Online Succes Community

De #1 community voor dienstverlenende ondernemers
die op zoek zijn naar meer verkeer (websitebezoekers), leads (e-mail abonnees) en verkopen

 

Groei & Versterk
Je Bedrijf met Online Marketing 

Krijg toegang tot mijn Ultieme Marketing Gereedschapskist.  Ik noem ze ‘STAPPEN PLANNEN’ want dit gaat niet om leren… het gaat om doen! 

Wanneer je dit voorstel accepteert zal het je precies € 70 € 30 per maand kosten…. dat is het ‘slechte nieuws…’

En Nu Het Goede Nieuws …

In ruil voor deze lage investering ga ik je het grootste cadeau geven dat ik kan geven aan een ondernemer.

Het is de sleutel tot mijn ‘marketing kluis’: al mijn kennis, gereedschappen en strategieën die voor elke onderneming meer groei en automatisering kunnen betekenen. En die zijn voor jou nu dus beschikbaar.

Dit geeft een houvast, een plan zodat je weet wat je moet doen om meer groei en succes te creëren in jouw onderneming. De zekerheid dat je een stappenplan hebt én op maat gemaakt advies krijgt, waardoor direct helder wordt wat je volgende stappen moeten zijn.

Wil jij:

vink  weten hoe je meer website bezoekers krijgt?

vink  jouw Online Marketing vragen eindelijk beantwoord hebben?

vink  je websitebezoekers omzetten naar trouwe en betalende klanten?

vink klanten aantrekken die bij jou passen en met jou willen werken?

vink  goed gevonden worden op het internet?

vink meer resultaat halen uit Social Media marketing?

vink je website transformeren in een goed converterende marketing-machine in plaats van een fout (en vaak te dure) visitekaartje?

vink  gezien en erkend worden als dé expert in jouw vakgebied?

vink meer websitebezoekers, leads (e-mail adressen) en verkopen?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om lid te worden van de Online Succes Community

In de Online Succes Community leer ik je alle stappen te zetten om online succesvol te ondernemen

Ben Je Nu Van Alles Aan Het Proberen?

Doe je maar wat?

Zonder strategie?

Zonder dat er een groter plan aan ten grondslag ligt?

Probeer je van alles in de hoop dat iets eindelijk voor groei gaat zorgen?

 

Doe je dingen omdat die bij anderen ook lijken te werken, alleen hebben ze bij jou niet zo veel effect, hoe je ook je best doet?

Werk je met een systeem? Een stappenplan richting een concreet doel voor je business?

Zonder plan werken is hetzelfde als je TomTom niet instellen en hopen dat je toch aankomt. Hoe groot is die kans denk je? De meeste ondernemers doen het zo. Sterker nog, ik heb zelf ook lang van alles geprobeerd zonder een duidelijk hanteerbaar systeem.

En het werkte! Voor een tijdje. En een klein beetje. Maar het was meer geluk dan wijsheid.

Op een gegeven moment heb je meer nodig om succesvol te zijn. Kun je niet meer rekenen op geluk maar moet het een bewezen stappenplan worden. En daarvoor hoeft de boek niet finaal om. Je kunt je onderneming met een paar eenvoudige stappen al laten groeien, dan gaat het juist veel sneller!

Dus niet alleen leer ik je in dit programma wat mijn gouden sleutels tot online succes zijn, ik deel zelfs het plan om ze in te zetten. Zodat jij ook online zult kunnen floreren.

Maar er is meer: 

“Een laagdrempelige oplossing om te komen tot effectieve en
succesvolle (online) marketing strategieën”

COACHING

Ik host om de week live een Coaching webinar en beantwoord alle vragen die je hebt. Mijn doel is om jou te helpen je bedrijf online te laten groeien & versterken en je dichterbij je doel te brengen door meer leads (e-mail abonnees), hogere conversie, meer klanten en dus meer inkomen.

Heb je vragen over je online marketing systeem, een Facebook advertentie strategie, een technische vraag over online marketing tools? Je vragen zullen live in het webinar beantwoord worden.

Er is geen limiet hoe vaak je aanwezig bent en/of hoeveel vragen je stelt.

Hoe Werkt Dit Online Succes Systeem?

(de meest praktische online marketing training die er is)

De Online Succes Mastermind is ontworpen om ondernemers te helpen om meer uit hun business te halen met bewezen online marketing strategieën. Juist voor degenen die niet duidelijk weten welke stappen ze moeten zetten om hun business online neer te zetten en te laten groeien.

Het is speciaal ontworpen om inzichten over (online) ondernemen te krijgen zodat jouw bedrijf een boost vooruit kan maken. Het is berust op de lessen, inzichten en oplossingen die komen met jarenlange ervaring in ondernemen. In plaats van het wiel opnieuw uitvinden, kun je nu plaats nemen in een Ferrari. Hoe klinkt dat? En ook nog eens inclusief een kant- en klaar stappenplan.

