Check Mijn Favoriete Online Business tools waar ik fan van ben
en die ik dagelijks in mijn business gebruik 

Gebruik deze tools in je online bedrijf om zoveel mogelijk te automatiseren zodat je een bovenmodaal inkomen kunt verdienen zonder er full time voor hoeven te werken 😉 


Website

wordpress-logo_


Het beste open source systeem om een marketinggerichte website in te maken. Mijn website is een WordPress website in combinatie met Thrive Architect

Thrive Architect


Alle design tools in één. Een handige, simpele en snelle plugin om (onder andere) je landingspagina's te maken!

thrive themes affiliate logo


Thrive is een totaaloplossing voor het maken en bouwen van je klantmagnetische website

Siteground Hosting


Beste hosting en super support systeem voor je WordPress website. 

Je website versnellen met de WP Rocket Plugin


Je website versnellen met de WP Rocket plugin. Google rankt trage websites lager in  de zoekresultaten. WP rocket is een zg. caching plugin die ervoor zorgt dat je website een stuk sneller gaat laden dan zonder caching plugin.

Elementor drag & drop page bulder voor WordPress


Elementor is een drag & drop page builder (pagina bouwer) voor WordPress. Elementor is een gratis plugin waarmee jij je hele website in elkaar kunt zetten. Je krijgt toegang tot een hele scala aan mogelijkheden om bijzonder mooie en effectieve website pagina's te maken. 


Marketing & funnel

ActiveCampaign logo


Effectief e-mailsysteem voor het versturen van je nieuwsbrieven, het segmenteren én automatiseren van je e-mails.

Klik hier voor gratis ActiveCampaign Basis video training

Convertbox Logo


Leadgeneratie formulieren - Dit is een waanzinnig effectieve tool die jouw website omtovert in een leadgeneratie machine. Wat Convertbox precies is lees je hier.  7 manieren om Convertbox in te zetten voor meer sales en email abonnees vanuit je website lees je hier.

 

Thrive ultimatum

Countdown timers, voegt urgentie toe aan je website en helpt je om bezoekers tot actie aan te zetten. Het is een super effectieve methode om je bezoekers en/of je e-mail abonnees te informeren hoeveel tijd ze nog hebben om van een tijdelijke aanbieding of actie gebruik te maken. 

Inboxr Facebook Messenger

Facebook Messenger systeem voor het verzamelen van contacten, het versturen van gepersonaliseerde en het automatiseren van je berichten via Facebook Messenger. 

FB Messenger = e-mailmarketing systeem via Facebook ?

Webinarjam webinar software


Webinarjam maakt webinars organiseren wel heel makkelijk. Webinarjam is een makkelijk en toegangelijk systeem om webinars mee te geven. Deze tool heeft me veel geld opgeleverd 😉 

Probeer WebinarJam nu 60 dagen GRATIS uit

MindMeister - Online Mind Mapping


Een online tool voor mind mappen, waarmee je je ideeën visueel kunt vastleggen, ontwikkelen en delen. Het is volledig web gebaseerd en een super tool om aan je online marketing arsenaal toe te voegen 

Vraag een account voor 3 gratis mindmaps aan

Upvira


10 x meer leads met deze tool waarmee je VIRAL kunt creëren waardoor je snel meer mensen bereikt die je anders misschien nooit zou bereiken.

Volg eventueel Wilco's (eigenaar/bedenker tool) webinar voor meer uitleg én instructievideo's. 

Vimeo


Vimeo is net als YouTube een videoplatform en stijgt enorm in populariteit. Ik gebruik Vimeo om video's te uploaden en in te sluiten op mijn website of in mijn online leeromgeving.

Overweeg je een Vimeo abonnement, ontvang via deze link 25% korting! 

Dropbox


Dropbox is een (bekende) clouddienst voor het online opslaan van bestanden. Je kunt via verschillende computers en mobiele apparaten je bestanden synchroniseren.  

Vraag gratis aan en ontvang 500 MB bonusopslagruimte

Book Like A Boss


Het inplannen van je online afspraken (voor verschillende diensten) rekening houdend met je Google agenda. Je kunt deze software zelfs nog integreren met Zoom. Zodra ze een afspraak bij je ingeboekt hebben, ontvangen ze direct een Zoom link. #handig!

Zoom

Zoom is software waarmee je virtueel kunt vergaderen of coachen. Je kunt met meerdere personen virtueel vergaderen, scherm delen, virtueel tekenbord, muis overnemen én opnames maken. Zoom is vele malen stabieler en heeft meer mogelijkheden dan Skype. Integratie met je online afspraken agenda mogelijk! 

Social Share buttons


Mijn WordPress Plugin tip voor het krijgen van meer 'Social shares' van jouw content op WordPress. Breng jouw waardevolle content onder de aandacht van de rest van de wereld!


Video Tools 
(desktop)

ecamm live video software


Live Video Software voor de Mac gebruikers onder ons. Je kunt je logo, teksten en call to actions in beeld zetten, je beeldscherm delen, presentatie toevoegen en legio andere mogelijkheden!

Logitech C930E


Fantastisch kwaliteit voor een relatief lage prijs. Met deze camera kun je online gesprekken voeren en video's maken in Full HD kwaliteit. Enorm verschil als ik deze of mijn ingebouwde camera gebruik. 

Blue Yeti Microfoon


Een USB microfoon voor het professioneel opnemen van geluid. Je kunt kiezen uit 4 verschillende richtingskarakteristieken 😉

Bonjoro - Gepersonaliseerde Video Marketing

Wil jij gepersonaliseerde én professionele video boodschappen sturen? Dan is Bonjoro zeker een fantastische digitale tool om persoonlijke video boodschappen op te nemen en te versturen.

Probeer hier 14 dagen GRATIS!


Video Tools 
(smartphone)

Ringlamp

Ringlamp smartphone


Deze ringlamp is te gebruiken in combinatie met een smartphone

Statief

Statief Alpha 2800


Tripod statiefRøde Smartlav

Rode Smartlav dasspeld microfoon


Handige dasspeld microfoon


Gepersonaliseerde én persoonlijke videoboodschappen sturen

Bonjoro - Gepersonaliseerde Video Marketing


Diversen

Groupfunnels


Een Online Tool waarmee je ALLE Facebook Groep Members in 1 keer kunt goedkeuren, alle antwoorden terug kunt zien in je Google sheet (handig voor je marketing content!) en je groep members kunt toevoegen aan je e-mail systeem. 😉 [social_warfare] 

>