Succes Met Video: Ontdek De YouTube (Advertentie) Geheimen

Bekijk De Video Hieronder…

Datum Éenmalige Live Online Training :  3 juni 2015

Zie Onderstaand Wat Je Gaat Leren In Dit Live Event..

Leer Het Opzetten Van Video Advertenties
Ontdek het geheim met betrekking tot het krijgen van verkeer en leads door middel van YouTube PPC (= advertentie) Marketing.  Leer hoe je doelgericht verkeer kunt krijgen alsmede website klikken krijgt voor weinig..

Jouw Video’s op de eerste pagina in de zoekmachine
Leer de mogelijkheden om je videos op de eerste plaats van de zoekmachines te krijgen door middel van een eenvoudige 3 stappen proces. Hiermee ontvang je mega veel leads en kost het je niets!

Video Zoekwoorden Strategieën
Kijk hoe ik zoekwoorden vind waarmee je GRATIS grote aantallen bezoekers kunt aantrekken naar je website. Gebruik deze methode om je ervan te verzekeren dat je de meest doelgerichte leads krijgt!

De ‘Must Have’ Tool & Methode
Ontdek de ‘must have’ tool om geld te verdienen met je online video en leer 1 simpele en effectieve methode om snel een groots bereik te realiseren waarmee je tientallen nieuwe mensen op je e-mail lijst kunt krijgen.

Help, ik krijg geen klanten via internet!
Ontdek in deze online training het unieke 5 stappen marketing systeem om jouw website en social media succesvol in te zetten en een vloedgolf aan nieuwe klanten te krijgen.

De Ultieme Marketing Business Tools & Systemen
Ontvang een overzicht  van de 5 belangrijke tools die jij nodig hebt om klanten te genereren vanuit internet. Je leven kan een stuk gemakkelijker worden en je hoeft veel minder tijd te spenderen door middel van de inzet van de juiste tools te gebruiken.

“It All Starts With The Mind”
Begin vandaag nog om van succes een gewoonte te maken en ontvang 4 gratis hoofdstukken uit het boek: De Wetten van de Winnaars.
De Wetten van de Winnaars is dé wegwijzer om de juiste keuzes te maken. Het boek bevat de 30 meest elementaire principes voor succesvol ondernemen.

1 Op 1 Persoonlijke Coaching Call
In deze call kijken we samen naar waar je staat met je onderneming, waar je heen wilt en welke stappen je daar online nog in te nemen hebt. Mijn ervaring is dat deze sessies van grote toegevoegde waarde zijn door het inzicht (‘doe ik de juiste dingen’)  en de tips die ik geef (‘doe je de juiste dingen op de juiste manier’)

Prijs Live Training Slechts € 37  (excl.BTW)

Na deze éénmalige live training gaat de prijs omhoog
en betaal je € 147 (excl. BTW)

deelnemen

guaranteed

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.