VerzendInformatie

Wij verzenden jouw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen, tenzij op de productpagina anders staat weergegeven. 

Wij streven ernaar om bestellingen die voor 15:00 uur zijn besteld en betaald, nog dezelfde dag te verzenden. Voor de verzending zijn wij afhankelijk van PostNL, maar normaliter heb je de bestelling de volgende dag in huis. 

Je ontvangt altijd een track & trace code van je bestelde producten nadat deze is aangeboden bij PostNL. De track & trace code wordt naar het e-mail adres gezonden waarmee je de bestelling hebt geplaatst . Je kunt de aflevering van jouw order volgen op de website. 

Bij feestdagen kan de levering door PostNL iets langer duren dan normaal (houdt dan rekening met 1 á 2 werkdagen extra). 

De kosten voor brievenbuspost bedragen € 3,95. Bij bestelling boven de € 50 nemen wij de extra verzendkosten voor onze rekening. 

De verzendkosten worden tijdens de bestelling in de webshop aangegeven. 

Verzending naar het buitenland

De kosten voor het verzenden van producten naar België bedragen € 9,00 en wordt altijd via pakketpost verzonden. De levering hiervan bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Verzenden naar overige landen gaat in overleg. De verzendkosten hiervan wijken af vergeleken met verzending binnen Nederland of België. 

Je kunt ons altijd een e-mail sturen of via de chatbox op deze pagina een bericht sturen, zodat we kunnen berekenen wat voor jou de verzendkosten zullen bedragen. 

Brievenbus formaat

Bij een te kleine brievenbus kan het voorkomen dat de bestelling niet afgeleverd wordt. 

Woon je bijvoorbeeld in een 'oud' huis dan is het mogelijk dat het formaat van je brievenbus smaller is dan 26,5 cm. Kies dan voor een ander afleveradres. Je kunt ervoor kiezen om het te laten afleveren op je werk. 

Van Klik naar Klant is niet verantwoordelijk voor het niet kunnen leveren of de extra kosten in verband met een te kleine brievenbus. 

Onjuiste adres gegeven

De bestellingen zullen naar exact hetzelfde adres verstuurd worden als opgegeven in de webshop. Van Klik naar Klant is niet verantwoordelijk voor het invullen van onjuiste adresgegevens bij de bestelling. 

Bevestiging

Zodra de bestelling is geplaatst, ontvang je direct een bevestiging per e-mail (naar het vermelde e-mail adres in de order). Mocht je deze niet ontvangen hebben, check dan je map ongewenste reclame op spam. 

>