Marketing & Money Movement

Heel veel ondernemers ‘knoeien’ online. Hebben hun hele presentatie/vertegenwoordiging online ‘houtje-touwtje’ neergezet.

Jij ook?

Dit is geen waarde oordeel of een verwijt.

Wat je niet weet dat weet je niet en we zijn van nature nog steeds ‘kudde dieren’ en lopen achter degene aan waarvan wij denken dat ze het weten of waarvan wij vermoeden dat ze een goede website hebben of als eerste hun Social Media Profiel online hebben.

Toen ik in 2006 startte huurde ik een veel te dure website ontwikkelaar in (toentertijd bijna 8.000 gulden!!) omdat ik een idee had en uiteindelijke maakte ze nog niet wat ik wilde of waar ik opdracht toe gegeven had.

Dit maakte mij zooooo boos. Niet dat ik het geld kwijt was (nou ja, dat ook natuurlijk…) maar ook het feit dat andere ondernemers in dezelfde valkuil zouden lopen.

Waarom maakt mij dat boos?

Ik heb mijn ouders vroeger als rasechte kleine zelfstandige ondernemers KEIHARD zien werken om hun hoofd boven water te houden. Tegelijkertijd besef ik me dat dit gouden tijden zijn voor ondernemers anno nu. Zeg eens eerlijk: waar vind je zoveel gratis zichtbaarheid? (rijst bij mij gelijk de vraag waarom onthouden ondernemers zich van betaalde marketing? Maar dat is een ander verhaal)

Ik heb jaren geploeterd om online te komen waar ik nu ben. Heb naar heel veel goed bedoelde adviezen geluisterd en heb ook heel veel (dure!) adviezen ingekocht. Dit bracht me niet waar ik heen wilde…

Het lijkt wel een trend om online ‘dure’ trajecten/online trainingen af te nemen (leuk voor de ondernemer die dit aanbied, lees: omzet..) maar niet handig voor de hardwerkende dienstverlenende zelfstandige professional.

Laat me je namelijk 1 ding verklappen.. We hebben (op dit moment) géén nieuwe trainingen nodig. Alles wat we nodig hebben, zit al in ons.

Waar heb jij behoefte aan en hoe zou ik dit kunnen vervullen?

Mijn inziens is er maar 1 behoefte: een stappenplan.

Een stappenplan met stappen (duhh…!) welke je als eerste moet zetten en als je die genomen hebt wat/hoe dan verder?

Ik ben me ervan bewust dat we iedere stap weer kunnen uitdiepen maar we moeten starten! Dat is cruciaal anders komen we nergens.

Ik heb de laatste jaren honderden ondernemers mogen ontmoeten/trainen en/of coachen die wel de klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.

En ik was daar één van! 

Tot huilens toe heb ik soms gedacht dat het me niet zou lukken of me afgevraagd: HOE? Waar moet ik nu beginnen? Wat moet ik nu doen? Wat is de volgende stap? Daarbij kwam nog dat ik geen goed gevulde portemonnee en/of rijke echtgenoot had.

Achteraf is dit mijn drijfveer/basis geweest voor mijn huidige bedrijf.

Ik heb namelijk het stappenplan ontwikkeld welke jij als ondernemer moet lopen. Ik heb de verdiepingsslagen die we als ondernemer kunnen maken én ik heb de oplossing voor een (op dit moment!) smalle beurs.

Ik heb dit alles samengebracht in de Marketing & Money Movement.

‘Movement’ omdat je wel in beweging moet komen als je andere resultaten wilt behalen.

 

Herinner je nog dat vroeger werd gezegd: ‘Het is niet wat je kent, maar wie jou kent’?

Vandaag de dag is het: ‘Het is niet wie jij kent maar WIE JOU kent!

 

Daarom is de Marketing & Money Movement niet alleen een plek waar ik
het stappenplan deel maar ook mensen samenbreng.

 • Een plek waar je je thuis voelt, duidelijkheid en overzicht hebt.
 • Zodat je geld bespaart
 • Zodat je geen tijd verspilt aan randzaken
 • Zodat je je volledig kunt focussen op die inhoud waar je zo gepassioneerd om bent.
 • Dit geeft houvast, een plan zodat je weet wat je moet doen.
 • En op die manier meer winst kunt draaien, maar vooral meer mensen kunt helpen met jouw dienst.

 

Let op: Dit is géén ‘word snel rijk principe’ verre van dat. Het zijn logische online stappen en eerlijk is eerlijk: ook gewoon keihard werken.

 

Nu heb ik dat ‘keihard ‘ werken wel ongelooflijk makkelijk gemaakt want ik werkte zelf ook mijn benen onder mijn kont vandaan (en die is behoorlijk aan de maat kan ik je vertellen.. 😉 ) alleen het was dobberen in een bootje op zee. Géén idee… welke richting ik nu weer op moest.