Jij hebt nu de kans om zowel tijd als moeite te besparen met het deze Mastermind: een laagdrempelige oplossing om te komen tot effectieve en succesvolle (online) marketing strategieën. Je hebt direct toegang tot mijn uitgebreide kennis over Internet marketing.

Je ontvangt bij je inschrijving voor dit lidmaatschap nog een aantal voordelen zodat je nog sneller je gewenste resultaten kunt behalen.

Heb jij een marketing plan?

Een marketing plan is de fundering voor een succesvol bedrijf. Wil je systematisch
bouwen aan een serieus bedrijf waarin je meer klanten helpt, meer omzet draait en doet wat je het liefste doet dan heb je een marketingplan nodig.

Zeg eens eerlijk: weet jij welke stappen je moet doorlopen om succesvol online te kunnen ondernemen? Om jouw websitebezoeker om te buigen tot een betalende en vaste klant?

Neem jij iedere dag de juiste stappen?

Je ontvangt zoveel informatie online dat uit de praktijk blijkt dat de ondernemers online ‘houtje-touwtje’ ingezet hebben.Er zit geen systeem, structuur, stappenplan of strategie achter..

Ik heb het ook meegemaakt. Het heeft me jaren en duizenden euro’s gekost om een systeem te creëren die ik consistent kan toepassen om nieuwe leads te verzamelen en om te zetten in loyale betalende klanten.

De meeste ondernemers waarmee ik werk zitten middenin datzelfde frustrerende proces. Ik wil daar verandering in brengen met de Online Succes Community.

Ik heb de afgelopen jaren als coach, spreker, trainster en ondernemer honderden ondernemers mogen helpen om hun business online op te zetten, te laten groeien of te automatiseren zodat er helderheid ontstaat om te weten welke richting je opgaat, welke stappen je online moet zetten zodat je weer bezig kunt houden met je core business, je vakexpertise en je klanten toch binnenstromen.

Ik wil jou ook graag helpen om Online Succes te ervaren. Het moeiteloos krijgen van klanten omdat je een systeem en een plan hebt!

Resoneert dat ook met jou?

Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Online Succes Community.

Wat krijg je in de Online Succes Community?
(alles hieronder is inclusief)

4-weekse Online Succes Mastermind Coaching Programma

Week 1:  Overview

 • De 10 essentiële onderdelen voor een optimale Facebook Pagina
 • De sleutels tot een succesvol Instagram Account
 • Waarom je een Twitter account nodig hebt

Week 2:  Website, Funnels, Digitale weggever

 • Hoe maak je een digitale weggever
 • Hoe zet je een eigen ultieme marketing systeem op?
 • De 5 belangrijkste elementen voor een winstgevende website

Week 3:  Video & Content

 • De kracht van YouTube
 • Het maken van content voor je website
 • Hoe je je zichtbaarheid vergroot met livestreaming

Week 4:  ‘Knowing your numbers’

 • Jouw nummers (aantallen) – opzet
 • Het opschalen van jouw nummers

Toegang tot de besloten Online Succes Facebook Groep 

“Samen staan we sterk” — Hier kun je inzichten en ideeën uitwisselen met gelijkgestemden. Niet elke mede-ondernemer is je concurrentie. Je kunt elkaar inspireren, ondersteunen en zelfs nieuwe verbindingen creëren waardoor jouw bedrijf gaat groeien. Deze Facebook Groep is besloten en exclusief. Toegang is alleen mogelijk als deelnemer van het Online Succes Mastermind.

2 x 60 minuten live coaching webinars waarin al jouw vragen worden beantwoord voor vragen over o.a. tips & tricks voor het laten groeien van je namenlijst, WordPress, Facebook, Social Media, Conversies, Strategieën, Software en Tools ter waarde van € 297

Toegang tot de online training: 21 gouden tips voor meer websitebezoekers & meer mensen op je namenlijst (dus meer omzet)

Toegang tot een LIVE Online Succes Mastermind VIP middag, welke 4x per jaar gehouden gaat worden.

Dit exclusieve event is een unieke kans om te live vragen te stellen en te netwerken met anderen leden van de Online Succes Community. Samen gaan we delen welke technieken het beste werken en bieden we elkaar oplossingen aan voor wat niet werkt.

Dit event biedt ook de kans voor leden om samenwerkingen met elkaar aan te gaan, waardoor je in korte tijd je onderneming kunt laten groeien (deelname vanaf 3 maanden lidmaatschap).

1 live Masterclass van 60 minuten over een actueel onderwerp: wat is ‘hot’ als het gaat om internetmarketing? Inclusief gastwebinars van succesvolle (internet)ondernemer ter waarde van € 147

Plus super bonus; gratis Persoonlijke Coaching met dé online marketing expert Ria Kaashoek

Wat als je op maat gemaakt advies kon krijgen van een ervaren online onderneemster en een bak vol nieuwe ideeën meekrijgt? Bijvoorbeeld:

 • Oplossingen voor problemen die je tot nu toe hebt ervaren.
 • Strategieën om meer uit je bedrijf te halen.
 • Manieren om meer omzet te genereren door een aantal kleine aanpassingen te maken.

