Live Online Training: Facebook Live Video

Leer gebruik maken van de unieke mogelijkheden van
Facebook Live Video via je computer/laptop

Facebook Live is een videodienst van Facebook waarmee je live video uitzendingen kunt maken vanaf je smartphone. Met Facebook Live kun je alles wat je meemaakt direct delen met je volgers over de hele wereld. Een super marketingtool die al een paar maanden beschikbaar is en die al heel veel ondernemers succesvol inzetten voor het vergroten van hun zichtbaarheid en de groei van hun bedrijf. Het werkt geweldig!

Nieuw; Facebook Live via laptop of computer

Nu is er iets nieuws; live uitzendingen via je laptop of desktop. En ik merk dat nog weinig ondernemers de unieke kansen van die tool ontdekt hebben.

De mogelijkheden van Facebook live via laptop/desktop zijn namelijk veel uitgebreider. En ik wil jou daar graag kennis mee laten maken en natuurlijk van laten profiteren!

Wat zijn de mogelijkheden van Facebook live via laptop/desktop boven live uitzendingen via je smartphone of tablet?

vinkHet werkt als een webinar maar dan zonder (dure) software.

vink

Je kunt van alles delen vanaf je computer dus bv ‘how to’ video’s maken en laten zien, je scherm delen, powerpoint presentaties afspelen. Deze opties zijn vanaf je smartphone niet beschikbaar en maken het dus nog interessanter.

vinkJe kunt veel makkelijker de aandacht van je kijkers vasthouden omdat je het beeld kunt wisselen tussen jouzelf en bv een presentatie

vinkJe kunt makkelijker iets promoten (een websitelink of url) Via FB live met je smartphone zou je dat bv op een papiertje moeten schrijven dat je voor de camera houdt. Nu kun je deze link in je FB live uitzending verwerken waardoor je natuurlijk vele malen beter converteert. En het ziet er ook professioneler uit.

vinkIn een livestream vanaf je laptop kun je branding aan je video toevoegen met oa logo’s etc. Bij hergebruik van de video’s neem je die branding dus automatisch mee.

vinkLast but not least; Je kunt rustiger / effectiever je Facebook Live doen zonder gedoe met je smartphone, het is ook een veel stabieler beeld en je hebt je handen vrij

Deze punten maken het meer dan de moeite waard om ook met Live streaming via je laptop aan de slag te gaan. In een online training van 1,5 uur leer ik je alle technieken die het bovenstaande mogelijk maken. Zo ben je als één van de eerste in je branche op de hoogte van deze mogelijkheden én hoef je het (technische) wiel niet eerst zelf uit te vinden.

ALLE MOGELIJKHEDEN VAN FACEBOOK LIVE OP EEN RIJTJE

En als je nog niet via je laptop wilt werken, dan leg ik je in deze online training uit waarom je vooral al wel via je smartphone moet gaan uitzenden. Want naast een geweldige interactie met je publiek en prima zichtbaarheid, zijn er nog een groot aantal voordelen aan Facebook Live uitzendingen:

 • FB live uitzendingen worden ‘omhoog gestuurd’ in nieuwsoverzicht. Dit betekent dat ze sneller en eerder worden getoond dan regulier geuploade video’s en posts. En daarmee dus heel erg effectief als marketingtool.
 • Je kunt de Facebook live video’s van zowel je smartphone als laptop weer hergebruiken voor bijvoorbeeld YouTube/ je website en andere kanalen. Zo kun je dezelfde content dus meerdere keren inzetten.

Kortom, als jij wilt werken aan je zichtbaarheid en internet wil inzetten om je bereik en omzet te vergroten, kun je eigenlijk niet om livestreaming heen. En dan vooral niet om alle mogelijkheden die het biedt en die nu nog door tal van livestreamers niet gezien of gebruikt worden. Eeuwig zonde. Daarom deze unieke live online training die je als marketeer van de toekomst eigenlijk niet kan missen.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP BEDOELD?

Voor zelfstandige dienstverlenende ondernemers die graag optimaal gebruik willen maken van de marketing kansen van Facebook. Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Een week voor aanvang krijg je een mail met instructies zodat iedereen op hetzelfde kennisniveau start en deze workshop voor alle deelnemers van waarde is.

Aan het einde kun je Facebook live rustig en zonder (technisch) gedoe vanaf je computer inzetten.