Ik deed maar wat.

Jij daarentegen moet ook keihard werken maar je weet wel direct welke richting je op moet dus jij vaart vele malen sneller en makkelijker richting je doel.

Ik heb de ultieme oplossing…

en dat is jouw mijn Marketing & Money Movement aan te bieden voor nu
nog slechts 30 euro per maand.  Dit ongelooflijk lage bedrag is om voor iedereen
die wil en zich aangesproken voelt toegankelijk te maken en
alle ‘excuses’
van het niet online succesvol kunnen zijn overboord te gooien.

Dit betekent overigens niet dat ik mijn vakexpertise niet serieus neem of jou wil leren om ongelooflijk laag geprijsde producten in de markt te zetten. Ik werk serieus aan mijn bedrijf (anders had ik wel een hobby genomen) en heel diep gravend is dit wat ik indirect terug wil geven aan de wereld voor die ‘struggelende’ ondernemers zoals mijn papa & mama.

Het geeft mij ongelooflijk veel voldoening om via deze wijze jou als vakexpert in het zadel te helpen en om ‘goed te doen’ in de wereld.

De andere kant (ik ben heel open, eerlijk & transparant) is dat ik ongelooflijk perfectionistisch ben en alles nog niet zo staat zoals ik het zou willen. Maar als ik dat nu allemaal nog zou doen, zou deze unieke mogelijkheid er voorlopig nog niet komen! Zo hebben wij beiden een win-win situatie.

Wat vind je terug in de Marketing & Money Movement?

COACHING

Ik geef elke week een live coaching webinar en beantwoord alle vragen die je hebt. Mijn doel is om jou te helpen je bedrijf online te laten groeien & versterken en je dichterbij je doel te brengen door meer leads (e-mail abonnees), hogere conversie, meer klanten en dus meer inkomen.

Heb je vragen over je online marketing systeem, een Facebook advertentie strategie, een technische vraag over online marketing tools? Je vragen zullen live in het webinar beantwoord worden.

Er is geen limiet hoe vaak je aanwezig bent en/of hoeveel vragen je stelt.

Wat krijg je allemaal in de
Marketing & Money Movement?
(alles hieronder is inclusief)

E-mail Systeem
en Autoresponders

Bespaar tijd met systemen & tools

Marketing
(als een Pro)

Website
Optimalisatie

Salesfunnels

Gratis en Betaalde
Verkeer Strategieën

Online Trainingen

Marketing Meesterschap

Hoe je veel meer resultaat kunt behalen uit je website bezoekers en waardoor je zelfs met (nog) lage bezoekersaantallen een goede omzet behaalt.

Facebook Live (via je computer)

Facebook Live integreren binnen jouw online marketing geeft een echte boost die je helpt bij het sneller behalen van je doelstellingen/resultaten

Know Your Numbers

Weet jij wat de belangrijkste cijfers zijn om bij te houden?
Als je je aantallen dan weet, weet je hoe je ze moet sturen?
In deze training neem ik uitgebreid de aantallen met je door (inclusief worksheet)

Tools en systemen

Welke slimme tools en systemen kun je gebruiken voor je online bedrijf

Het maken van je online salesfunnels

Zelfs de gevorderden members hebben van deze masterclass nog wat geleerd! Hoe zet je nu een salesfunnel op? Hoe kunnen we deze salesfunnel nog beter optimaliseren & automatiseren?

7 stappen tot converterende webinars

Webinars zijn een een belangrijk marketingmiddel voor leadgeneratie, naamsbekendheid en het verhogen van je verkopen. Leer hoe je in 7 stappen een webinar maakt en hier je omzet mee verhoogd.

Instagram Stories

Mark my words, Instagram wordt het nieuwe Facebook! Hoe werken Instagram stories en hoe kunnen we dit inzetten als marketingtool voor ons bedrijf?

Effectieve marketing begint met inzetten van je ideale klant

Gastwebinar van Veronique Prins over het definiëren van je ideale klant.

14 Gouden Tips

Toegang tot de online training: 14 gouden tips voor meer websitebezoekers & meer mensen op je namenlijst (dus meer omzet)

Ik heb de Marketing & Money Movement ontworpen om jou als zelfstandige dienstverlenende professionals te helpen om meer uit je business te halen met bewezen online marketing strategieën. En Juist voor degene die niet duidelijk weten welke stappen ze moeten nemen om hun business online neer te zetten en te laten groeien, biedt de Marketing & Money Movement een systeem aan.

