product

Leer hoe je via een bewezen methode heel eenvoudig winstgevende Facebook advertentie campagnes op kunt zetten die dagelijks meer klanten en volgers genereren.

Zelfs als je een compleet beginner bent én met een klein budget!

De realiteit voor veel ondernemers is:

x  Worstelen met het laten groeien van je mailinglijst

x  Je doet wel iets met Facebook advertenties, dat levert alleen nog geen of weinig resultaat op

x  Je weet dat je ‘iets’ moet met adverteren of Facebook, je hebt alleen niet de tijd om dit allemaal in je eentje uit te zoeken. Of je begrijpt niet hoet het nu precies werkt en laat het daarom zitten

Met als gevolg; je blijft in hetzelfde kringetje lopen zonder resultaat. Ik zie dit bij heel veel ondernemers die vele uren en Euro’s besteden aan dergelijke acties en geen stap vooruit komen.

Komt dit bekend voor?

Hallo, mijn naam is Ria Kaashoek  en ik heb deze training gemaakt om snel en efficient jouw problemen op te lossen.

De oplossing:
Maak snel en winstgevende Facebook advertentie campagnes.

Zoek jouw ideale doelgroep en zet deze om in mailinglist inschrijvers & klanten.

Mijn ervaring is dat Facebook advertenties één van de goedkoopste en meest effectieve
manieren is om meer inschrijvers en klanten te genereren.

toegang

Hoe zou je het vinden om 1.000 extra
nieuwsbrief inschrijvers te krijgen?

Wat zou het voor jou betekenen als je iedere dag via internet een nieuwe klant zou krijgen?

Wat als ik je vertel dat dit voor iedereen mogelijk is, zelfs met een klein budget?

Veel mensen denken dat Facebook Adverteren nog niet voor hen werkt omdat:

x  Ze er nog niet klaar voor zijn 

x  Ze denken dat het alleen maar voor grote bedrijven is

x  Ze een klein budget hebben

x  Ze geen tijd hebben om het precies uit te zoeken

x  Ze zonder kennis wel al eens wat geprobeerd hebben en dat werkte toen niet

x  Ze een aversie hebben van techniek en er daarom al niet aan beginnen

En dat is eeuwig zonde!! Want het tegendeel is waar! 

Een goed opgezette Facebook campagna levert tijd en geld op! 

Stel je voor dat jij klanten kunt krijgen met een campagne die geen geld kost, waarmee je niet breakeven speelt maar die je geld oplevert. Veel geld! Als je maar weet hoe jet het moet doen!

Hoe weet ik dit?

Ik heb slechts een paar honderd Euro in Facebook advertenties geïnvesteerd en ik daar een mailinglijst mee opgebouwd van een paar duizend namen. Ik hoef jou vast niet te vertellen welke waarde die lijst voor mijn bedrijf vertegenwoordigd.

In de afgelopen 5 jaar heb ik al het harde werken en uitzoekwerk al voor je gedaan. Ik heb getest en getweakt. Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Daar zijn dagen, weken, maanden aan testen en uitzoekwerk in gaan zitten. Nee, dat kun jij inderdaad niet naar je huidige business doen. Laat mij het jou daarom leren!

Adverteren op Facebook Biedt Een GROOT bereik en UNIEKE kansen!
Dit is waarom ik heb besloten deze online training voor jou te maken: Masterclass Facebook Adverteren & Remarketing.

Het is een stap voor stap training die je precies uitlegt hoe je winstgevende campagnes opzet; vanaf het begin tot het einde.

Module 1 Introductie

Om het facebook advertentie systeem winstgevend voor je te laten werken dien je je account op de juiste manier in te stellen. In deze module leer je het opzetten van je account, de 3 essentiële benodigde stappen voor een goede Facebook advertentie.

Module 2 Doelgroepen

Doe je voordeel met je relaties die je al hebt op alle social media kanalen in plaats dat je je producten of diensten probeert te verkopen aan een doelgroep die nog nooit van je gehoord heeft. Volg de stappen in deze module zodat je je aanbieding kunt laten zien aan je bestaande fans op Facebook, Google+ en Linkedin contacten, email inschrijvers en bestaande klanten.

Daarnaast is er de grote groep potentiële klanten op Facebook die jou nog niet kennen en in deze module leer ik je hoe je ook bij hen effectief in de kijker speelt. Maak gebruikt van het enorme potentieel dat er nog ligt op Facebook.

In deze module leer ik je hoe je jouw marketing campagnes naar een hoge nivo brengt.

Module 3 Power Editor basis

Met de basis uit module 1 en gedefininieerde doelgroepen uit module 2, ben je nu in staat om gerichte en effectieve Facebook advertenties te maken. Ik laat je alle stappen zien voor het maken van campagnes, advertentiesets en advertenties om hoog gekwalificeerd verkeer naar je aanbeiding te krijgen. Dit is de weg naar moeiteloos ondernemen!

Module 4 Power Editor gevorderen

Optimaliseer je strategieën zodat je meer kliks krijgt voor minder geld, al klinkt dat nu misschien nog te mooi om waar te zijn. Leer de overige tips en trucs voor een succesvol resultaat. Analiseer je resultaten door het benutten van de rapportage mogelijkheden. Ik ga je leren hoe je dat moet doen. En door dit soort evaluaties kun je je volgende advertentiecampagne nog effectiever inzetten.

Meten = weten, gissen = missen dus deze module is onmisbaar om te komen tot het meest effectieve gebruik van de kracht van Facebook.

