Mijn zoon (Renzo)  is 16 jaar en traint heel vaak, hard en serieus aan zijn keeperscarrière.
Wat ongelooflijk is voor een 16-jarige jongen dat hij al zo bezig is met persoonlijke ontwikkeling en hij liet me vanochtend deze video zien, hoe word je een kampioen met daarbij de woorden: 
 
 
“Mam, heb je het gehoord? Ik vind deze woorden zo mooi”:

‘I trained my mind and my body will follow…’

 

 
Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe ongelooflijk trots ik op hem ben en heb gevraagd of hij het goed zou vinden als ik bovengenoemde op mijn website zou plaatsen. Hij vond dit een heel leuk idee maar wilde wel graag de reacties horen… 😉
Wil je dus eventueel voor Renzo een reactie hieronder achterlaten wat jij van deze video vindt? Dankjewel!
 

1 Comment
  1. Rock Siberie

    Heel mooi die video had het nooit eerder gezien HARD werken NOOIT opgeven MEER DOEN DAN DE REST!!!je kan dat omzetten in welke manier hoe je wil maar hard werken is nog niet alles want iedereen werk hard maar om je zelf te over treffen moet je meer doen dan de rest je zwakke punten versterken je sterke punten nog sterker maken en je zal een gevoel krijgen!!!! dat gevoel dat wie dan ook komt ik maak hun af want niemand kan mij aan en dan zal jij zeker de beste worden!!! als je nog meer tips wil ping me haha groeten aan je lieve mama aan haar heb je ook veel omdat doorzettingsvermogen te verhogen You can get and reach everything that you want!!!! greetings Rock

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.