Live Online Twitter Training

Het krijgen van meer website bezoekers & vergroten van je e-maillijst met Twitter Adverteren 

Door het gebruik van Twitter kom je eenvoudig in contact met (potentiële) klanten. Zo realiseer je meer omzet en bekendheid. Vraag je je af hoe je dit voor elkaar krijgt?

Bekijk De Video Hieronder…

Datum Éenmalige Live Online Training :  15 juli 2015

Zie Onderstaand Wat Je Gaat Leren In Dit Live Event..

6 Simpele Stappen op Twitter voor 15+ leads per dag
Ontdek de eenvoudig te nemen stappen om 15 of meer leads (naam- en email adressen) via Twitter te ontvangen in ca. 20 minuten per dag. .

Geheim #1: Het Geheim Van 1-Klik Opt-Ins
Met 1 druk op de knop, zonder website, landings- of verkooppagina, en zonder ook maar enige vorm van technische kennis naam- en e-mail adressen via Twitter ontvangen!

Twitter Cards & Twitter Adverteren
Leer de 3 Effectieve Twitter Advertentie Strategieën, hoe je eenvoudig Twitter advertenties op kunt zetten op basis van zoekwoorden, interesse of volgers en Twitter cards (uitbreiding van je tweet met een afbeelding)

De ‘Must Have’ Tool & Methode
Ontdek de ‘must have’ tool om geld te verdienen met je online video en leer 1 simpele en effectieve methode om snel een groots bereik te realiseren waarmee je tientallen nieuwe mensen op je e-mail lijst kunt krijgen.

Mijn unieke en bewezen succesvolle 5 stappen marketing systeem!
Ontdek in deze online training o.a:

  • De nr. 1 reden waarom jouw website bezoeker geen klant worden en hoe je dit kunt oplossen
  • 5 Social Media Tips om te domineren in jouw marktgebied en binnen no time als de expert of de ‘to-go-to’ persoon te worden gezien
  • Een simpele en effectieve methode om snel een groots bereik te realiseren en waarmee je tientallen nieuwe mensen op je e-mil lijst kunt krijgen en we weten allemaal: ‘the money is in the list’

Online bestellen en afrekenen
Je moet het ijzer smeden als het heet is en mensen de gelegenheid geven om gelijk te kunnen bestellen en te betalen op het moment dat ze op iets komen wat ze interessant vinden. Dat is voor de klant beter, dat is voor de conversie beter maar het is voor jou natuurlijk ook heel erg prettig als het een volledig geautomatiseerd systeem is waar geen menselijke handelingen meer aan te pas komen. Buiten het feit dat het omzet verhogend werkt, is het ook nog eens erg efficient om dit in te voeren. Ik leer je dit hele proces in deze online training.

Mindset Focus
‘It All Starts With The Mind’. Ik deel met jou in deze Marketing Kit de 4 meest waardevolle hoofdstukken van het boek ‘De Wetten van de Winnaars’ die jou leren om te denken als een succesvol ondernemer. Als je gaat denken als een succesvol ondernemer dan wordt je ook een succesvol ondernemer.

1 Op 1 Persoonlijke Coaching Call
In deze call kijken we samen naar waar je staat met je onderneming, waar je heen wilt en welke stappen je daar online nog in te nemen hebt. Mijn ervaring is dat deze sessies van grote toegevoegde waarde zijn door het inzicht (‘doe ik de juiste dingen’)  en de tips die ik geef (‘doe je de juiste dingen op de juiste manier’)

De Prijs Voor Deze Unieke Live Training Is Nu Slechts € 67  (excl.BTW)

Na deze éénmalige live training gaat de prijs omhoog
en betaal je € 147 (excl. BTW)

deelnemen

guaranteed

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.