Over Ria Kaashoek
Facebook is vandaag de dag niet meer weg te denken als het gaat om social media. Het biedt dan ook enorme kansen voor ondernemers om in contact te komen met hun doelgroep. Maar hoe doe je dit precies? Ria Kaashoek is expert op het gebied van Facebook Marketing. Tijdens dit seminar leert ze jou hoe je Facebook gericht inzet voor je bedrijf en hierdoor nieuwe klanten krijgt.

Je leert hoe je van je Facebook pagina een echte "marketing machine" maakt. Ria haar tips kenmerken zich door de praktische toepasbaarheid en haar energieke persoonlijkheid en manier van presenteren werkt aanstekelijk. Tijdens dit seminar deelt ze haar beste tips over Facebook Marketing, zodat jij hier direct je voordeel mee kunt doen.
Over Dennis J. Jansen

Dennis helpt ondernemers om gemakkelijker nieuwe klanten te werven. De afgelopen jaren heeft hij honderden ondernemers geholpen bij het uitbreiden van hun klantenkring. Hij is zelf jarenlang werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties, maar heeft bij de start van zijn eigen onderneming ook geworsteld met het werven van nieuwe klanten. In de loop van de tijd heeft hij diverse methodieken, kennis en vaardigheden geleerd en ontwikkeld om succesvol klanten te werven. 

Vandaag de dag begint de zoektocht van veel mensen online, als ze naar een product of dienst op zoek zijn. Het is daarom van essentieel belang om als ondernemer online zichtbaar te zijn. Tijdens dit seminar leert hij je de belangrijkste en meest krachtige strategieën om op te vallen tussen je concurrenten. Waarbij hij vooral praktisch te werk gaat en alles wat hij anderen leert zelf ook toepast.
Waarom Is Dit Seminar Slechts € 27,-?
Voor dit seminar zouden we gemakkelijk minimaal € 297,- kunnen vragen, gezien de investering voor vergelijkbare seminars. En de waarde van alle dingen die je hier leert, die nog vele malen hoger is.

We kiezen er echter bewust voor om het laagdrempelig te houden, zodat je gemakkelijk en persoonlijk kennis kunt maken. Zeker in een tijd waarin er veel vergelijkbare seminars zijn en ondernemers hierdoor soms door de bomen het bos niet meer zien. Kom daarom gewoon naar dit seminar.
We vinden het echter ook belangrijk dat je dit seminar serieus neemt en echt een stap vooruit wilt maken. En ook echt aan de slag wilt gaan met de genoemde onderwerpen en niet alleen deelneemt omdat het ticket hiervoor goedkoop is. Je investeert immers ook je persoonlijke tijd, die kostbaar is. Belangrijk is dat je bewust kiest om te groeien, dit zorgt voor de beste energie en resultaten.

En wat betreft de serieusheid van dit seminar: we zijn nogmaals niet op zoek naar "seminar junkies", die naar het zoveelste bijna gratis seminar gaan, maar vervolgens geen actie ondernemen. Dit bedoelen we niet negatief, maar willen dit vooraf duidelijk aangeven voor de beste match tussen jou en ons en de overige deelnemers. 
Bestel Jouw Ticket
Bestel via de button hieronder jouw ticket. Vervolgens ontvang je direct alle informatie en je digitale factuur per mail. 
€ 27,-
 • Deelname Seminar
 • Werkboek
 • Luxe Lunch
 • Koffie, Thee En Water
Heb Je Nog Een Vraag? Stel Deze Dan Gerust
Heb je nog een vraag voordat je je aanmeldt? Stel deze dan via de de Messenger chatbutton rechts onderaan deze pagina. Of stuur een mail naar info@riakaashoek.nl. Je krijgt dan binnen 1 werkdag een reactie. Dit kan per mail of telefoon zijn, afhankelijk van je vraag.

We kijken ernaar uit om je bij het seminar te zien, alvast bedankt voor je aanmelding. 
 • Ria Kaashoek
  Ambachtweg 12
  2841 LZ Moordrecht
 • info@riakaashoek.nl
  www.riakaashoek.nl
  KvK: 24402986
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..