Nieuw in Nederland:

SUCCESVOLLE EN OMZETGENERERENDE E-MAIL CAMPAGNES MET ACTIVE CAMPAIGN

Er is MailChimp, Aweber, Autorespond, Your Mailing List Provider,  Get Response en ik heb ze allemaal gezien en gebruikt. Allemaal deden ze natuurlijk waarvoor ik ze aan had geschaft, ik kon er e-mailmarketing mee uitvoeren.

Dat wil zeggen; e-mails sturen naar mijn namenlijst en dat kon in veel gevallen ook geautomatiseerd. Prima, maar nog niet optimaal. Nu is er ActiveCampaign en nu ik daar een paar weken mee gewerkt heb, ben ik er volledig van overtuigd; als je optimaal emailmarketing wilt bedrijven dan is er geen andere optie dan Active Campaign!

En dat leer ik jou ook in deze training.

In deze praktische training leer je hoe je met het nieuwe, absoluut nummer 1 e-mail systeem ActiveCampaign meer klanten en meer omzet krijgt.

Ga direct aan de slag met het aanleggen van een abonneelijst en het opzetten van je e-mail campagnes.

Dit systeem is goedkoper en, zoals al aangegeven, vele malen effectiever dan Aweber, Mailchimp of andere e-mailsystemen. En niet te vergeten, minstens net zo eenvoudig in gebruik. De mogelijkheden zijn echter zoveel uitgebreider dan met alle voorgaande en reeds bekende aanbieders, dat ik meer dan enthousiast ben over dit systeem. Dit is marketing op zijn best!!

E-mail (marketing) is het hart van je bedrijf en is dé manier om onder de aandacht te komen en te blijven van jouw ideale doelgroep. Het versturen van online nieuwsbrieven is zelfs belangrijker dan Social Media.

Door middel van het regelmatig versturen van e-mails (nieuwsbrieven) versterkt de band met je doelgroep en zorg je ervoor dat:

vink  meer mensen contact met je opnemen

vink  je meer inschrijvingen en aanvragen krijgt

vink  je actief werkt aan de ‘know, like and trust’ factor

vink  je meer klanten krijgt en je omzet toeneemt

 

Zonder lijst, geen geld. Zonder geld, geen bedrijf. Daarom e-mail marketing!

E-mail marketing is de fundering voor het succes van je (online) bedrijf

Ik miste 33% van al mijn e-mail adressen! 

Na heel wat jaren getest te hebben (en geloof me ik ben in alle valkuilen gelopen), wil ik jouw leercurve verkorten en voorkomen dat jij dezelfde fouten maakt.

Ik heb de afgelopen jaren met meerdere e-mail systemen gewerkt en er was overal wel iets waar ik niet helemaal tevreden over was.

In eerste instantie ben ik gestart met Aweber als emailsysteem, tot ik op een dag ontdekte dat mensen die zich in wilde schrijven met een info@… of een contact@.. e-mail adres zich niet meer konden registreren. Hier kwam ik bij toeval achter doordat ik registranten van mijn webinarsysteem vergeleek met het aantal aanmeldingen op mijn Aweber lijst (deze synchroniseerden samen).

Dit was voor mij meer dan genoeg reden om over te stappen naaar Mailchimp.

Zo gezegd, zo gedaan…

Mailchimp is absoluut een heel degelijk systeem maar om je abonnees eenvoudig van één lijst over te zetten naar een andere lijst (en bij goede email marketing is dit een ‘must’) is erg ingewikkeld en tijdrovend.

En daar was ActiveCampaign….

Tot ik kennis maakte met Active Campaign en vooral de ongekende mogelijkheden, ik heb binnen een dag mijn hele lijst overgezet. Drie maal is scheepsrecht nietwaar? Ik wil jou alleen niet 3 keer laten ombouwen, ik wil jou helpen met ‘in één keer goed’!

Het heeft direct een positieve impact gehad (én omzet) met name omdat je jouw potentiële klanten kunt bereiken op het juiste moment met de juiste informatie. Veel gerichter en eenvoudiger dan met welke andere mailingsysteem dan ook!

