Training Facebook Pixel Power

 

Ontdek hoe je je omzet en klanten verdubbelt en je Facebook advertentiekosten halveert

Maak slim en krachtig gebruik van Facebook Pixels (zonder technische kennis en gedoe)

Facebooks allerkrachtigste wapen voor conversie

Je bent bekend met de kracht van het zakelijk inzetten van Facebook. Je pagina zorgt voor omzet, Facebook advertenties zijn inmiddels een onderdeel van je marketingstrategie of je wilt starten met het adverteren op Facebook.

En dat dat werkt, daar kunnen we het over eens zijn. Ben je echter ook bekend met het meest effectieve (nog vaak geheime) wapen als het gaat om Facebook advertenties? Een tool waarmee je vele malen hoger converteert dat je gemiddelde campagne? De Facebook Pixel.

Wat is een Facebook pixel?

Toch hoor ik nog van veel ondernemers ‘Facebook wat?’, of dat ze het niet precies begrijpen of in ieder geval nog niet inzetten omdat ze niet goed weten ‘hoe’. En dat is eeuwig zonde.

Stel, je zet een Facebook advertentie in om mensen naar je website te leiden, bijvoorbeeld om je ebook te downloaden of om de aandacht op een training te vestigen. Ze klikken op de link, bezoeken je pagina maar ondernemen verder geen actie. Als je op de desbetreffende webpagina een pixel installeert, dan kun je deze mensen exact terugvinden op Facebook en een zeer gerichte advertentie op deze hot leads inzetten.

Facebook Pixel Power

Hoe werkt het nu precies en hoe laat je het voor jou werken?

Begrijp je nu waarom dit zo’n ongelooflijk krachtig instrument is?

Weet je niet hoe je deze (goed) moet installeren?

En als deze geïnstalleerd is, weet je dan hoe je deze effectief en optimaal kunt gebruiken/inzetten?

Weet je dat als jij je Facebook Pixel effectief gebruikt dat je je Facebook advertentie kosten kunt halveren? Je laat dus geld én omzet liggen! En daarom deze training.

Training Facebook Pixel Power

Ik krijg zo vaak de vraag hoe moet ik een Facebook pixel inzetten, hoe werkt het, wat kun je er allemaal mee doen, hoe moet ik de pixel installeren? dat ik besloten heb specifiek een Live online training te geven over de Facebook Pixel zodat jij je zichtbaarheid, je expertstatus en je omzet vergroot terwijl je je Facebook advertentiekosten halveert. Hoe klinkt dat?

Ik leg je stap-voor-stap uit wat de Facebook Pixel is. We gaan deze samen (op verschillende manieren) installeren, ik leg je uit hoe je deze kunt gebruiken en hoe je er het meeste uithaalt.

Samenvatting training Facebook Pixel Power:

  • Hoe je Facebook Pixel kunt installeren binnen 1 minuut
  • Stap-voor-stap hoe je je Facebook pixel kunt laten ‘bloeien & groeien’ (dit is de start om je Facebook advertentiekosten te halveren)
  • Hoe je de pixel in kunt zetten voor grotere conversies en remarketing
  • Hoe je je emaillijst explosief kunt laten groeien met de ‘5 minuten Pixel Pitch methode’
  • Ideeën en praktische voorbeelden hoe je Facebook pixel meer klanten kan opleveren voor bijvoorbeeld restaurant eigenaren, coaching, auteurs, retailers, adviseurs en nog heel veel andere branches.

Het AUTOMATISCH verhogen van je verkopen

Heb jij een shop/winkelwagen op je website? Niet iedereen maakt zijn aankoop af. Ik leer je hoe je je omzet met 40% kunt verhogen door de juiste marketing naar degene die hun online bestelling niet afgemaakt.

Uniek aanbod tegen een spotprijs

Deze training is tijdelijk online beschikbaar. En jij bent van harte welkom bij deze première! En dat niet alleen, ik heb ook nog eens een belachelijk aanbod: deze training kost slechts Euro 47. Als je weet dat het juist inzetten van je Facebook pixel je advertentiebudget laat halveren, ben je eigenlijk gek als je niet meedoet.

Schrijf je in en je ontvangt direct de Pixel Power videolessen. En dan kun je thuis, op je gemak en in je eigen tijd, aan de hand van de video’s je pixel plaatsen en in gaan zetten.

Praktische details:

 

Locatie:
Deze training wordt geheel online gegeven, je hoeft er dus niet eens de deur voor uit.

Spek jij liever Mark Zuckerberg met je Facebook advertentiebudget?

Of ga je pixels inzetten om tegen lagere kosten je eigen kassa harder te laten rinkelen? Ik zou het wel weten!

guaranteed