Een strategie die staat als een huis

Dat ondernemen geweldig is, hoef ik jou niet te vertellen. Maar vind je ook niet dat het soms een eenzaam en oneerlijk bestaan is, terwijl je keihard werkt? Je hebt niemand om op terug te vallen en helaas… je kunt alleen naar jezelf wijzen als iets mislukt.

 

Zeg eens eerlijk…

 

 1. Krijg jij iedere dag nieuwe leads en klanten via je Online Marketing?
 2. Heb je een goede en actuele website?
 3. Ben je regelmatig aanwezig op Social Media?
 4. Is er een doordacht plan voor je online communicatie?

 

Kun je deze vragen alle vier met een vette “ja” beantwoorden? Mijn complimenten!
Haak je af bij vraag 2? Zonde. Je mist de kansen van Social Media voor bedrijven.
Gaat het mis bij vraag 3? Niet getreurd, want je bent niet de enige. Maar je verdoet wel je tijd!

Veel ondernemers zorgen voor een digitaal visitekaartje en vergeten daarna hun online kantoor of winkel. En dan maar hopen dat die online aanwezigheid aanvragen en aankopen oplevert. Net als in een verkoopgesprek moet je daar natuurlijk wel wat voor doen. Je doelgroep hopt anders zo naar je concurrent.

 

Zorg voor gedegen huisvesting!

Je hebt een mooi bedrijf. Voor het genereren van meer omzet, is een optimaal ingerichte website een goed begin. Om online zichtbaar te worden, is méér nodig. Met een weloverwogen stappenplan lukt het om online marketing pas echt succesvol toe te passen. Jouw trots wil je immers niet op losse schroeven laten staan!

Denk aan de constructie van je huis. Bij het plaatsen van de vloeren, muren en daken kwam expertise om de hoek kijken. Bij online marketing is het niet anders. En dat kost tijd. Heel veel tijd. Bespaar je de moeite, want ik heb alles al voor je uitgezocht. Ieder z’n vak!

 

Met mij als je persoonlijke Social Media & Online Marketing Adviseur op weg naar meer succes

 

Ik heb 7 stappen naar succesvolle online marketing ontwikkeld:

 1. Plattegrond
  Jouw online marketing strategie overzichtelijk in beeld
 2. Fundering & Huis
  Een goede website en inrichting van Social Media kanalen
 3. Verkeer
  Het genereren van website en Social Media traffic
 4. Brievenbus
  Converteren van verkeer naar leads via o.a. e-mail-marketing
 5. Deurbel
  Daadwerkelijk leads omzetten in verkopen
 6. Postbode
  Follow up van (potentiële) klanten
 7. Makelaars
  Ambassadeurs voor je laten werken met een referentiesysteem

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Hoe zou het zijn als je:

 • direct weet hoe je je online marketing strategie moet opzetten, zodat je precies je doelgroep, meer klanten en dus omzet kunt aantrekken zonder dat het je teveel tijd kost?
 • straks door het volgen van mijn trainingen en aanwijzingen in staat bent om jezelf online, als dé expert op jouw vakgebied, te profileren, waardoor je nog meer business genereert en dus meer geld kunt verdienen, omdat je de kracht van het internet gebruikt?
 • niet minimaal een halve dag op iets hoeft te kauwen, je direct verder kunt met mijn aanwijzingen, ideeën en opdrachten?
 • je zaken gelijk (zonder technische kennis) goed kunt inzetten, omdat er van alle kanten naar gekeken is voor een optimale lancering in plaats van tijd investeren in iets wat geen geld gaat opleveren?
 • iemand je af en toe bevestigt dat je goed bezig bent óf je een liefdevolle schop onder je kont geeft om je weer in de juiste richting te krijgen en dat dus geen dagen meer duurt?

 

Toe aan renovatie of nieuwbouw?

Nieuwsgierig geworden naar de invulling van mijn 7 bouwfases? Afhankelijk van de staat van jouw huis, help ik je bij de nodige werkzaamheden. Zo krijg je grip op wat er online voor jouw bedrijf gedaan moeten worden. Ik pik jouw tempo op en werk stap voor stap. Je leert uitgebreid mijn strategieën. Altijd met het gewenste resultaat als leidraad.

 

Programma speciaal voor ondernemers die willen groeien

Hoe fijn zou het voor je zijn als ik je de komende 3 maanden ga helpen? Met mijn programma lukt het om gericht te groeien. En we kunnen per direct en zonder drempels starten.

 

Dit programma bevat in een periode van 3 maanden: 

 1. Persoonlijke coaching
  3 x 60 minuten 1-op-1 persoonlijke coaching, live of via Skype (naar behoefte op te nemen per 30 minuten) Tijdens dit gesprek gaan we in op iedere pijnpunt binnen je bedrijf en maken we een voor jou te volgen actie plan
 2. Vraag & Antwoorden Sessie
   3 x 60 minuten Online Vraag & Antwoorden sessie met mede-ondernemers
 3. E-mail toegang
  Ongelimiteerde e-mail toegang tot mij
 4. Facebook groep
   Je krijgt toegang tot een besloten Facebook Groep voor vragen en advies van mij en andere members
 5. Extra korting(en):
  10 % op extra coaching uren
  20 % op (online) trainingen en events 

 

Online Marketing Succes Coaching Programma

   GRATIS Online training naar keuze!
ter waarde van min. € 197!
   (naar keuze en gelang de behoefte, dit zullen we samen in de 2e maand bepalen)


Ik sta bekend om mijn resultaat gerichtheid. Ik ben een open boek en doe niets liever dan al mijn kennis delen,  op z’n Ria’s! Dat betekent inclusief alles wat ik dagelijks bijleer in mijn eigen coaching programma. De wereld van Online Marketing staat immers niet stil..

Ik doe geen dingen die niets opleveren. En ik wil persé dat mijn klanten goed resultaat halen. Dat vind ik belangrijk omdat dat ook op mij afstraalt. Jouw succes is mijn succes. Coaching gaat bij mij verder dan een sessie. Ik zal mij dan ook keihard voor je inzetten. Die garantie heb je!

In ieder geval moet jij je weer snel kunnen focussen op je core business. Eén ding beloof ik je:

“Met mij is je online marketing beter gefundeerd en gaat je huis dus langer mee!”

Je kunt je e-maillijst, online zichtbaarheid en klantenbase uitbreiden én je omzet significant laten stijgen en ik wil je graag laten zien hoe.  Wil jij kijken of dit coaching programma iets voor jou is? Klik dan op de button om een gratis strategie sessie met mij in te plannen!

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.