[leadbook id=196974]

Klaar Voor Een Succesvol Online Bedrijf?

Stappenplan:
In 9 Stappen Een Succesvol
Online Bedrijf opzetten

Weet je, een succesvol online bedrijf neer zetten is niet moeilijk. Jij kunt dat ook.
Zolang je maar weet waar te beginnen en wat de slimme vervolgstappen zijn.

Negen stappen om precies te zijn waarin je jouw website explosief laat groeien, jij als dé vakexpert gezien wordt en je meer (digitale) producten verkoopt
.

Met deze 9 stappen heb ik al veel online ondernemers geholpen en ik vind ze tof ook aan jou door te geven.

Alle stappen die je moet zetten om een online bedrijf te realiseren & optimaliseren staan in een duidelijk overzicht, zodat je precies weet wat je moet doen, hoe en wanneer. 

Schrijf je in en ontdek:

Enter your text here...

  • Hoe je mensen naar je website kunt trekken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt
  • Hoe je een beproefde en effectieve marketing- en salesfunnel (die meer omzet oplevert) maakt
  • Het complete 9-stappen plan voor meer overzicht en duidelijkheid en die ervoor zorgen dat jouw online bedrijf rockt.
  • Hoe je een stevige fundering neerzet waarmee je duidelijk laat zien wat je jouw klant te bieden hebt.
  • Wat jou onderscheidt van anderen

een online bedrijf Realiseren & optimaliseren

Welkom

Nice to meet you!


Hi! Ik ben Ria, een doortastende, energieke business woman die het verschil maakt door jouw ideeën en vak expertise te stroomlijnen in een winstgevend en succesvol online bedrijf.  Ik breng de rode draad aan en vertaal deze naar concrete actiepunten zodat jij je zichtbaarheid vergroot, leads aantrekt en de allerleukste klanten genereert.

Er bestaat géén magische pil of een ‘one size fits all’ strategie. 

Een goede mindset én plan is de motor.
Online marketing is de brandstof!
Allebei zijn nodig om de beste resultaten te boeken.

Ik wil je niet alleen informeren, inspireren en motiveren maar ik deel ook super veel ijzersterke en praktische tips. Ready? Fasten your seatbelt en enjoy the ride!

Dit is wat mijn klanten mij schrijven

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

profile-pic
Marjon de Vroomen

Na het opvolgen van het advies van Ria en de trainingen ben ik dit jaar vaak geïnterviewd voor diverse magazines. Ik heb na 1 jaar 4.500 mensen op mijn mailinglijst! In februari had ik 0 fans op mijn FB pagina en in december is dit gegroeid tot 14.500 likes!Ik wil jou Ria bedanken ook voor het boek de Wetten van de Winnaars. Alles begint met een beslissing en dit was de enige juiste en goede beslissing! Gracias Marielys.

profile-pic
Marielys Avila

Als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het 'zelf uitvogelen' veel beter besteden aan Ria haar expertise. Want na de trainingen van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt. Neem vooral deel voor Ria haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende marketeer te informeren en te enthousiasmeren als de gevorderden. Ze legt alles tot in detail uit!

profile-pic
Sonja Broekhuizen

Van Klik naar Klant - All Rights Reserved | Disclaimer | Policy

>