Vraag hier je gratis 14-dagen proefperiode aan… >

ActiveCampaign is dé nummer 1

ActiveCampaign:

vinkAccepteert alle info@ of contact@ e-mail adressen (Aweber dus niet)

vinkIntegreert feilloos met andere systemen. Als er nieuwe software tools uitkomen (en de ontwikkelingen vandaag de dag gaan pijlsnel) integreren ze als eerste met de grote systemen.

vinkHeeft een geweldig support systeem (zowel chat als per e-mail)

vinkJe betaalt per contact!
Bij andere systemen betaal je iedere keer als ze op een lijst staan. Als iemand bij mij op 5 lijsten stond, betaalde ik 5x.

vinkHeeft goede e-mail templates

vinkAlle functionaliteiten zijn in het Nederlands in te stellen

vinkHeeft als verborgen functie nog een crm systeem waar je per contact de nodige notities bij kunt houden EN waarbij het voor jou te zien is WELKE acties je contact precies gedaan heeft (en dit gaat verder dan zichtbaar zijn of ze je e-mail wel of niet geopend hebben)

vinkJe kunt ALLES automatiseren. Je kunt instellen wat ActiveCampaign moet doen zodra er een e-mail is geopend, als er op een link is geklikt enz. Zo kun je heel slim en eenvoudig marketing voeren. Je kunt inspelen op de behoeften van jouw abonnees.

vinkOverstappen is een fluitje van een cent en erg gemakkelijk.
Je kunt eventueel gelijkmatig overstappen maar doe het direct want het is het fundament van je bedrijf!

vinkZelf een tijdstip of een specifieke datum bepalen voor een volgende e-mail (serie) (dit kan bij geen enkel e-mailsysteem van deze prijsklasse)

 

Leer in mijn training wat e-mail marketing is en wat belangrijke voorwaarden zijn voor goede e-mailcampagnes. Daarnaast gaan we ook echt aan het werk met ActiveCampaign. Na afloop kan je direct zelf aan de slag! Vind het wiel niet zelf  uit maar na een dag kun je direct aan de slag met de mogelijkheden en daar ook gelijk van profiteren!

Workshop ActiveCampaign in 1 dag:

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop ActiveCampaign is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zelf moeiteloos digitale nieuwsbrieven willen kunnen maken voor marketing en communicatie doeleinden.

Hoe Werkt Het?

De training is opgebouwd uit 2 dagdelen:

In het eerste dagdeel (van 09.30 – 12.30) leer je de basis. Dit is voor beginners of voor degenen die de basisprincipes van ActiveCampaign nog niet onder de knie hebben.

Je gaat leren:

 1. Je leert hoe het systeem werkt en krijgt inzicht in de ongekende marketingmogelijkheden
 2. Hoe je een mooie nieuwsbrief in je eigen huisstijl kunt maken
 3. Mailinglijsten importeren en exporteren
 4. ActiveCampaign inschrijfformulieren koppelen aan je website
 5. Hoe je een gratis (digitale) weggever koppelt aan je inschrijving van je nieuwsbrief
 6. Afbeeldingen, links en onderzoeken invoegen

In het tweede dagdeel (van 13.30 – 16.30) gaan we aan de slag met de geavanceerde technieken die voor snellere groei, effectieve campagnes en meer omzet zorgen. Wat je gaat leren:

 • Hoe je sneller een lijst opbouwt waarmee je op automatische piloot geld verdient met je emails.
 • Hoe je Active Campaign zo instelt dat een klant automatisch een e-mail krijgt nadat hij een aantal keren op een verkooppagina terecht is gekomen zonder een aankoop te doen. (Hierdoor weet je dat een hot lead is, en dit kan het aantal verkopen verhogen met wel 23%).
 • Hoe je meer kunt bereiken met je bestaande mailinglijst door slim gebruik te maken van labels.
 • Hoe je automatisch een e-mail kunt versturen op het moment dat iemand een bepaalde e-mail niet heeft geopend. (Als je dit juist doet hoef je niet bang te zijn dat ze teveel e-mails krijgen … sterker nog, je gaat meer verkopen!)
 • Hoe je de rapportages en analyses moet interpreteren zodat je je e-mails en automatiseren nog effectiever kunt maken.
 • Het belang en uitwerking van het verplaatsen van jouw abonnees naar verschillende lijsten.
 • Dé 3 essentiële, te versturen, e-mails nadat iemand zich voor je digitale weggever heeft geregistreerd zodat je open rates en je conversies verhoogd worden.

