Snel veel inschrijvers op je emaillijst

Één van mijn meest gestelde vragen is: hoe krijg ik nieuwe abonnees voor mijn e-mail lijst? En hoe krijg ik er veel? Er is maar 1 manier om snel, effectief en “getargeted” nieuwe en kwalitatief goede inschrijvers op je e-mail lijst te krijgen en dat is simpelweg: kopen! 😉 Ja, had je niet gedacht hé. En het zijn dus ook nog niet zomaar inschrijvers, maar ook nog abonnees die voldoen aan het profiel van je ideale klant en die je dus heel eenvoudig kunt converteren naar klanten. Hoe klinkt dat?

En mogelijk denk je nu: ‘Kan dat wel?’ ‘Is dat niet spammerig?’ ‘Ben ik dan niet te pusherig?’ en het antwoord is ‘nee’. Ik heb het namelijk niet over het kopen van e-mail adressen en deze vervolgens spammen. Ik heb het over iets véél beters.

 

flea-market_-nbe0021‘Rommelmarkt principe’

Heb jij als kind ooit iets verkocht op de rommelmarkt met Koninginnendag bijvoorbeeld? Misschien herinner je je nog wel dat het hebben van een goede plaats cruciaal is. Niet voor niets worden er rond 25 april al hele straten geblokt in Amsterdam en Utrecht.

Want waar sta je zo’n dag nu het beste? Een stand in een rustige zijstraat of een stand midden in het centrum, op een druk plein? Die laatste natuurlijk! Hoe meer mensen je stand passeren hoe meer potentiële klanten.

Het draait allemaal om veel verkeer

Als je verwacht dat je e-mail lijst explosief groeit door bijvoorbeeld alleen maar een inschrijfformulier te plaatsen op je website of blog dan is dat hetzelfde als hopen op veel verkopen vanuit een stand in een rustige zijstraat waar maar weinig mensen voorbij komen.

Als je niet veel websitebezoekers hebt, zullen dus niet veel mensen automatisch de weg vinden om zich in te schrijven op je e-mail lijst. Dus een super weggever boordevol waardevolle tips is niet voldoende voor een megalange lijst, je moet ook wel bezoekers hebben! Had je daar al eens over nagedacht?

En ja, waar haar je die nu vandaan. Want ze komen niet ‘zomaar’ voorbij fietsen en hoog scoren in Google is niet gelijk gerealiseerd. Dat is frustrerend maar de oplossing is simpel: zet een stand op in het drukste gedeelte van de stad!

En waar is het druk? Waar zijn er heeeeeel veel mensen? Op Facebook! Alleen al in Nederland maandelijks ruim 9 miljoen! En zeer grote kans dat tussen die 9 miljoen gebruikers ook jouw ideale en dus potentiële klant zit. Tenzij je op 100+ zonder internet gokt, dat is zo’n beetje de enige doelgroep die NIET op Facebook vertegenwoordigd zijn. Wat als we nu jouw ideale doelgroep naar jouw website/blog/weggever kunnen leiden?

Het enige wat je hoeft te doen is Facebook te betalen voor jouw ‘stand’ en de voorbijgangers daar de weg te wijzen naar jouw website/weggever. En dan worden het e-mail abonnees.

Facebook advertenties om je mailinglijst te vergroten

Deze ‘wegbewijzering’ maakt gebruik van Facebook advertenties die getoond worden aan jouw potentiële doelgroep en deze groep converteert vervolgens in e-mail abonnees. Er zijn ongekende Facebook mogelijkheden om jouw e-mail abonnees te verdubbelen met slechts enkele euro’s per dag.

En ik leer je nog iets heel unieks. Namelijk hoe je je huidige emaillijst in kunt zetten om deze ook te laten verdubbelen. Dat werkt als magie en hoe dat precies in elkaar zit, dat leer ik je ook tijdens deze unieke training.

Wat ga je leren?

Leer in mijn online training de ongekende dubbele mogelijkheden van Facebook Advertenties kennen en verdubbel je aantal e-mail abonnees, zelfs als je nog maar een hele kleine lijst hebt!

Inhoud Facebooktraining

  • Het opzetten en inrichten van je advertentie account
  • Hoe je dubbele waarde haalt uit je e-maillijst door deze in te zetten met Facebook Advertenties en vice versa.
  • 8 manieren om Facebook likes te converteren in email abonnees
  • De 3 essentiële benodigde stappen voor een goede Facebook advertentie
  • De 3 advertentiescampagnes die je minimaal in zou moeten zetten voor optimale groei

€ 97 excl. BTW

Bonus

Uit ervaring blijkt dat na de training en implementatie van het geleerde er vaak nog vragen zijn. Ik wil dat je geen enkele vraag meer hebt en gelijk Facebook advertenties effectief en optimaal in kunt zetten om je business te laten groeien.

Daarom een 60 minuten Vraag & Antwoorden Sessie op 20 oktober a.s. van 13.00 – 14.00 uur. Indien je niet live kunt deelnemen, e-mail mij de vragen en ik zal deze vragen in de Vraag & Antwoorden sessie behandelen en uiteraard ontvang je ook hiervan een replay. 

Ria’s 100% Persoonlijke Garantie!

satisfactionguaranteed

Dit hangt samen met mijn Niet-goed-geld-terug-30-dagen-garantie. Ik ben zo overtuigd dat je enorm veel nieuwe kennis opdoet, tevreden bent en resultaten zult boeken naar aanleiding van deze training dat ik bereid ben het risico te nemen om jou deel te laten nemen aan de complete training en als je daarna besluit dat dit het niet waard is, stort ik je het geld terug. Er is dus niets te verliezen!

€ 97 excl. BTW