Ria Kaashoek3 scaled

Ervaar jij ook dat de weg naar een succesvol online bedrijf er bij een ander altijd zo makkelijk uit ziet? Word je onrustig van alle marketing mogelijkheden die er zijn. Allerlei guru’s die je vertellen wat je wel en vooral niet moet doen. Je wordt overweldigd door deze adviezen en de nieuwste ontwikkelingen. Je probeert dan weer eens die techniek uit, volgt die ene must do training en ziet de week daarop iets wat nog beter schijnt te werken. 

Je hebt het gevoel achter de feiten aan te hollen en soms hol jij jezelf voorbij. Je lijdt aan een ernstige vorm van het 'shiny object syndrome'

Hi! Ik ben Ria Kaashoek en na zelf een lange weg te hebben bewandeld in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling help ik daadkrachtige en ambitieuze ondernemers hun droombedrijf online te realiseren.

Ik doe lekker mijn eigen ding!


Ik snap namelijk zó goed hoe jij je voelt. Niet vreemd in een wereld waarin alle informatie binnen handbereik is. Been there... In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet (business wise) zo effectief en optimaal in te zetten, heb ik de hele wereld over gereisd. Ik volgde trainingen en coaching van de allerbesten over online ondernemen, marketing en sales. Met al deze kennis aan boord, heb ik mij 5 maanden afgezonderd op een berg in Spanje (beter dan een zolderkamertje :). Daar ontdekte ik mijn echte mijn persoonlijke missie, de werkzaamheden waar ik zelf als ondernemer blij en gelukkig van word. Valkuilen van mijzelf en van mijn klanten werden op die berg glashelder.

Deze inzichten en mijn kennis vormen de basis voor een uniek, concreet en praktisch stappenplan. Een schema waarin jij in 9 stappen leert jouw Marketing en Salesfunnel te optimaliseren. Ik help je om vanuit je authentieke zelf, internet slim en succesvol in te zetten voor jouw bedrijf. Ik laat je zien dat je ook met een klein budget grote resultaten bereikt door je marketing activiteiten handig en strategisch in te zetten. Want waarom mega veel geld uitgeven als het voor veel minder kan?

 Alle stappen heb ik zelf gevolgd en doorlopen. Ik ben ook in alle valkuilen gestapt (en in sommige een behoorlijke tijd doorgebracht ?). Maar dit hele proces heeft er inmiddels voor gezorgd dat ik een succesvol en groeiend online bedrijf heb.


Ria Kaashoek 1

Ik gun je een “informatie dieet”. Zoek jouw eigen berg op en bedenk waar jij gelukkig van wordt. Hoe wil jij dat jouw bedrijf eruit komt te zien. Van welke werkzaamheden word jij enthousiast? Want dat is je basis! Technieken, strategieën en ideeën zijn altijd DAAROP aan te passen. Laat je niet leiden door waar anderen gelukkig van worden. Jij bent de enige die weet waar je blij van wordt.

Zet jouw unieke en authentieke zelf in om je droombedrijf te realiseren.

quote


Dat is ook de reden dat ik als coach, spreker en trainer jou help om Online- en Social Media Marketing (dure woorden voor het aantrekken van klanten via internet in plaats van aan klanten te trekken) in een ander perspectief te bekijken. Zodat jij, net als ik, jouw droom business gaat realiseren. Praktisch, no-nonsense en direct. Want dat is wie ik ben en hoe ik graag werk. 

Ik heb alle tools, marketingtrucjes, ideeën en webinars al voorbij zien komen. Ik ben van de eerlijke marketing dus geen trucjes. Wel eenvoudige en bewezen systemen en processen. Ik heb inmiddels honderden ondernemers geholpen met het uitzetten van de online koers en help jou er ook graag bij. 

Mijn Uitgangspunt voor iedere vorm van samenwerking
is dat jouw groei mijn winst is en andersom!

Let's get Personal
(typisch "Ria's"...)

Ria Kaashoek
 • Moeder van een volwassen 'koningskoppel' (dochter Larissa en zoon Renzo), echtgenote van de Mr. (Arjan), bazin van mijn grote liefde boxerhond Bailey, vriendin, dochter en tweelingzus van Marian
 • Onderneemster in hart en nieren, ongeduldig, een leider, enthousiast, energiek en passievol
 • Guilty pleasures: DROP, chocolade en sushi
 • Een onverwacht klein gebaar (kaartje, berichtje, bloemetje) maken mij ontzettend blij
 • Praat snel, enthousiast en hard (lang leve online -> dan is het geluid te reguleren..)
 • Het liefst loop ik op mijn sokken of slippers
 • Zon, zee, strand en duinen (met name Katwijk aan Zee) zijn mijn ultieme plek
 • Ik ben gek op business, romantische en spirituele boeken en lees ze altijd per 2, 3 of 4 tegelijk
 • Ik kan soms hard en direct overkomen maar áltijd vanuit liefde, humor en respect
 • Ik heb altijd het idee dat niemand hoort waar ik vandaan kom maar dat is een utopie want ik heb een echt Rotterdams accent en ik heb ook de Rotterdamse mentaliteit: 'niet lullen maar poetsen'
 • Uitgeefster van het boek De Wetten van de Winnaars. Dit boek heeft mijn tweede liefde (naast marketing) ontwikkelt voor mindset en de Wet van Aantrekking
 • Ik heb regelmatig 'me' tijd nodig waarin ik mezelf helemaal afsluit en heerlijk lees, mediteer, slaap of ontspan 
 • Mijn dochter zegt altijd dat ik het hardst lach om mijn eigen grappen ?  
 • Ik nooit, maar dan ook nooit opgeef en dus een enorme doorzetster ben 
 • Ik bijna alles in mijn online business zelf doe en geen enorm team van mensen heb, maar een team van tools. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, uit te zoeken en ik vind de afwisseling fijnGeen antwoord op je vraag? Of juist wel? Ik vind het leuk om van je te horen! Op de pagina contact vind je mijn gegevens inclusief mijn Social Media accounts, want daar ben ik vaak te vinden.

Liefs,

Handtekening Ria Kaashoek
>