Periscope Template Training en Ontwerp

Verander jouw Periscope uitzendingen in schitterende videos die mensen graag willen delen via Social Media!

Het is officieel; Periscope is dé nieuwe online marketing tool en misschien wel één van de meest effectieve manieren om snel een groter bereik te krijgen.

Alleen Template

*Alleen Training

*Training & Template

Stap-voor-Stap Video Training

unnamed (2)

unnamed (1)

unnamed (1)

Template Ontwerp

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (1)

Prijs:

€ 67

€ 67

€97

kopen

kopen

* Deze training is momenteel beschikbaar voor Imovie en Screenflow. Binnenkort volgens meer programma’s!

Het bewijs wordt volop geleverd; mensen die enkele maanden geleden nog onzichtbaar in de coulissen staan en die hier als één van de eerste in zijn gesprongen, maken nu een enorme groei door. Geweldig! En dan zal ik je verklappen, ze maken in de meeste gevallen nog niet eens volledig gebruik van de mogelijkheden die dit medium je biedt! Dus daar liggen nog volop kansen. En ik wil jou laten profiteren van die kansen!

Daarom heb ik een nieuwe online training ontwikkeld; de Periscope Template Training – de training waarmee je nog meer profijt hebt van je Periscope uitzendingen. Het is namelijk zo dat de replays maar 24 uur beschikbaar zijn en daarna verloren zijn. De Template Training gaat over het optimaal hergebruiken van je uitzendingen.

In deze online training die bestaat uit 5 video modules, leer ik je:

unnamed

Hoe je Periscope uitzending kunnen opnemen/bewaren/opslaan INCLUSIEF hartjes en reacties . Dat is belangrijk omdat je met zichtbare reacties de interactie ook tijdens een replay kan blijven volgen en de kern van de uitzending dus niet verloren gaat.

unnamed

Hoe je template design en je Periscope uitzending kunt samenvoegen. Op die manier hergebruik jij je replays professioneel en zonder de storende ‘zwarte balken’ aan de zijkant. Branding in optima forma.

Je kunt je voorstellen dat als je je uitzending met een dergelijke template op je YouTube kanaal opslaat, dat dat een andere indruk geeft dan wanneer je dat in de oorspronkelijke vorm doet.

unnamed

Hoe je je replays nog effectiever in kunt zetten door Call To Actions links toe te voegen aan jouw YouTube video’s. Zo kun je in je uitzending ergens naar verwijzen en de Call To Action in jouw template linkt daar vervolgens ook naar door.
(bijv. jouw website, twitter, abonneren op Youtube en/of een pagina binnen je website)

Kortom, met deze online training maak je een goede marketing tool tot jouw unieke marketing tool die ook nog eens bijdraagt aan je branding, je vindbaarheid, je professionaliteit en je expertstatus. Deze mooie vormgegeven video’s nodigen uit tot delen op Social Media en wat denk je dat dat doet voor jouw zichtbaarheid? En je kunt ook nog eens extra omzet genereren. Je kunt bijvoorbeeld een reeks uitzendingen tot een training bundelen, er zijn ondenkbaar veel mogelijkheden.

Wil jij je blijven onderscheiden en als één van de eersten gebruik maken van deze nog wat onbekende Periscope mogelijkheden, koop dan nu mijn online training voor slechts Euro 97

kopen

Klik hier om nu te kopen.

 ideal
Betaal veilig via Ideal.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit