Live Online Training Wet AVG

Hoe pas je de Wet op de juiste manier toe in jouw bedrijf, Waar moet je op letten met e-mailmarketing, Hoe maak je je huidige e-mail abonnees ‘AVG-proof’? Stap voor stap ‘over mijn schouder’ meekijken hoe je formulieren maakt die voldoen aan de Wet AVG en hoe jij Woocommerce AVG proof kunt maken.

RISKEER GEEN BOETE, WEES GOED VOORBEREID, KOM IN ACTIE EN IMPLEMENTEER DE NIEUWE WET IN JOUW BEDRIJF

Datum:                      Dinsdag 22 mei 2018 *
Tijd:                           20.00 – 21.30 uur *
Trainer:                     Ria Kaashoek
Locatie:                    Online (live)
Investering:             € 47,-

Noot; dit zijn bedrijfskosten. Deze mag je aftrekken van de belasting.

Na aanmelding ontvang je DIRECT de replay van de vorige online training, alle documenten zoals (hierboven) bij Bonus genoemd en de link voor deelname aan de live online training. 

* Dit is een Live Online training. Indien je niet live aanwezig kunt zijn, krijg je binnen 72 uur na het beëindigen van de training de replay toegestuurd.

Eva over 100% Krill Olie:

Lijkt erg goed te helpen met mijn acne. Ik heb erg veel verandering gezien in mijn gezicht sinds ik ben gestart met 100% pure krill olie.

Diederik over 100% Krill Olie:

Ik heb verschillende visolie merken geprobeerd maar ze gaven me allemaal vieze visboertjes.

Ik neem die krill olie van Foodie nu 4 dagen en heb nergens last van. Ik wou dat ik eerder begonnen was met krill.

Disclaimer: Laat me voorop stellen dat ik géén jurist ben maar ik mij door allerlei informatie, artikelen en wetgeving heengeworsteld heb om tot die punten te komen waar jij als online ondernemer rekening mee zou moeten houden. Met name toepassing van de wet op je website, e-mailmarketing en het adverteren op Social Media.