Veel Gestelde Vragen Webshop

Onderstaand een overzicht van de meeste gestelde vragen in de webshop: 

Hanteert Van Klik naar Klant Verzendkosten?

Van Klik naar Klant rekent altijd € 3,95 verzendkosten. Voor bestelde producten die via pakketpost worden verzonden nemen wij de overige verzendkosten voor onze rekening. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden. Voor België gelden de verzendkosten € 9,-. Klik hier voor de Van Klik naar Klant Verzendinformatie

Wanneer wordt mijn bestelde product(en) verstuurd?

Je bestelling wordt binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd. Wij streven er naar om alle bestellingen dagelijks voor 15:00 uur besteld en betaald dezelfde dag nog te verzenden. Klik hier voor alle verzendinformatie

Ik wil mijn bestelling graag op een ander adres laten bezorgen, kan dat?

Ja, dat kan! In het bestelproces heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres in te voeren. Wij zorgen ervoor dat je bestelling naar het opgegeven adres wordt verzonden. 

Je. kunt op deze manier dus ook een product als cadeau bij iemand laten bezorgen 😉. 

Ik heb heb geen factuur ontvangen 

Zodra de bestelling is afgerond, ontvang je direct een e-mail ter bevestiging. De e-mail wordt verzonden naar het door jou opgegeven e-mail adres in het bestelproces. Wanneer je bestelling is verwerkt, ontvang je ook de factuur via de e-mail. Check svp ook even je ongewenste reclame of spam box. 

Indien je een account aangemaakt hebt, kun je ook eenvoudig in mijn account je facturen inzien, opslaan en uitprinten. 

Kun je de factuur nog niet vinden? Stuur ons dan gerust een e-mail, dan sturen wij je de factuur na. 

Check ook alle informatie op de Verzendinformatie Pagina

Zit je vraag hier niet tussen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Stuur mij gerust een e-mail via info@riakaashoek.nl of via de chatbox op deze pagina. 

With love, 

Handtekening Ria Kaashoek
>