Aan het einde van de dag ben je in staat zelf interessante
en aantrekkelijke nieuwsbrieven te maken en te versturen
en krijg je alle handvatten die je nodig hebt om jouw eigen succesvolle
e-mailcampagnes met ActiveCampaign te maken.

Je gaat naar huis met een succesvolle e-mailmarketing campagne
specifiek voor jouw bedrijf.

Datum:                     Donderdag 30 augustus 2018
Trainer:                     Ria Kaashoek
Locatie:                    Ambachtweg 12, 2841 LZ Moordrecht
Duur:                        09.30 – 16.30 uur
Investering:              € 247,- *

(dit zijn gewone bedrijfskosten, die je mag aftrekken van de belasting die je betaalt met je bedrijf)

* excl. BTW en inclusief koffie/thee/sap en een lunch op locatie.

Minimaal 4 en maximaal 10 personen.

knop2-1

Waarom deze training bij mij?

vinkIk kan je helpen, inspireren, informeren en motiveren om een succesvolle online business op te zetten en/of te runnen. De vele valkuilen heb ik aan den lijve ondervonden. Dankzij mijn 20-jarige ondernemerservaring ben ik er niet in blijven hangen. Het lukte mij om een succesvol online bedrijf te creëren!

vinkKleine groep met veel persoonlijke aandacht (max. 10 personen)

vinkVeel interactiviteit

vinkIk geloof in een inspirerend plan van aanpak dat je helpt om de juiste dingen te doen in de juiste volgorde. Inspirerend, praktisch en direct toepasbaar zodat je er gelijk al wat aan hebt. Dit zodat jouw e-mail marketing zo spoedig mogelijk gaat ‘lopen’

vinkIn mijn werk denk ik vanuit de ondernemer en zie ik voor jouw bedrijf unieke en creatieve mogelijkheden voor meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, teneinde meer omzet/groei te genereren.

vinkIk kan als geen ander de vertaalslag maken van bovengenoemde mogelijkheden naar Online Marketing en Social Media, dat is de kracht van mij én mijn bedrijf.

vinkHet allerbelangrijkste wat ik je echter te bieden heb, ben ik zelf. Dankzij alle hierboven vermelde invloeden ontmoet je mij, mijn werkwijze, daadkracht, scherpe inzichten, schat aan ervaringen, kennis, enthousiasme, inspiratie en alle illustraties aan de hand van bewezen voorbeelden uit de praktijk!

Laat mij je helpen om van je bedrijf een succesvolle online onderneming te maken

 • Investering is slechts 1 dag van je tijd
 • Ik houd niets voor je achter en deel al mijn kennis
 • Inspirerende dag vol tips
 • Stappenplan met direct toepasbare acties
 • Een persoonlijke succesvolle e-mail marketing strategie

knop211

Stel je eens voor: hoe snel je deze investering hebt terugverdiend als je dankzij deze training
je e-maillijst én je websitebezoekers flink kunt laten groeien en daarnaast nog eens
3, 10, 15 of 50 nieuwe klanten krijgt?

Dit is wat anderen zeggen:

ActiveCampaign scheelt mij veel tijd. De uitleg van Ria was duidelijk en makkelijk toe te passen. Ik zeg doen!

Veronique Prins | Je Zaak Voor Elkaar

Ben jij klaar om op de juiste manier aan de slag te gaan met e-mail marketing?

Wacht dan niet te lang want per training is er ruimte voor maximaal 10 personen.

Winstgevende e-mailmarketing met ActiveCampaign Button

Meest Gestelde Vragen

Kan ik de ActiveCampaign ook online volgen?

Ja, deze training is alleen aan te kopen via mijn ‘Marketing & Money Movement’. Heb je hier interesse in, stuur een e-mail naar support@vankliknaarklant.nl met als onderwerp ‘interesse online training ActiveCampaign’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik persoonlijk advies krijgen?

Op de dag zelf is ruimte voor vragen met betrekking tot ActiveCampaign en e-mail marketing.

Ria adviseert met veel ervaring en concrete tips & tricks ambitieuze coaches, adviseurs en experts voor het opzetten, laten groeien en/of automatiseren van je business online. Dit kan via een 1-op-1 advies dag of via een groepstraject. Stuur een e-mail naar info@riakaashoek.nl voor meer info of voor het aanvragen van een GRATIS ‘Van Klik naar Klant’ Gesprek.