Maak van je shit een hit


Jouw expertise & kennis, waarheid, persoonlijkheid, zienswijze, manier van leven, kwaliteiten, kernwaardes, drijfveren, ervaringen, unieke eigenschappen, jouw waarheid is wat JOU en/of je bedrijf onderscheid van anderen.

Het is je superpower, jouw magie, en je concurrerende voordeel. Realiseer meer succes door jezelf te zijn 😊!


Je kunt jezelf ook abonneren & luisteren via Apple Podcasts (voorheen Itunes),
Spotify, Google Podcasts of Soundcloud


Als jij jezelf bevrijdt van alle (negatieve) gedachten door gewoon jezelf te zijn, gewoon jezelf wie je in je core bent, wat jou drijft, dat JIJ goed genoeg bent, dat je precies daar bent waar je hoort te zijn en vertrouwen te hebben. Vertrouwen dat alles goed komt. Zal succes naar je toe komen.

Alleen dan groeit je zelfvertrouwen, maar ook je plezier (in wat je doet) groeit, en je eigenwaarde (zelf vertrouwen) breidt uit, en weet je dit is dagelijks oefenen dit is niet het eindstation!

Jouw expertise & Kennis, jouw waarheid, jouw persoonlijkheid, jouw zienswijze, jouw manier van leven, jouw kwaliteiten, jouw kernwaardes, jouw drijfveren, jouw ervaringen, jouw unieke eigenschappen, jouw waarheid is wat JOU en/of je bedrijf onderscheid van anderen. Het is je superpower, jouw magie, en je concurrerende voordeel. Realiseer meer succes door jezelf te zijn 😊

Kort samengevat is dat je persoonlijke brand, je persoonlijke merk en dat is heel simpel de manier waarop je zichtbaar bent in de wereld. In het Engels zeggen ze het zo mooi: how you show up in the world.

Hoe meer je besluit om naar buiten toe te treden als jezelf (dus niet voordoen als iemand anders) als je eigen authentieke en unieke zelf hoe meer magnetisch je zal worden als merk maar ook als persoon zijnde.

Één van mijn online magische online marketing kaarten is: Maak van je shit je hit maak van je mess your message.

Maak van je shit een hit
pin it 1

Iedereen heeft shit!! De één wat groter dan de ander, maar niemand en hoe meer jij bereid bent om jouw shit te delen met de wereld, hoe kwetsbaarder jij je durft op te stellen hoe meer mogelijkheden jij hebt om affiniteit met jouw (merk) te bouwen. Mensen zullen naar je luisteren omdat ze het erkennen of zich er in herkennen. Ze zien zichzelf door jou!

Begin bij het feit dat het waard is om je shit te delen en kijk eens wat er gebeurd. Daar kan geen strategie tegenop. Doe dit vanuit je hart, vanuit dienstbaarheid en niet vanuit een strategische oogpunt want karma/energie komt ook nog om de hoek kijken ;).

Jouw shit hoeft niet jouw drama of je vuile was te betekenen maar wat maakt jou écht. Het is een verzameling van al je ervaringen, zienswijze op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het is hetgeen wat je raakt, waar je door gebroken bent, waardoor je een shift hebt meegemaakt, wat je gevormd heeft in de persoon die je vandaag de dag bent.

In mijn podcast over de 22 belangrijkste ondernemerslessen, sprak ik over ‘be bold’ doe een statement en dat is wat ik nu vandaag ook weer doe. Wees uniek, luister niet naar mij of wat iedereen in de markt je vertelt hoe je succesvol kunt worden want ZIJ zijn succesvol geworden door hun eigen drijfveren, ervaringen enz. Ga eerst ontdekken wat je wilt, waar je het wilt en hoe je het wilt en gooi daarop alle strategieen en online marketing shizzle.

De oorsprong van deze podcast vond eigenlijk in het feit dat ik een heel duidelijk statement heb in mijn bedrijf: ik ga niet soebatten over geld. Dat is verkeerde energie. Ik heb een online business academie waarin ik ook heel duidelijk stel: per maand opzegbaar omdat ik hou van waarde geven en niet van moeilijk doen.

(luister naar het voorbeeld verhaal in mijn podcast..)

Door je bewust te worden wie jij bent en wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt, ga je bewust handelen en bewuste keuzes maken. Het resultaat is dat je bewust wordt benaderd door jouw klant.

Als je jezelf bevrijdt van alles wat je jezelf opgelegd hebt, als je jezelf toestaat om simpelweg jezelf te zijn, als je niet bedenkt wat anderen misschien van je zouden kunnen denken dan vloeit alles zovele malen makkelijker.

Jouw onderneming, je business succes is het resultaat van je (eigen) waardes, je krachten, en jouw waarheid.

Op het moment dat ik dat inzag, besloot ik mijn verhaal met de wereld te delen.

Is het een makkelijk weg? Oh nee! Hou ik mij er constant aan? Oh nee want ‘life gets in the way’ en ik ben zo vaak van mijn padje afgedwaald en wilde ik iemand zijn die ik in mijn core helemaal niet ben.

Ik ben ongelooflijk Hoog Sensitief en ik wil en wilde ‘gewoon meedoen met de echte wereld’ geen watje zijn maar doorgaan. En iedereen die hoogsensitief is weet dat hij of zijn anders bedraad is en dat gewoon meedoen met de écht wereld simpelweg niet gaat of bestaat.

Het gaat namelijk niet over het spelen van een rol. Het anders voordoen dan wie je daadwerkelijk bent, hou je misschien een tijd vol maar nooit zo lang. Dat kan en resulteert tot overspannenheid of erger nog een burn-out.

Dat is tegen de stroom inzwemmen en dat kost megaveel energie en het brengt je nergens. Omarm de kaarten die je hebt en speel met jouw levenskaarten. Je kan wel wensen dat je een andere set kaarten hebt maar die heb je simpelweg niet en het helpt niet om maar iedere keer naar een andere set kaarten én die andere speler te kijken en wensen dat jij dat was want die bén je niet.

Je kunt daar heel je leven tegen vechten maar neem van mij aan als je dat loslaat, als je de verwachtingen loslaat dan gaat het vele malen sneller. En ik snap dat in één keer alles loslaten niet gaat maar de eerst stap is je er bewust van te worden en zo ga je stapje voor stapje.

Besluit hier-en-nu dat jouw business dat jij zelf een direct resultaat bent van jouw verhaal, drijfveren, ervaring, expertise & kennis , krachten, kernwaardes en jouw waarheid. Wat is jouw kracht? Wat maakt je (en/of je bedrijf) uniek? Wat zijn je unieke eigenschappen, talenten, kwaliteiten, passies en ambities?
Schrijf dit op en draag het uit! 

Leuk als je jouw reactie hieronder wilt delen! 🙏

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>