Persoonlijk adviestraject voor ambitieuze ondernemers die online én geautomatiseerd willen groeien.

Of vrij vertaald; die meer willen verdienen in dezelfde of zelfs minder tijd.

  • Heb jij een topdienst, product of online training maar lukt het je niet om (voldoende) verkopen te krijgen uit je websitebezoekers en/of Social Media Volgers?
  • Wil je meer klanten en meer omzet maar zonder dat je voor iedere potentiële klant ‘de boer op moet’ of dat iedere nieuwe prospect ten koste gaat van je privétijd?
  • Wil je jouw bedrijf gezond en geautomatiseerd laten groeien?
  • Stuur jij mail na mail, maar haal je hier geen verkopen uit, of wordt je e-mail simpelweg niet eens gelezen?

Zie je als drukke ondernemer niet hoe je nu wél of meer omzet kunt halen zonder dat het je nog meer tijd kost, die je écht niet meer hebt.

Winstgevende (sales)funnels traject voor ambitieuze ondernemers die alle kansen van het internet optimaal willen benutten

Wat is een funnel?

Funnel betekent letterlijk ‘trechter’. Een brede inzet bovenin en die toeloopt naar een smalle basis. In deze trechter komen bovenin jouw websitebezoekers, Social Media volgers, zeg maar je potentiële klanten. Wat er onderaan uitkomt zijn jouw betalende klanten. Waarbij duidelijk mag zijn dat in dat proces niet iedere potentiële klant een betalende klant wordt, vandaar de trechter vorm. De funnel is een chronologisch stappenplan dat een persoon doorloopt op het moment dat hij of zij met jouw bedrijf in aanraking komt.

Waar er veel definities van dit begrip zijn is dus niets meer dan het omzetten van een potentiële klant naar een daadwerkelijk (betalende) klant! Volledig online én volledig geautomatiseerd. En dat is wat jij nodig hebt om jouw online business draaiend te houden! Of om je business verder in omzet te laten groeien zonder dat je nog eens 20 uur per week extra hoeft te werken.

De marketing en/of sales funnel is één van de meest onderschatte, minst goed toegepaste en begrepen manieren van het optimaal converteren (omzetten) van een websitebezoeker naar een klant. Uit de praktijk blijkt dat veel ondernemers moeite hebben met het ontwikkelen van de juiste strategie en/of stappenplan om een draaiende online machine te maken. Dit is een gemiste kans! Een gemiste omzetkans! En een kans op meer vrijheid en vrije tijd!

Het maken van een marketing funnel is niet iets wat je er maar ‘even’ bij doet. Het is een zeer belangrijk onderdeel van de fundering van je online business.

En sommigen van mijn klanten weten dat wel maar blijven zitten met vragen als:

  • Hoe maak je stap voor stap een funnel

  • Hoe krijg je verkeer naar je funnel?

  • Hoe kies je de juiste prijsstelling voor elke stap in de funnel?

  • Hoe kun je je funnel zo inrichten dat je je omzet op basis van statistieken kunt voorspellen?

  • Wat is een ‘One Time Offer’ en wanneer is dit interessant om in te zetten?

  • Hoeveel (sales) funnels moet ik voor mijn bedrijf inrichten?

En om op al deze, en meer, vragen in te gaan heb ik het traject ‘Winstgevende (sales)funnels ontwikkeld.

Traject

Ik laat je op een open, simpele en bovenal praktische wijze zien hoe jij als ambitieuze ondernemer verschillende funnels in je bedrijf kunt inzetten om daarmee meer leads en meer omzet te krijgen. Ik bied als expert mijn kennis en expertise aan om jouw kennis om te zetten in een goed geoliede online machine. Ik sta er om bekend dat ik daarbij recht door zee ben (sommigen noemen de term “Rotterdams’) en je de online wereld door andere ogen leer bekijken.

Het adviestraject bestaat uit 3 stappen:

1. Intake

Het adviestraject begint met een online persoonlijke intake. Door middel van verschillende vragen kan ik jou en je bedrijf beter leren kennen en krijg ik inzicht in de online kansen die er voor jouw bedrijf in het bouwen van een funnel liggen

2. Adviesdag

Tijdens deze dag maken we, samen met maximaal vier ondernemers, door middel van een bewezen stappenplan jouw salesfunnel voor jouw product of dienst. Als je om 17.00 uur mijn kantoor verlaat heb je/weet je/ kun je……

Deze adviesdag duurt één dag van 10.00 – 17.00 uur en vindt plaats op mijn kantoor aan de Ambachtweg 12 te Moordrecht en is inclusief een heerlijke lunch.

3. CoachingCall

Na 2 weken hebben contact door middel van een online coachingcall. Hierdoor blijf je in de flow, fungeer ik als de welbekende stok achter de deur en doen we de laatste optimalisereringsslag voor je funnel. Tegen welke praktische en strategische punten ben je aangelopen en die nemen we weg. Wat uiteindelijk resulteert in een funnel die werkt en geld genereert.

Elk adviestraject is uniek en wordt aangepast op jouw product, ideale klant en marktgebied. Kortom; alles wat je nodig hebt om een fantastische funnel met financieel resultaat neer te zetten

Informatie:

Datum: 25 mei 2018
Locatie: Ambachtweg 12 te Moordrecht
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Lunch: Inclusief een heerlijke lunch
Parkeren: Gratis
Investering: € 497 excl. BTW
Aantal deelnemers max 4
Vragen? info@riakaashoek.nl