VideoMakerFX

Soms kom je een software tool tegen die je MOET delen! Getipt door mijn Amerikaanse collega omdat er binnen 48 uur al 12.500 items verkocht zijn.. (en ik deel alleen maar software waar ik zelf enthousiast over ben en/of zelf gebruik! 😉 ) Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden maar wat doet video dan met je bedrijf?
Ik ben groot voorstander van videomarketing maar ik begrijp ook dat DAT niet voor iedereen is weggelegd maar wat als ik je nu vertel dat er NET een betaalbare nieuwe krachtige “all-in-one” video creatie software tool op de markt is?

VideoMaker FX

Het is geen geheim dat het een aanzienlijk verschil maakt voor je omzet als je gebruik maakt van video’s om je producten en/of diensten te promoten.
Het probleem is vaak dat we niet weten waar te starten en het vreselijk veel tijd in beslag neemt om mooie en converterende video’s te maken om maar niet over de kosten te praten 😉
Als je werkelijk video wilt toepassen in je bedrijf of je videomarketing naar een volgend nivo wilt brengen dan is dit een absolute ‘must have’ software!
In onderstaande video van Peter Roszak van VideoMaker FX wordt één en ander duidelijker en zal onmiddellijk je perspectief over het maken van video’s wijzigen!
 

 
Ik heb videomaker FX wél gelijk aangekocht maar  maar nog niet uitvoerig heb getest en/of gebruikt. In mijn enthousiasme heb ik wel gelijk een Facebook Bericht gepost en daar staan (video) voorbeelden van Henk van Dijk en Bart Hungenaert
 

 
Doe er je voordeel mee en mocht je een video gemaakt hebben net zoals Henk en Bart, leuk als je deze hieronder deelt! 😉
 
 

14 Comments
 1. avatarJan

  Hallo Ria,
  Bedankt voor de tip. Een mooie aanvulling voor weinig geld. Heb het extra abonnement voor de extra maandelijkse templates nog maar even overgeslagen 🙂
  Groet Jan
  http://www.ExcelXL.nl

  • avatarRia Kaashoek

   Graag gedaan Jan en ja dat heb ik persoonlijk ook gedaan

  • avatarRia Kaashoek

   Geen dank Monique, graag gedaan! Ik zie je video(‘s) graag tegemoet!

 2. Hoi Ria,
  Bedankt voor de tip.
  Heb de software gelijk gekocht en geïnstalleerd.
  Ben nog niet zover dat ik al zo’n mooie video heb gemaakt als de voorbeelden van Henk en Peter, maar het ziet er veelbelovend uit voor een zeer gunstige prijs!
  Hartelijke groet,
  Aleid Overbeek

  • avatarRia Kaashoek

   Bedankt voor je reactie Aleid! Mocht je wel zo ver zijn dan zien we je video graag tegemoet natuurlijk!

 3. Hoi Ria,
  Wat een leuk kadootje terwijl je nog maar net terug bent uit Las Vegas. Ik vind deze tip een kadootje en ga er komende week mee aan de slag. Heb wel meteen een leuk filmpje gemaakt voor mijn lief om uit te proberen. Later dus ook een zakelijk filmpje….
  Groetjes

 4. Bedankt voor de vermelding Ria! Het is werkelijk een supertool! Samen met Screenflow (MAC) opent dit ongelofelijke mogelijkheden voor wie met videomarketing aan de slag wil!
  groetjs uit Brugge en succes!
  Bart

 5. Toch nog niet helemaal vlekkeloos. Op andere pc niet zichtbaar. Dus maar even verwijderd van website. Wel geluid geen beeld. . Op mijn facebookpagina KoraalCoaching wel zichtbaar. groet Aleid

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.