Online Marketing Masterclass Trainingen
 Maandelijkse Live Online Events

icons

Deze live training sessies gaan in op actuele onderwerpen van Internetmarketing. Je bent zo altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je de concurrentie altijd een paar stappen voor! Inclusief gast webinars van succesvolle (internet)ondernemers.

Een vooruitblik van de komende masterclasses en online trainingen: 

 • De Power Pixel Presentatie — Wat is een pixel, hoe installeer je deze, wat kan je er allemaal mee? De ins and outs over pixels zodat de Pixel geen geheimen meer voor je heeft!
 • De Ins and Outs van Email Marketing — Waarom “the money is in the list” niet werkt wanneer je de de grootste basis regel van email marketing niet snapt.
 • Strategieën om Je Conversie te Verhogen — Leer hoe je de allergrootste (en meest gemaakte) fouten vermijd en ontdek de 10 tips om de conversie van je websites te verhogen.
 • 10 stappen om je LinkedIn Profiel te professionaliseren — Op LinkedIn zijn 414 miljoen gebruikers actief. Per seconde komen er ongeveer 2 mensen bij. Juist in Europa is LinkedIn populair en effectief … mits je weet wat je doet.
 • 3 Marketing Principes Die Iedere Ondernemer Moet Weten — Marketing hoeft niet gecompliceerd te zijn. Met deze 3 principes maak je marketing eenvoudig en leuk!
 • 12 Strategieën voor Meer Internet Bezoekers Op Je Website en Social Media Kanalen — Trek nieuwe klanten aan, verkoop meer producten en groei je business online met strategieën die iedereen kan toepassen.
 • De 10 essentiële onderdelen van een Facebook Pagina – Met ruim 9,6 miljoen Nederlandse Facebook gebruikers kun je dit platform gewoon niet meer missen. Ontdek hoe je een Facebook like ombuigt in een vast en betalende klant

Dit krijg je ook nog!

Toegang tot de besloten Online Succes Facebook Groep

“Samen staan we sterk” — Hier kun je inzichten en ideeën uitwisselen met gelijkgestemden. Niet elke mede-ondernemer is je concurrentie. Je kunt elkaar inspireren, ondersteunen en zelfs nieuwe verbindingen creëren waardoor jouw bedrijf gaat groeien. Deze Facebook Groep is besloten en exclusief. Toegang is alleen mogelijk als deelnemer van het Marketing & Money Movement

Toegang tot een LIVE Marketing & Money VIP middag, welke 4x per jaar gehouden gaat worden.

Dit exclusieve event is een unieke kans om te live vragen te stellen en te netwerken met anderen members van de Marketing & Money Movement. Samen gaan we delen welke technieken het beste werken en bieden we elkaar oplossingen aan voor wat niet werkt.

Dit event biedt ook de kans om voor jou als member samenwerkingen aan te gaan, waardoor je in korte tijd je onderneming kunt laten groeien.

1 live Masterclass per maand van 60 minuten

Over een actueel onderwerp: wat is ‘hot’ als het gaat om internetmarketing? Inclusief gastwebinars van succesvolle (internet)ondernemers ter waarde van € 147

Plus super bonus; gratis Persoonlijke Coaching!

Wat als je op maat gemaakt advies kon krijgen van een ervaren online onderneemster en een bak vol nieuwe ideeën meekrijgt? Bijvoorbeeld:

 • Oplossingen voor problemen die je tot nu toe hebt ervaren.
 • Strategieën om meer uit je bedrijf te halen.
 • Manieren om meer omzet te genereren door een aantal kleine aanpassingen te maken.

In eenmalige 1-op-1 Skype coaching van 30 minuten kijken we samen naar waar je staat met je onderneming, waar je heen wilt en welke stappen je daar online nog in te nemen hebt. Mijn ervaring is dat deze sessies van grote toegevoegde waarde zijn door het inzicht (‘doe ik de juiste dingen’)  en de tips die ik geef (‘doe je de juiste dingen op de juiste manier’)

Werk je met een systeem? Een stappenplan richting een concreet doel voor je business?

Zonder plan werken is hetzelfde als je TomTom niet instellen en hopen dat je toch aankomt. Hoe groot is die kans denk je? De meeste ondernemers doen het zo. Sterker nog, ik heb zelf ook lang van alles geprobeerd zonder een duidelijk hanteerbaar systeem.

En het werkte! Voor een tijdje. En een klein beetje. Maar het was meer geluk dan wijsheid.

Op een gegeven moment heb je meer nodig om succesvol te zijn. Kun je niet meer rekenen op geluk maar moet het een bewezen stappenplan worden. En daarvoor hoeft de boek niet finaal om. Je kunt je onderneming met een paar eenvoudige stappen al laten groeien, dan gaat het juist veel sneller!

