Facebook Marketing tip: Integreer een Pinterest tab op je Facebook Pagina.
Pinterest genereert op dit moment meer verkeer dan Twitter en meer inkomsten per klik dan Facebook.
De meeste ondernemers (net als ik) zijn toch op zoek naar manieren om diverse Social Media Platforms met elkaar te combineren. Ik denk dat een perfecte manier om dit te doen, is om Pinterest te integreren in je Facebook Marketing.
 

Hoe Integreer je een Pinterest Applicatie op je Facebook Pagina?

 

 
Door een Pinterest applicatie te integreren op je Facebook Pagina zorg je voor branding, zichtbaar- en herkenbaarheid. Mede vanwege het feit dat Facebook al een gebruikersaantal heeft van meer dan 900 miljoen, is het van essentieel belang om een Pinterest tab te integreren om juist bekendheid te krijgen voor je Pinterest account.
Hiermee creëer je meer volgers voor je Pinterest account en heb je de mogelijkheid om Pinterest in te zetten als Marketing tool . Het bemoedigt dus je huidige volgers om je ook via Pinterest te volgen.
 

Klik hier voor je Pinterest tab.

 
Ik heb een korte instructievideo gemaakt hoe deze Pinterest tab te integreren:
 

 
Wil je meer informatie over Pinterest en wat dit voor jou als ondernemer zou
kunnen betekenen met tips, tricks en marketing ideeën?
Volg de Facebook Pagina: Pinterest voor Ondernemers 
 
 

3 Comments
  1. Ria, bedankt voor het filmpje om Pinterest als tab te installeren!
    We blijven volgen je via Twitter!(en lezen daar misschien nog meer tips….)

  2. Alles gelukt, pinterest op FB pagina RMHsophia. Ik heb echter niet naam van pinterest account niet goed ingevoerd. Wil ik het wijzigen lukt dat niet. Als ik op settings klik wordt ik er steeds uitgegooid. Heb je wellicht een idee waar dat aan ligt?

    • avatarRia

      Volgens mij is het je al gelukt? (heb je namelijk gevonden op Pinterest) 🙂 Ik denk namelijk dat het een “bug” geweest is van Pinterest want dit is wel de normale gang van zaken. Weet je ook dat je de taalinstellingen kunt wijzigen in het Nederlands? Zie evt. ook: http://www.riakaashoek.nl/category/social-media/pinterest-tips/ Mocht het niet lukken dan hoor ik het graag. Fijne zondag! Groetjes, Ria

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.