Wat ga je allemaal leren?

Je gaat leren:

 1. Ontdek hoe je zonder gebruik van je smartphone Facebook Live uitzendingen maakt zodat je ook live kunt streamen via je computer — inclusief de extra tool die je laptop biedt waardoor je jouw boodscha beter en effectiever kunt verspreiden….
 2. Waarom is Facebook Live een perfect marketing instrument is
 3. Leer hoe je afbeeldingen (bijvoorbeeld je logo) toevoegt aan je Facebook Live uitzending – waardoor je meer ‘top of mind’ awareness met je brand creëert (je wordt dus sneller herkend als expert).
 4. Hoe jij je eigen ‘go live’ button op je website kunt zetten inclusief code. Zo trek je nieuwe bezoekers aan naar je live sessies en is het gemakkelijker om ze in jouw e-maillijst en vervolgens in je salesfunnel te krijgen.
 5. Ontdek hoe je een PowerPoint presentatie in je Facebook Live uitzending kunt laten zien. Je kunt dus ten alle tijden jouw volgers iets leren en inspireren. Ook als je liever niet op de camera te zien bent.
 6. Hoe jij je uitzendingen kunt bewaren. Dit geeft jouw de kans om nieuwe producten en gratis weggevers te creëren die je ook in de toekomst kunt blijven gebruiken! Hergebruik van content in het kader van slim werken.
 7. Ontdek hoe jij via je computer ook kunt live streamen in groepen én op je persoonlijke   profiel. Zo kan je dus ook exclusieve trainingen opnemen en live streamen naar een doelgroep van jouw keuze! Hierdoor heeft je boodschap meer kracht én waarde. 
 8. Tijdens deze training heb je de mogelijkheid om al je vragen live te stellen

Aan het einde weet je alles om direct en goed en effectief aan de slag te gaan en vanaf de volgende dag te werken aan je Facebook Live video uitzending voor meer zichtbaarheid, e-mail abonnees en omzet.

Resultaat dus!

Datum:                     Dinsdag 17 januari 2017
Trainer:                    Ria Kaashoek
Locatie:                    Online
Duur:                        14.00 – 15.30 uur
Investering:              € 27,- *  72-uurs actie! (wordt verhoogd naar € 47,- *)
(dit zijn gewone bedrijfskosten, die je mag aftrekken van de belasting die je betaalt met je bedrijf)

* excl. BTW

Ja Ria, ik wil graag meedoen

Waarom deze training bij mij?

vinkIk kan je helpen, inspireren, informeren en motiveren om een succesvolle online business op te zetten en/of te runnen. De vele valkuilen heb ik aan den lijve ondervonden. Dankzij mijn 20-jarige ondernemerservaring ben ik er niet in blijven hangen. Het lukte mij om een succesvol online bedrijf te creëren!

vinkKleine groep met veel persoonlijke aandacht (max. 10 personen)

vinkVeel interactie

vinkIk geloof in een inspirerend plan van aanpak dat je helpt om de juiste dingen te doen in de juiste volgorde. Inspirerend, praktisch en direct toepasbaar zodat je er gelijk al wat aan hebt. Dit zodat jouw Facebook marketing zo spoedig mogelijk gaat ‘lopen’

vinkIn mijn werk denk ik vanuit de ondernemer en zie ik voor jouw bedrijf unieke en creatieve mogelijkheden voor meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, teneinde meer omzet/groei te genereren.

vinkIk kan als geen ander de vertaalslag maken van bovengenoemde mogelijkheden naar Online Marketing en Social Media, dat is de kracht van mij én mijn bedrijf.

vinkHet allerbelangrijkste wat ik je echter te bieden heb, ben ik zelf. Dankzij alle hierboven vermelde invloeden ontmoet je mij, mijn werkwijze, daadkracht, scherpe inzichten, schat aan ervaringen, kennis, enthousiasme, inspiratie en alle illustraties aan de hand van bewezen voorbeelden uit de praktijk!

Laat mij je helpen om ook succesvol online te leren ondernemen

 • Investering is slechts 90 minuten van je tijd
 • Ik houd niets voor je achter en deel al mijn kennis
 • Inspirerende online training vol met informatie, ideeën en tips

Ben jij klaar om op de juiste manier aan de slag te gaan met Facebook Live?

Ja Ria, ik wil graag meedoen