“HELP, ik heb online de klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt!”

Wil jij:

vink  meer websitebezoekers aantrekken die klant worden?

vink  alleen maar opdrachtgevers die bij je passen

vink   je marketing goed neerzetten?

vink  dat jouw bedrijf gevonden wordt op internet?

vink   actiever en effectiever zijn op Social Media, je weet alleen niet hoe?

vink  je website als marketing generator inzetten zodat deze voor je gaat werken?

En herken je ten minste één van de volgende uitdagingen?

error   je weet niet precies welke stappen je moet zetten om je bedrijf online succes op te zetten

error   je weet niet precies welke stappen je moet zetten om te groeien

error   je bent overweldigd door wat er op je afkomt en wat er allemaal bij komt kijken. Waar te beginnen?

error  het ontbreekt je aan (technische) kennis

error   je hebt al verschillende dingen uitgeprobeerd die je geen van allen écht hebben gebracht wat je zoekt: online zichtbaarheid en voldoende klanten. Het was ook geen echt plan, er zat geen gedegen strategie achter

Heb jij een marketing plan?

Een marketing plan is de fundering voor een succesvol bedrijf. Wil je systematisch bouwen aan een serieus bedrijf waarin je meer klanten helpt, meer omzet draait en doet wat je het liefste doet dan heb je een marketingplan nodig.

Wil je daarbij hulp?Innercircle

Ben jij online aanwezig of online actief?
En als je online actief bent, onderneem je dan juiste stappen? En lijken die ook voor je te werken?

Social Media en online communicatie… Je denkt dat je het allemaal alleen af kunt. En ergens heb je ook wel gelijk, hoe moeilijk kan Facebook zijn? Je realiseert je wel dat het jou teveel tijd en dus geld kost! Na lang zwoegen geeft je actie niet altijd het bedoelde resultaat. Herkenbaar? Wees gerust, je bent niet de enige. Daar hebben meer ondernemers last van.

Online succes bestaat uit slechts 5 stappen

Met vallen en opstaan kwam ik erachter dat er slechts 5 stappen zijn om online vindbaar te zijn en voldoende klanten te krijgen.
Ik wilde dat iemand mij deze stappen aangereikt had toen ik startte, zodat ik van het begin af aan een marketing generator voor mijn business had kunnen inzetten.

Gelukkig is er voor jou wél een manier om makkelijk op weg te worden geholpen: The Innercircle! Het laagdrempelige antwoord om te komen tot effectieve en succesvolle marketing strategieen. Doordat je toegang hebt tot mij en mijn uitgebreide kennis over internet marketing.

Wat is de inhoud van deze ‘Online Succes Lab’  (dé meest praktische online marketing training die er is?)

Deze bestaat in één maand uit:

2 x 60 minuten live Vraag & Antwoorden Sessie voor vragen over o.a. WordPress, Social Media, Online Marketing, Automatisering ter waarde van € 297

1 live Kenniswebinar van 60 minuten over een actueel onderwerp: wat is ‘hot’ als het gaat om internetmarketing? Inclusief gastwebinars van succesvolle (internet)ondernemer ter waarde van € 147

Mijn unieke en bewezen succesvolle 5 stappen marketing systeem
Dit betreft een online training. Dit ga je onder andere leren in deze waardevolle training:

check-groen De nummer 1 reden waarom jouw website bezoekers geen klant worden én hoe je dit kunt oplossen
check-groen 5 Social Media tips om te domineren in jouw marktgebied en binnen no time als de expert of de ‘to-go-to’ persoon te worden gezien
check-groen Een simpele en effectieve methode om snel een groot bereik te realiseren en waarmee je tientallen nieuwe mensen op je e-mail lijst kunt krijgen en we weten allemaal: ‘the money is in the list’
check-groen Hoe je veel meer resultaat kunt behalen uit je website bezoekers en waardoor je zelfs met (nog) lage bezoekersaantallen een goede omzet behaalt

Facebook Groep (met mede ondernemers) 
 ter waarde van € onbetaalbaar!

Totale waarde van dit aanbod voor 1 maand: € 735

Bonus 1: Online training: In 4 stappen leads converteren naar klanten.

Dit betreft een online training. Dit ga je onder andere leren in deze waardevolle training:

vink  De 4 stappen hoe je leads converteert in (terugkerende) klanten

vink  Ontdek de 4 stappen Sales Methode

vink  Leer hoe je iedere stap implementeert in je DOMA (Dagelijkse Online Marketing Activiteiten)

vink  Hoe je iedere stap kunt boosten voor een sneller resultaat

Bonus 2 : Een éénmalige 30 minuten 1-op-1 persoonlijke coaching met Ria via Skype
 ter waarde van: € 97

In 30 minuten kijken we samen naar waar je staat met je onderneming, waar je heen wilt en welke stappen je daar online nog in te nemen hebt. Mijn ervaring is dat deze sessies van grote toegevoegde waarde zijn door het inzicht (‘doe ik de juiste dingen’)  en de tips die ik geef (‘doe je de juiste dingen op de juiste manier’)

Totale waarde inclusief bonus: € 832

Jouw investering voor slechts 1 maand: € 847 € 27
Je kunt 1 maand deelnemen voor dit bedrag. Het is per maand opzegbaar. Je kunt maand na maand besluiten om je lidmaatschap te behouden en je marketingkennis iedere maand verder te laten groeien. En daarmee je klanten. En daarmee je omzet.

In mijn ogen een ‘no brainer’…

.. als je het vergelijkt met wat je zult gaan verdienen door deze stappen op de juiste wijze te implementeren of door middel van het krijgen van een specifiek antwoord op die ene prangende vraag waar je al een tijdje mee rond loopt..

Ik geef je niet alleen het stappen plan maar geef je ook  veel tips, tricks, marketing ideeën  hoe zowel ik zelf als mijn klanten het plan gebruiken om de resultaten te vergroten. Ik deel al mijn kennis met jou en hou geen waardevolle informatie achter.

Dus wil je vandaag nog starten met het succesvol inzetten van het internet als marketingmachine voor je bedrijf, wordt dan vandaag nog lid van de Online Succes Lab.

deelnemen1

guaranteed

Dit zeggen anderen:

Brigitte Peters
Livemediums.nl

Waarom ik Online Succes Lab member ben geworden:

Toen ik de aanbieding zag van € 27 voor de Online Succes Lab wist ik dat ik deze absoluut wilde afnemen. Weer een mandje met kennis. Wederom is gebleken dat € 27 een koopje is! Ik krijg er zoveel informatie voor plus nog eens een 30 minuten 1 op 1 sessie. Dat kan toch bijna niet! Reken foutje?

Elke zzp-er zou dat rekensommetje moeten maken. Als een zelfstandig geen € 27.- per maand kan uitgeven aan marketing dan zou je eerst eens moeten kijken of je wel zelfstandig of zzp-er wilt zijn.

De kennis die ik van jou krijg is zoveel waard dat als ik alle tools goed gebruik mij het veel meer opbrengt dan de uitgave die ik nu doe. Ik ben al 28 jaar werkzaam als zelfstandige en het zijn goedlopende bedrijven mede door de marketingstrategieën van Ria.