'Hier Vind Je Alles'Pagina

In het kader van 'experimenteer en breek-alle-regels', bevat deze pagina een volledig overzicht van iedere digitale weggever, dienst en betaalde training die ik op dit moment in mijn bedrijf aanbied. En je raadt het nooit... hier vind je dus alles! 😉 Van mijn gratis weggevers, diensten tot alle betaalde diensten trainingen. 

Waarom?

  • Omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen (voor de Human Design kenners onder ons: mijn '3-lijn' in actie! 
  • Open-, eerlijk-, en transparantheid zijn dé belangrijkste waardes voor mij
  • Soms is het lastig om alles op mijn website overzichtelijke te ordenen.. 

Als je geïnteresseerd bent om te weten hoe dit experiment uitpakt, schrijf je dan in voor mijn (zeer onregelmatige, maar waardevolle e-mails) Marketing Mail.

Succesformule Human Design

  Online Business

Human Design E-book - Ontdek jouw Unieke Persoonlijke Succesformule (Gratis) 

One size doesn't fit all. 

Er is niet maar één strategie voor iedereen en niet één weg naar succes. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Jij hebt jouw eigen succesformule. Er is niemand op deze wereld met exact dezelfde capaciteiten zoals jij. Jij bent oprecht uniek! 

❓❓ Wat als er nu een unieke tool/systeem/handleiding/routekaart zou zijn van wie jij bent als persoon, hoe jij het beste werkt, waar je voorkeuren liggen, hoe jij beslissingen maakt, wat je talenten, kwaliteiten & valkuilen zijn zodat je daarmee de vertaalslag kan maken naar je bedrijf?

Stop met het toepassen van andermans standaard formules en ontdek jouw eigen succesformule! 

>> Ja Ria, Show Me! 

Human Design Chart Maken (Gratis) 

Maak hier gratis jouw Human Design chart aan en ontdek jouw unieke succesformule (oftewel handleiding, routekaart, blueprint..)

==> Ik wil mijn Human Design Chart maken

Canva Advertentie Templates (Gratis)

Wil je zelf professionele Facebook & Instagram Advertenties maken?

Je hoeft geen expert te zijn om eye-catching advertenties te maken. Met deze collectie advertentie templates kan jij zelf geweldige advertenties maken voor Facebook & Instagram.

>> Gratis (Canva) Advertentie Templates 

Podcast (Gratis)

Dé wekelijkse podcast om ondernemende vrouwen te empoweren om voor de volle 100% te vertrouwen en te geloven in zichzelf, gevoel en vakkennis en daarmee een duurzame impact te maken. Met je eigen authentieke, unieke zelf en op je éigen voorwaarden een persoonlijk, winstgevend en succesvol (online) bedrijf opzetten. 

De podcast zit boordevol waardevolle en praktische tips, inzichten, kennis, inspiratie en motivatie die ervoor kunnen zorgen dat jij en jouw business next level groeien.

Deze online marketing podcast bestaat uit de 5 essentiële digitale bouwstenen: mindset, product, shop, marketing & sales. Maar ook vind je hier de beste tips over systemen, tools, strategieën en inspirerende interviews met ondernemers die je voorzien van hun allerbeste tips. 

>> Abonneer & Luister Naar De Van Klik naar Klant Podcast Afleveringen

Marketing Mail (Gratis) 

Op zeer onregelmatige wijzig stuur ik je e-mails met marketing tips, nieuwe tools, verwijzingen, mijn inzichten en inspiratie voor ondernemers. 

Care to join?

>> Ja, Ria Keep Me In The Loop!

Soulview testimonial marketing mail

Marketing Adventskalender (Gratis)

Gratis 24 Online Marketing Lessen voor de Feestdagen. Deze marketing adventskalender is speciaal voor jou om juist in december jou én je bedrijf een boost te geven.

Ontvang vanaf 1 tot en met 24 december iedere dag een e-mail met daarin een waardevol inzicht,  praktische tip, handige tool of beproefde strategie. Maar ook inspirerende audio, mooie kortingen & aanbiedingen, checklists en makkelijke templates.  Kortom, megaveel inspiratie om je online bedrijf next level te brengen. 

Schrijf je vrijblijvend in:
>> Ja Ria Keep Me Posted

ChatGPT - Jouw razend slimme gratis online assistent (€ 9)

ChatGPT is jouw razend slimme, schrijvende assistent!
Ontdek de grenzeloze kracht van ChatGPT in deze ChatGPT Training.

Aanmelden of meer informatie over deze razend populaire training 
>> ChatGPT Magic

Human Design Bootcamp - 'Ontcijfer jouw Unieke Human Design Chart (€ 17)

Je relaties, mindset, communicatie & het aantrekken van klanten boosten? Bestel het hier: de complete uitleg van jouw Human Design Chart in een praktische & inspirerende 4-daagse Human Design Bootcamp mét zeldzame, waardevolle Human Design tips. Wees nieuwsgierig en leef & onderneem volledig vanuit jouw authentieke kracht, gifts, superpowers en talenten!

