Op zoek naar een professionele, inspirerende spreekster voor je event?

Ria als Spreker

Wil je met een enthousiaste en inspirerende spreker een event extra inhoud geven?

Ben je op zoek naar een vrouwelijke spreker die inspirerend, energiek, enthousiast én inhoudelijk haar mannetje staat over online marketing of over Social Media, Online Ondernemen, Wetten van de Winnaar (mindset)?
Dan help ik je graag.


Door mijn kennis en ruime ervaring voor kleine en zeer grote gezelschappen, sta ik garant voor 
waardevolle kennisoverdracht en zet ik een unieke sfeer en energie op het event.


Onderwerpen:

Het thema van mijn lezingen en workshop is: ‘In 9 Stappen Succesvol Een Online Bedrijf Opzetten’ in de breedste zin van het woord.  Juist dan ben je in staat om een unieke en authentieke business te realiseren of te optimaliseren en makkelijker klanten aan te trekken (in plaats van aan klanten te trekken). 


Dit onderwerp omhelst een generieke uiteenzetting over de o.a. kracht van Social Media, 30 manieren om klanten aan te trekken, effectieve Marketing & Sales funnels, het maken van een uniek klantenpad, tot concrete en op de praktijk gerichte workshops hoe te werken met de diverse Social Media kanalen. 

Denk hierbij onder andere aan:


  • Facebook Marketing
  • Facebook Messenger (Marketing)
  • Adverteren op Facebook & Instagram
  • Webinars als klantmagneet
  • E-mailmarketing
  • Social Media als succesvolle marketingtool


De rode draad door alle lezingen en trainingen is:

“Online Marketing en Social Media is een zeer krachtig marketinginstrument maar géén toverspreuk. Het valt en staat met het consequent toepassen van de juiste stappen, op het juiste moment met de juiste strategie


Online Marketing & Social Media Spreker

Wat kun je verwachten als je Ria Kaashoek als spreekster inzet?

Mijn doelstelling voor iedere presentatie is dat de deelnemers op een interactieve enorm waardevolle manier informatie krijgen die ze gelijk kunnen toepassen voor hun bedrijf.


Met aansprekende voorbeelden, casestudies, boordevol waardevolle en zeer praktische handvaten en humor krijg je op inspirerende en motiverende wijze tips, tricks en strategieën aangereikt. 


Ik heb geen vast verhaal wat ik iedere keer afdraai. Elke situatie of event vraagt om een ander verhaal en voorbeelden. 


Daarnaast ben ik enthousiast, ervaren, betrokken en speelt ook humor een belangrijke rol in mijn voordracht. Dit resulteert in nagenoeg alle gevallen in een publiek dat na afloop niet kan wachten om met alle tips en ideeën hun internet marketing direct succesvol te (her)inrichten, getuige de evaluatieformulieren die ik na afloop ontvang.


Om de interactie te bevorderen besteed ik vooraf veel aandacht aan het soort publiek dat ik toespreek. Dit verhoogt niet alleen de attentie van mijn deelnemers maar voegt waarde toe aan
de tips, adviezen en strategieën omdat ik ze aan de praktijk van mijn publiek kan koppelen.


Mijn trainingen/lezingen zijn vooral als startende als meer ervaren ondernemers interessant, voor ZZP’ers maar ook zelfstandigen uit het MKB zeer geschikt.

Van Klik naar Klant Strategiedag

Ja, ik ben op zoek naar een ervaren en professionele spreekster voor mijn event

Heb je behoefte aan een (extra) spreker op je evenement? Of ben je op zoek naar een goede trainer voor een in-house Online Marketing & Social Media training? Neem dan vooral contact op.

® 2023 VanKliknaarKlant.nl.  All rights Reserved | Disclaimer Privacy Verklaring

>