de Winnaars‘ van bestseller auteur Bodo Schäfer.
Ongelooflijk wat een herkenning! En wat een wereld ging er voor mij open. Dit waren de eerste schreden op het pad van persoonlijke ontwikkeling voor mij.
 

Ik durf dan ook met de hand op mijn hart te beweren:

Waar ik nu sta en wat ik nu bereikt heb, heb ik bereikt vanwege dit boek!

In dit boek vond ik herkenning:Ria Kaashoek - De Wetten van de Winnaars

Ik ben helemaal niet egoïstisch… ik mag voor mijzelf opkomen.. ik ben het waard.. ik heb een eigen stem.. ik ben ook een individu die belangrijk is… alles heeft een reden.. enz. enz.

Met name de verhalen aan het begin van ieder hoofdstuk geven ontzettend veel herkenning en zet je aan het denken. Deze ‘metafoor’ verhalen zijn heel herkenbaar en kan je terugslaan op je eigen levenspad en het verdere verloop.


‘The Best Way to Predict Your Future is to Create it”


Dit boek was niet meer te verkrijgen en omdat ik dankbaar ben voor (bijna > eerlijk is eerlijk want van sommige dingen zie ik de reden of toegevoegde waarde nog niet) alles wat ik bereikt heb en dankbaar voor de lessen die mij geleerd zijn en mij heeft gebracht op het pad waar ik nu sta.. ben ik op zoek gegaan naar de uitgever zodat ik dit boek als e-book kan gaan uitgeven voor de vele ondernemers waar ik toentertijd mee werkte.


Na vele omzwervingen ben ik uiteindelijk bij iemand terecht gekomen die de rechten had van het boek en zij zei tegen mij:
“Ria je mag het als e-book uitgeven maar dan moet je het ook als fysiek boek uitgeven…”
Ook in dit geval was het een ‘gunningsfactor’. (#dankbaar!)

Ik ben het traject met veel liefde, passie en enthousiasme gestart!
Niet uit commercieel oogpunt maar uit liefde voor persoonlijke ontwikkeling EN het feit wat dit boek met mij gedaan heeft maar ook uit liefde voor alle ondernemers.
Ik weet (als kind van ondernemers met talloze bedrijven, administrateur van ontelbare kleine zelfstandige ondernemers en mijn eigen ondernemerschap) inmiddels wat ondernemers beweegt, waar je als ondernemer tegenaan loopt, hoeveel ballen je tegelijk de lucht in moet houden, wat voor obstakels er op je pad komen, dat er zomers en winters zijn (hoofdstuk uit het boek van De Wetten van de Winnaars)!

De auteur Bodo Schafer had het boek helemaal geüpdate en was alleen nog maar in Duits te verkrijgen. Inmiddels mag ik mij uitgever van dit prachtige boek noemen.

 

Waar gaat het boek “De Wetten van de Winnaars” over:

De Wetten van de Winnaars, maak van succes een gewoonte

Winnen of verliezen, volgen of leiden, geleefd worden of leven, succes of falen…..

De Wetten van de Winnaars is dé wegwijzer om de juiste keuzes te maken. het bevat 30 meest elementaire principes voor succesvol ondernemen.

 
Ik wilde je alleen stukje meegeven van mijn achtergrond en beweegredenen en waarom ik dingen doe ik doe..
 
Veel liefs, Ria Kaashoek

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.