Aanmelden of meer informatie over praktische & inspirerende bootcamp:
>> Human Design Bootcamp

Magische Marketing Kaartendeck (€ 22,22)

Herken je dat? Die oneindige “dat moet ik ook nog doen” lijst als het om online marketing gaat. Want laten we eerlijk zijn, die lijst kan enorm zijn. Neem nu alleen al je website. Het optimaliseren van je salespage is al een dagtaak. 

Hoe zou het voor je zijn om één afgebakende online marketing taak per keer op te pakken? Een to do die je van start tot finish in één keer afhandelt en die daadwerkelijk een boost geeft aan je business? 

Als geen ander weet ik hoe overweldigend online marketing kan zijn. Daarom heb ik de 44 Magische Marketing Kaarten ontwikkelt. Iedere kaart bevat 1 opdracht en alle handelingen die nodig zijn om de opdracht in 1 keer af te ronden. Open eindjes zijn verleden tijd. Dat geeft rust, focus en vooral resultaat. 

De 44 Magische Marketing Kaarten zijn uniek in Nederland en vertegenwoordigen een enorme waarde aan kennis & actie gerichte opdrachten.

Voor het symbolische bedrag van 22,22 euro heb jij vierenveertig magische online marketing tips in huis waarmee jij jouw bedrijf gericht laat groeien.

Begin vandaag om van succes een gewoonte te maken!

Training: CEO Content Systeem (€ 39,00)

Unieke content is van onschatbare waarde voor ieder bedrijf. Nieuwe en unieke ideeën voor je content bedenken kan soms een behoorlijke uitdaging zijn…

Maak kennis met het C E O – Content Systeem en bespaar content stress.

Het CEO – Content Systeem is mijn makkelijk te implementeren 3 fase content systeem waarmee je leert om waanzinnige aantrekkelijke content te bedenken, maken en te plannen. Het is een systeem die jou helpt om supersnel originele blogs, e-mails en Social Media berichten te schrijven.

Pak je kans om hiermee aan de slag te gaan.

Training: Boost Je Bereik En Zichtbaarheid Met Google (Mijn Bedrijf) (€ 47)

‘Boost je bereik & zichtbaarheid met Google (mijn bedrijf), zelfs als je a-technisch bent!’

Wil jij je website ook hoger in Google laten scoren én jezelf of bedrijf goed op de kaart zetten?

Één van de dingen die je kunt doen is het opzetten van Google Mijn Bedrijf. Er zijn nog maar weinig bedrijven die deze mogelijkheid serieus en met beide handen aangrijpen.

Vergroot je zichtbaarheid en zorg dat je gevonden wordt in Google door middel van Google Mijn Bedrijf.
Je ontvangt de replay van mijn Live online training en extra video trainingen.


>> Ja Ik Wil Hoger In Google Komen

Power Hour - Jouw Persoonlijke Business Boost Sessie Incl. Bonus! (€ 297 | 60 min.)

Een business boost sessie met een marketing coach die je adviseert, inspireert, antwoord heeft én geeft op jouw prangende vragen en met je meedenkt op het gebied van online marketing. Iemand met een andere kijk en kennis van tools & systemen waardoor jij weer verder kunt om jouw bedrijf te laten groeien. Klinkt goed hè? 

This is your lucky day 😊. Pick my brain en maak gebruik van mijn ervaring. Daar heb ik geen 10 sessies voor nodig. 60 minuten is voldoende om je bedrijf een flinke boost te geven! 

>> Dit Is Wat Ik Nodig Heb

Van Klik naar Klant Facebook Groep

Human Design

Jouw handleiding naar succes

Human Design blueprint (for Life & Business)  (€197 - €222)

Jouw Human Design in Business Blueprint boek is een persoonlijk, praktisch en uitgebreid verslag van ongeveer 110 – 130 pagina’s. In jouw persoonlijke boek leer je ongelooflijk veel over jezelf waaronder: hoe je kunt ondernemen vanuit jouw Human Design, je natuurlijke talenten, hoe je het beste beslissingen neemt, jouw ideale omgeving.


Je ontvangt een overzicht (en inzicht) in wie jij bent, hoe jij het beste tot je recht komt, jouw unieke content- en Social Media Strategie, op welke manier jij (magnetisch) klanten aantrekt en jouw weg naar succes.
.

>> Show me! 

Funnels

Online Tools (Gratis)                                                                                                 

Check mijn favoriete Online Business Tools waar ik fan van ben en die ik dagelijks in mijn business gebruik
>> Show Me

Masterclass: WTF! What The Funnel (€ 47,00)

Leer alles wat je nodig hebt om een makkelijke, maar ozo waardevolle digitale weggever én effectieve salesfunnel te maken. Eentje die direct omzet genereert, 24/7, 365 dagen per jaar. 

>> Show Me

Keep me in the loop!

Wil jij graag een update ontvangen met ijzersterke marketing tips, nieuwe tools, verwijzingen,
mijn inzichten en/of inspiratie voor ondernemers?

>