Module 5 Remarketing

Remarketing is het toppunt van internet marketing. Het komt er op neer dat je gericht Facebook advertentie in het nieuwsoverzicht (op Facebook) van een bezoeker van je website kunt plaatsen. Stel, iemand bezoekt jouw workshoppagina maar schrijft zich niet niet, dan ontvangt hij op Facebook een advertentie voor die specifieke workshop. Voel je de mogelijkheden?

Dit heet remarketing en het is wat ik je leer in deze gouden vijfde module.

Simpele trucs die van je websitebezoeker een koper maken en die vervolgens ook nog herhalingsaankopen doen. Dit betekent meer omzet uit dezelfde klant. In deze module kijk je over mijn schouder mee en ik neem je stap voor stap mee om je website zo in te richten dat je deze techniek in kunt zetten, oa het maken en plaatsen van codes. Ik zal je laten zien hoe je gegarandeerd extra omzet zult toevoegen aan je business als je het op de juiste manier gaat toepassen en leer je 5 eenvoudige remarketing strategieën om snel klanten aan te trekken.

De meest effectieve manier om bezoekers op je website om te zetten in omzet. Ik neem aan dat jij dat ook wel wilt….

Bonus

Dit krijg je GRATIS als bonus bij jouw lidmaatschap:

Bonus #1

Een simpele en eenvoudige Facebook Conversie tool. Door middel van deze tool kun je meten hoe effectief je Facebook advertenties zijn en waar je verbeterpunten liggen. Het gebruik van deze simpele en eenvoudige tool wordt stap voor stap uitgelegd. Een kind kan de was doen…

Bonus #2

Een 30 minuten 1-op-1 persoonlijke coaching gesprek waarin we samen kijken waar je nu staat, waar je heen wilt en welke stappen je nog moet nemen.

Bonus #3

Begin vandaag om van succes een gewoonte te maken en ontvang de 4 meest waardevolle hoofdstukken van het boek ‘De Wetten van de Winnaars’
Dé wegwijzer om de juiste keuzes te maken.

Bonus #4

Het ultieme Marketing Business Tools & Systemen cheatsheet. Leer van mijn jarenlange zoektocht en laat mij jou helpen door een overzicht van de de 5 belangrijkste tools voor een startende internet marketeer

Bonus #5

Als iemand op jouw verkooppagina komt is het belangrijk dat hij of zij direct op een knop kan klikken zodat het product of dienst meteen in een winkelwagentje terecht komt en ze ook direct kunnen afrekenen. In online trainingsvideo’s laat ik je zien hoe je dit kunt toepassen.

Bonus #6

Leer in mijn online training mijn unieke en bewezen succesvolle 5 stappen marketing systeem maar ook onder andere: wat de nummer 1 reden is waarom jouw website bezoekers geen klant worden én hoe je dit kunt oplossen en 5 Social Media Tips om te domineren in jouw marktgebied.

Je hoeft mij niet te geloven maar dit is wat anderen zeggen:

Mirjam van Rees
RetailFans

Ik heb me aangemeld omdat ik wilde adverteren op Facebook. Toen het aanbod van Ria voorbij kwam om mij daarmee 1-op-1 te begeleiden zei ik meteen ja. Het is een aanbod wat niet vaak voorbij komt.

De begeleiding van Ria gaat veel verder dan hulp bij het adverteren. Ria heeft ook mijn hele marketingfunnel doorgelopen en gekeken wat beter kan. Al na 1 sessie had ik een heel schema waar ik nu nog mee werk.

Gisteravond de geweldige training gevolgd bij Ria. Erg veel informatie gekregen, allemaal heel praktisch en duidelijk uitgelegd! Ik kan er nu echt zelf mee aan de slag! Dank je wel Ria voor deze super training

José Bruins Slot
Sardanyo

Irene Ogier-Wind
Webacademie

Ik ben helemaal enthousiast met de kennis die ik heb opgedaan in de online training Facebook ads van Ria Kaashoek. Mijn advertentie scoort goed en de aanmeldingen voor mijn checklist stromen binnen! Ria is voor mij de go-to Social Media adviseur voor wat betreft Facebook”

Wat maakt deze training nu zo ideaal voor jou?

check

Geef je concurrentie het nakijken en profiteer door mijn jarenlange ervaring over te nemen

check

Geschikt voor elke business (diensten, digitale producten, webshops, b2b)

check

Ik neem je stap voor stap mee op een pad dat zelfs door mensen die a-technisch zijn en niet eerder met Facebook advertenties hebben gewerkt, is te volgen.

check

Je weet exact welke stappen je moet gaan zetten (geen marketingkennis nodig)

check

Je kunt in je eigen tempo dit traject volgen

check

Levenslange toegang

check

Ik deel al mijn gouden tips die ik in het afgelopen jaar verzameld heb en die zich bewezen hebben.

check

Levenslange updates

Bereken alleen maar wat het je oplevert als je slechts 1 websitebezoeker om zou zetten in een klant via remarketing. En als je die klant vervolgens een upsell gaat doen. Krijg je door wat de kracht is van Facebookadvertenties? En daarmee de waarde?

Ben jij klaar voor actie? Voor meer omzet in minder tijd? Voor een effectieve en planmatige aanpak van je marketingactiviteiten? Ben jij klaar met het zelf uitvogelen zonder effect en ten koste van waardevolle tijd?

Klik hieronder op de button voor directe toegang en ontvang de training die zich razendsnel zal terugverdienen. 

toegang

€ 497 (excl. BTW)