Voorzie je Facebook Foto’s van een watermerk en zorg dat derden geen toegang hebben tot jouw foto’s.
Op 1 februari 2015 vernieuwt Facebook zijn voorwaarden. Deze nieuwe spelregels hebben al veel stof doen opwaaien, maar is er wel iets veranderd? En ben je overgeleverd aan de commerciële grillen van het bedrijf, of kun je jezelf daartegen beschermen? Gisteravond was er op Radar TV een item hierover.
Op 1 februari gaan de nieuwe privacyvoorwaarden van Facebook van kracht. In deze voorwaarden staat duidelijk omschreven wat Facebook met jouw foto’s mag doen. Zoals jouw profielfoto gebruiken voor commerciële doeleinden. Voor veel mensen is dit schrikken en er is dan ook veel ophef om ontstaan.

Reclaim je foto’s

Het lijkt erop dat jouw eigen foto’s niet alleen van jou zijn. Ook presentator en programmamaker Sipke Jan Bousema en uitvinder Willem van Leunen schrokken hier behoorlijk van. Ze bedachten de app Reclaim, waarmee je je foto’s kan voorzien van een watermerk. Hoe je voorkomt dat derden toegang hebben tot jouw Facebookfoto’s lees je hier.
via Gereclaimde foto’s op Facebook verdwenen » Archief » Uitzending » Radar.
Advies is om in ieder geval je profielfoto te ‘reclaimen’. Meer informatie vind je ook op de Facebook Pagina van Reclaim yourself
 

 
 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.