Maak hieronder gratis jouw Human Design Relatie Chart aan en ontdek jouw unieke blauwdruk.


Een Human Design Relatie Chart is geen doorsnee grafiek - het is een krachtige, op maat gemaakte blauwdruk van de dynamiek tussen twee individuen. Deze unieke chart komt tot stand door de samenvoeging van twee Human Design charts (de Human Design Charts van twee aparte personen). Hiermee worden fascinerende facetten van de interactie van bedie personen onthuld, waardoor jullie niet alleen jullie sterke punten kunnen zien en benutten, maar ook hindernissen kunnen overwinnen (in ieder geval bewust van worden 😉).

Dit geldt niet alleen voor jou en je levenspartner, maar ook voor vrienden, familieleden, collega's en samenwerkingspartners. Of nu om jou en je zielsverwant gaat of om twee collega-ondernemers, een relatie chart is voor elke duo-combinatie een waardevol kompas

Zie ook 'Meest Gestelde Vragen' onderaan deze pagina, staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via de chat.  


Het aanmaken van jouw (gratis)Human Design Relatie Chart

 1. Scroll naar beneden om je gegevens in te vullen, vink het vakje aan en klik op 'Chart Downloaden' om direct jouw Human Design chart aan te maken. Je kunt ook je chart downloaden.
 2. Klik vervolgens bovenaan de pagina op de knop “Create new relationship chart”
 3. Vul hier de geboortegegevens van jouw partner in (dit hoeft niet jouw liefdespartner te zijn maar dit kan ook je collega, zakenpartner, familielid zijn 😉 )
 4. Klik op 'bekijk chart'
 5. Jouw Human Design relatie chart is nu zichtbaar. 

  Hiervoor zijn je geboortedatum, geboorteplaats en zo exact mogelijke geboortetijd nodig.

* Wacht na het invullen van je geboorteplaats op een dropdownmenu, je kunt daar jouw juiste geboorteplaats selecteren

** Staat jouw geboorteplaats er niet tussen? Waarschijnlijk is het dan een kleinere plaats. Zoek dan een omliggende grotere plaats op (dit heeft geen effect op de uitkomst van jouw chart)
Met het downloaden van je Human Design chart geef je toestemming om op mijn e-maillijst te komen. 
Ik stuur je dan relevante Human Design, Marketing & Mindset informatie.
Ik zal je nooit spammen of je gegevens aan anderen doorgeven.
 
Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven, no hard feelings 😉 

Meest Gestelde Vragen Human Design 

Relatie Chart Maken

Wat als ik mijn geboortetijd niet (precies) weet?

Het is belangrijk voor de correctheid van jouw unieke Human Design chart om de juiste geboortegegevens (geboortedag, -maand, -jaar, -plaats en -tijdstip) te hebben. Je kunt je geboortegegevens opvragen bij de gemeente waarin je geboren bent of kijk eens in het trouwboekje van je ouder, je geboortekaartje of tegeltje 😉. 
Weet jij niet wanneer (of waar) je geboren bent? Er zijn astrologen of mediums die dit voor je kunnen achterhalen. Helaas kan ik je (nog) niet naar iemand doorverwijzen maar Google daar gerust eens op. Je kunt je chart downloaden op verschillende tijdstippen gedurende dag (bijvoorbeeld om 08.00 - 12.00 - 16.00 - 20.00 uur) en achterhaal of je chart wijzigt. 

Mijn geboorteplaats staat er niet tussen, wat nu?

Wacht na het invullen van je geboorteplaats op een dropdown menu, je kunt daar jouw geboorteplaats selecteren. Staat jouw geboorteplaats er niet tussen? Waarschijnlijk is het dan een kleinere plaats. Zoek dan een omliggende grotere plaats op (dit heeft geen effect op de uitkomst van jouw chart). 

Hoe maak ik een Human Design relatie chart?

 1. Scroll naar beneden om je gegevens in te vullen, vink het vakje aan en klik op 'Chart Downloaden' om direct jouw Human Design chart aan te maken. Je kunt ook je chart downloaden.
 2. Klik vervolgens bovenaan de pagina op de knop “Create new relationship chart”
 3. Vul hier de geboortegegevens van jouw partner in (dit hoeft niet jouw liefdespartner te zijn maar dit kan ook je collega, zakenpartner, vriend(in) of familielid zijn)
 4. Klik op 'bekijk chart'
 5. Jouw Human Design relatie chart is nu zichtbaar.

Ik kan mijn Human Design relatie chart niet downloaden...

Dit is correct, op dit moment is het nog niet mogelijk om je relatie chart te downloaden. Ik adviseer om er een screenshot van te maken. Je kunt binnenkort jouw relatie chart wél downloaden. 

© 2024,  RiaKaashoek.nl    I   Disclaimer    I  PrivacyVerklaring

>