In 30 minuten kijken we samen naar waar je staat met je onderneming, waar je heen wilt en welke stappen je daar online nog in te nemen hebt. Mijn ervaring is dat deze sessies van grote toegevoegde waarde zijn door het inzicht (‘doe ik de juiste dingen’)  en de tips die ik geef (‘doe je de juiste dingen op de juiste manier’)

Je Krijgt Dit Allemaal – Voor € 70,-  tijdelijk slechts € 30

Dat heb je goed gelezen.

Jouw investering is maar € 30,-

In mijn ogen een ‘no brainer’…

.. als je het vergelijkt met wat je zult gaan verdienen door deze stappen op de juiste wijze te implementeren of door middel van het krijgen van een specifiek antwoord op die ene prangende vraag waar je al een tijdje mee rond loopt..

Ik geef je niet alleen het stappenplan maar ik geef je ook veel tips, tricks, marketing ideeën hoe zowel ik zelf als mijn klanten het plan gebruiken om de resultaten te vergroten. Ik deel al mijn kennis met jou en hou geen waardevolle informatie achter.

De kennis die ik deel binnen dit product heeft een waarde van enkele duizenden euro’s!
En jij ontvangt het NU voor slechts 30 hele euro’s per maand. Wat heb je te verliezen??

Deelnemen is risico vrij want je kunt opzeggen wanneer je maar wilt! Je investering bedraagt € 30 (excl. BTW) per maand. En als het programma toch niet aan je verwachting voldoet, kun je gebruik maken van de 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Als je vandaag deelneemt dan kan dat voor het slechts € 30 per maand. Wanneer je eenmaal bent begonnen, zul je direct inzien dat je ontzettend veel waarde ontvangt. Dit kleine bedrag is niets vergeleken met wat er gaat gebeuren met je onderneming …

 • Je omzet zal gaan groeien…
 • Je krijgt een concrete stappenplan …
 • Je zult nieuwe ideeën en strategieën ontdekken om je bedrijf te laten groeien …
 • Je ontvangt praktische antwoorden en oplossingen op al je brandende vragen …
 • Je krijgt elke maand nieuwe content die jouw business vooruit zal helpen …
 • En op maat gemaakt advies …

Begin vandaag en maak direct een afspraak met Ria Kaashoek voor je gratis persoonlijke 1-op-1 coaching.

 • Wat je krijgt als lid van het Online Succes Community:
  • 4-weekse Online Succes Community Coaching Programma
  • Iedere maand een Online Marketing Masterclass
  • Scripts, checklist en stappenplannen die je direct kunt toepassen in je business
  • Live Coaching sessies iedere 2 weken (inclusief replays)
  • Toegang tot de online training: 21 gouden tips voor meer websitebezoekers & meer mensen op je namenlijst (dus meer omzet)
  • Een 1-op-1 persoonlijke coaching met Ria Kaashoek
  • Toegang tot de Besloten Online Succes Facebook Groep
  • Toegang tot een LIVE Online Succes VIP middag welke 4x per jaar gehouden gaat worden.

 

Dit zeggen anderen:

Alleen de Vraag & Antwoorden Sessies zijn het bedrag al meer dan waard!

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.

De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Fijn zijn de Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.

Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Groetjes, Marjon

Marjon

Waarom ik Marketing & Money Movement member ben geworden:

Toen ik deze aanbieding zag wist ik dat ik deze absoluut wilde afnemen. Weer een mandje met kennis. Wederom is gebleken dat € 30 een koopje is! Ik krijg er zoveel informatie voor plus nog eens een 30 minuten 1-op-1 sessie. Dat kan toch bijna niet! Reken foutje?

Elke zzp-er zou dat rekensommetje moeten maken. Als een zelfstandig geen € 30.- per maand kan uitgeven aan marketing dan zou je eerst eens moeten kijken of je wel zelfstandig of zzp-er wilt zijn.

De kennis die ik van jou krijg is zoveel waard dat als ik alle tools goed gebruik mij het veel meer opbrengt dan de uitgave die ik nu doe. Ik ben al 28 jaar werkzaam als zelfstandige en het zijn goedlopende bedrijven mede door de marketingstrategieën van Ria.

 

Brigitte Peters
Brigitte Peters | Livemediums.nl

Garantie: Je hebt niets te verliezen:

Ik ben ervan overtuigd dat je resultaten zult boeken met wat je gaat leren. Probeer het uit voor één maand, als je niet tevreden bent kun je direct opzeggen en krijg je je geld terug.

Ga je verder, dan kun je ieder moment zonder vragen annuleren.

seal

guaranteed