Samenvatting:

 

vink Toegang tot een bibliotheek vol met Social Media- & Online Marketing masterclasses

vink Iedere maand toegang tot een nieuwe Online Marketing Masterclass

vink Scripts, checklist en stappenplannen die je direct kunt toepassen in je business

vink Live coaching sessies iedere 2 weken (inclusief replays)

vink Toegang tot de online training: 21 gouden tips voor meer websitebezoekers & meer mensen op je
namenlijst (dus meer omzet)

vink Een eenmalige 1-op-1 persoonlijke coaching met Ria Kaashoek

vink Toegang tot de besloten Marketing & Money Movement Facebook Groep

vink Toegang tot de LIVE Marketing & Money VIP middag welke 4x per jaar gehouden wordt.

vink Enorme kortingen op alle evenementen/seminars/trainingen/workshops georganiseerd door
RiaKaashoek.nl

vink Je prijs stijgt NOOIT. (de prijs voor nieuwe members zal de komende periode stijgen naarmate er nieuwe trainingen worden toegevoegd. Als je nu member wordt, zal jouw prijs nooit stijgen, ongeacht wat de prijs
wordt voor nieuwe leden)

vink Geen contract, opzeggen met 1 klik op elk moment

vink Geen risico: Niet tevreden = geld terug. Ik hou van waarde leveren, niet van moeilijk doen! 😉

Resoneert dit ook met jou?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om lid te worden
van de Marketing & Money Movement

In de Marketing & Money Movement leer ik je alle stappen te zetten om online succesvol te ondernemen

Je Krijgt Dit Allemaal – Voor 70,- euro  tijdelijk slechts 30 euro

Dat heb je goed gelezen. Jouw investering is maar 30 euro.

In mijn ogen een ‘no brainer’…

.. als je het vergelijkt met wat je zult gaan verdienen door deze stappen op de juiste wijze te implementeren of door middel van het krijgen van een specifiek antwoord op die ene prangende vraag waar je al een tijdje mee rond loopt..

Ik geef je niet alleen het stappenplan maar ik geef je ook veel tips, tricks, marketing ideeën hoe zowel ik zelf als mijn klanten het plan gebruiken om de resultaten te vergroten. Ik deel al mijn kennis met jou en hou geen waardevolle informatie achter.

De kennis die ik deel binnen binnen de community heeft een waarde van enkele duizenden euro’s!
En jij ontvangt het NU voor slechts 30 hele euro’s per maand. Wat heb je te verliezen??

Deelnemen is risico vrij want je kunt opzeggen wanneer je maar wilt! Je investering bedraagt € 30 (excl. BTW) per maand. En als het programma toch niet aan je verwachting voldoet, kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie.

Dit is wat anderen zeggen:

Alleen de Vraag & Antwoorden Sessies zijn het bedrag al meer dan waard!

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.

De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Fijn zijn de Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.

Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Groetjes, Marjon

Marjon

Waarom ik Marketing & Money Movement member ben geworden:

Toen ik deze aanbieding zag wist ik dat ik deze absoluut wilde afnemen. Weer een mandje met kennis. Wederom is gebleken dat € 30 een koopje is! Ik krijg er zoveel informatie voor plus nog eens een 30 minuten 1-op-1 sessie. Dat kan toch bijna niet! Reken foutje?

Elke zzp-er zou dat rekensommetje moeten maken. Als een zelfstandig geen € 30.- per maand kan uitgeven aan marketing dan zou je eerst eens moeten kijken of je wel zelfstandig of zzp-er wilt zijn.

De kennis die ik van jou krijg is zoveel waard dat als ik alle tools goed gebruik mij het veel meer opbrengt dan de uitgave die ik nu doe. Ik ben al 28 jaar werkzaam als zelfstandige en het zijn goedlopende bedrijven mede door de marketingstrategieën van Ria.

 

Brigitte Peters
Brigitte Peters | Livemediums.nl

Als je vandaag member wordt en blijft is het slechts 30 euro (excl. BTW) per maand. Wanneer je eenmaal bent begonnen zul je direct inzien dat je ontzettend veel waarde ontvangt. Dit kleine bedrag is niets vergeleken met wat er gaat gebeuren met je onderneming …

Beging vandaag nog en maak direct een afspraak met mij voor je 1-op-1 persoonlijke coaching.

seal

Garantie: Je hebt niets te verliezen:

Ik ben ervan overtuigd dat je resultaten zult boeken met wat je gaat leren. Probeer het uit voor één maand, als je niet tevreden bent kun je direct opzeggen en krijg je je geld terug.

Ga je verder, dan kun je met één klik op de knop, zonder vragen, annuleren.

guaranteed