Op zoek naar een professionele, inspirerende Online Marketing Spreker
voor je event?

 Ria Kaashoek jouw

Online Marketing & Social Media Spreker

  • Wil je met een enthousiaste en inspirerende spreker jouw event extra inhoud geven op het gebied van Online Marketing, Online ondernemen en Mindset (Wetten van de Winnaars)?
  • Ben je op zoek naar een vrouwelijke spreker die inspirerend, energiek, enthousiast én inhoudelijk haar mannetje staat met Rotterdamse flair en enthousiasme?

Dan help ik je graag!

Door mijn kennis en ruime ervaring met spreken voor kleine & grote groepen, sta ik garant voor waardevolle kennisoverdracht en zet ik (zowel live als online) een unieke sfeer en energie neer op jouw event. Zonder mooie praatjes, maar met praktische feiten!  

Onderwerpen*

Het hoofdthema van mijn lezingen en workshop is: ‘In 9 Stappen Een Winstgevend En Succesvol Online Bedrijf Opzetten’. En dat bedoel ik in de breedste zin van het woord.  Want juist dan ben je in staat om een unieke en authentieke business te realiseren of te optimaliseren waarmee je makkelijker klanten aantrekt (in plaats van aan klanten te trekken).

Mijn presentaties gaan over het complete stappenplan zoals hierboven omschreven of deelgebieden hiervan. 

Onderstaand lees je een greep uit de mogelijke onderwerpen. 

Online Marketing & Social Media Spreker

Deelgebieden

01

Facebook en/of Instagram Marketing

02

Adverteren op Facebook & Instagram

03


Webinars als klantmagneet

04

E-mail Marketing

05

Social Media als succesvolle marketingtool 

06

Hoe start en/of optimaliseer ik een webshop?

07

Digitale Weggever & Funnel. Vergroot je e-maillijst. Boost je inkomen

  

08

Maak van jouw diensten, producten & systemen een geoliede marketing machine

09

Online- en Social Media Marketing in netwerkmarketing

 

Wil je een specifiek online marketing onderwerp behandelen? Dat kan. Samen kijken we hoe we dit vormgeven in een op maat gemaakte presentatie die perfect aansluit op jouw doelgroep.

Sowieso sluit iedere lezing naadloos aan op het kennisniveau en wensen van jouw publiek.

De rode draad voor alle lezingen en trainingen is:

“Online Marketing en Social Media is een zeer krachtig marketinginstrument maar géén toverspreuk. Het valt en staat met het consequent toepassen van de juiste stappen, op het juiste moment met de juiste strategie

Mijn doelstelling is dat deelnemers van jouw event op een interactieve en waardevolle manier informatie, inspiratie en/of motivatie krijgen die direct toepasbaar is in hun eigen bedrijf.

Ik maak gebruik van aansprekende voorbeelden en casestudies boordevol waardevolle en zeer praktische handvatten. Met Rotterdamse humor krijgen de deelnemers van jouw event op inspirerende en motiverende wijze tips, tricks en strategieën aangereikt.
Online Marketing spreker Social Media Spreker

Om interactie te bevorderen, besteed ik vooraf veel aandacht aan het type publiek. Dit verhoogt niet alleen de attentie van mijn deelnemers, maar voegt extra waarde toe aan de tips en adviezen omdat ik deze aan de praktijk van mijn publiek toets.

Mijn stijl van presenteren is enthousiast, ervaren, betrokken en humorvol. Getuige de evaluatieformulieren die ik na afloop ontvang, resulteert dit in nagenoeg alle gevallen in een publiek dat na afloop staat te popelen om direct het geleerde te implementeren.  

Mijn trainingen/lezingen zijn voor zowel de startende als de meer ervaren ondernemer interessant.  Voor ZZP’ers en zelfstandigen uit het MKB.

Tarief

Het tarief is afhankelijk van de wensen, doelgroep en soort event. Onder bepaalde voorwaarden kom ik kosteloos spreken. Voel je vrij om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen om je wensen te bespreken. Ik spreek op events, netwerkbijeenkomsten, summits, seminars, webinars en congressen.

>