Wetten van de Winnaars - Wet 11

 

De omstandigheden, waarin jij je op dit moment bevindt, zijn van ondergeschikt belang. De enige belangrijke vraag is: wie en wat wil je in de toekomst zijn? Het maakt niet uit of iemand tegen je heeft gezegd dat het je niet zal lukken. Het maakt geen verschil of deze persoon nog aanwezig is in je leven of niet. Er is maar één persoon die dit liedje niet mag meezingen: jijzelf!

Niets geeft meer voldoening dan het volgen van onze visies en dromen. Anderzijds is er niets dat meer frustreert dan het verloochenen en uiteindelijk misschien zelfs verdringen van je dromen.

Winnaars nemen af en toe rustig de tijd, leunen een moment achterover en vragen zich af: ‘Leef ik naar mijn dromen of leef ik op een laag pitje?’ Ze weten dat zij, als vormgevers van hun leven, de toekomst waarvan ze dromen kunnen vormen.

Uit het boek: De Wetten van de Winnaars

Wet 11 - Wetten van de Winnaars

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.