Workshop:  Een volle agenda met behulp van Facebook Marketing

Kan jouw agenda ook nog wel wat ‘vulling’ gebruiken? Facebook biedt je bedrijf unieke zakelijke kansen om ‘in the picture’ te komen bij je doelgroep.

Steeds meer ondernemers zien de kracht van Facebook als marketingtool en onderkennen de noodzaak van een goede zakelijk Facebook Pagina.

Meer dan 80% van mijn klanten komen via Facebook. Hoe ook jij dit kunt realiseren, leer ik je in deze op maat gemaakte en vooral praktische workshop over Facebook zakelijk

Facebook workshop; praktisch en eenvoudig

Wat ik vaak hoor over Facebook:

vink  Het werkt niet

vink  Het kost zoveel tijd

vink  Zijn mijn potentiële klanten wel te bereiken?

vink  Het aantal personen wat je berichten ziet, is zo laag

vink  Ik weet niet wat te doen

vink  Ik vind het ingewikkeld

vink  Wat moet ik er nu mee?

Ik ben het levende bewijs dat Facebook wél degelijk werkt om een succesvol bedrijf op te bouwen. Zelfs als je a-technisch bent. Wat ik kan, kan jij ook! Laat het mij je leren. Investeer 1 dag in deze workshop, met 1 klant heb je je investering al terugverdiend.

Workshop Facebook Zakelijk in 1 dag:

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor zelfstandige dienstverlenende ondernemers die graag optimaal gebruik willen maken van de marketing kansen van Facebook. Om succesvol deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis nodig. Een week voor aanvang krijg je een mail met instructies zodat iedereen op hetzelfde kennisniveau start en deze workshop voor alle deelnemers van waarde is.

Aan het einde heb je een Facebook Marketing Plan voor jouw bedrijf. Je weet exact hoe Facebook werkt, wat je moet posten, waar en voor wie. Je weet alles om direct en goed en effectief aan de slag te gaan en vanaf de volgende dag te werken aan een volle agenda. Resultaat dus!

Wat leer je deze dag?

Je gaat leren:

 1. Wat is Facebook nu precies en hoe werkt het
 2. Waarom is Facebook een perfect marketing instrument is
 3. 5 bewezen strategieën voor meer Facebook Fans
 4. Hoe je je Facebook Pagina zo optimaal mogelijk inricht voor succes
 5. Hoe je Facebook privé en zakelijk gescheiden kunt houden en hoe je optimaal profijt haalt uit beide accounts!
 6. Wat moet ik nu posten, waar en wanneer voor een zo goed mogelijk resultaat
 7. Hoe krijg ik meer fans en wat kan ik doen om te zorgen dat ze klant worden?
 8.  Hoe maak ik een event aan?
 9. Hoe kan ik werken met Facebook groepen?
 10. Recensies inrichten die als een magneet werken.
 11. Integratie van Facebook met je website
 12. Hoe je ervoor zorgt dat jouw berichten te zien zijn in het nieuwsoverzicht van je fans

En daarnaast:

Een overvloed aan concrete voorbeelden die jij direct kunt toepassen. Inzichten in de mogelijkheden die Facebook biedt die geen enkel marketingtool je geeft.

Ik deel al mijn gouden tips en bewezen ideeën met je, je gaat compleet opgeladen en vol energie weer naar huis. Klaar om te gaan ‘Facebooken’!

Kortom: na deze dag weet je precies hoe je Facebook in moet zetten voor meer klanten en meer omzet in minder tijd. Hoe zou dat voor je zijn?

Naast theorie gaan we ook met het geleerde aan de slag om er zeker van te zijn dat de kennis van de workshop ook in de praktijk gebracht kan worden aan de hand van oefeningen. Loop je ergens tegen aan of is iets niet duidelijk, dan is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Ik werk om die reden uitsluitend met kleine groepen.

Aan het einde heb je een Facebook Marketing Plan voor jouw bedrijf. Je weet exact hoe Facebook werkt, wat je moet posten, waar en voor wie.

Je weet alles om direct en goed en effectief aan de slag te gaan en vanaf de volgende dag te werken aan een volle agenda. Resultaat dus!

Datum:                     Vrijdag 10 februari 2017
Trainer:                    Ria Kaashoek
Locatie:                    Ambachtweg 12, 2841 LZ Moordrecht
Duur:                        09.30 – 16.30 uur
Investering:              € 197,- *
(dit zijn gewone bedrijfskosten, die je mag aftrekken van de belasting die je betaalt met je bedrijf)

* excl. BTW en inclusief koffie/thee/sap en een lunch op locatie.

Ja, ik wil meer resultaat

Waarom deze training bij mij?

vinkIk kan je helpen, inspireren, informeren en motiveren om een succesvolle online business op te zetten en/of te runnen. De vele valkuilen heb ik aan den lijve ondervonden. Dankzij mijn 20-jarige ondernemerservaring ben ik er niet in blijven hangen. Het lukte mij om een succesvol online bedrijf te creëren!

vinkKleine groep met veel persoonlijke aandacht (max. 10 personen)

vinkVeel interactie

vinkIk geloof in een inspirerend plan van aanpak dat je helpt om de juiste dingen te doen in de juiste volgorde. Inspirerend, praktisch en direct toepasbaar zodat je er gelijk al wat aan hebt. Dit zodat jouw Facebook marketing zo spoedig mogelijk gaat ‘lopen’

vinkIn mijn werk denk ik vanuit de ondernemer en zie ik voor jouw bedrijf unieke en creatieve mogelijkheden voor meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, teneinde meer omzet/groei te genereren.

vinkIk kan als geen ander de vertaalslag maken van bovengenoemde mogelijkheden naar Online Marketing en Social Media, dat is de kracht van mij én mijn bedrijf.

vinkHet allerbelangrijkste wat ik je echter te bieden heb, ben ik zelf. Dankzij alle hierboven vermelde invloeden ontmoet je mij, mijn werkwijze, daadkracht, scherpe inzichten, schat aan ervaringen, kennis, enthousiasme, inspiratie en alle illustraties aan de hand van bewezen voorbeelden uit de praktijk!

Laat mij je helpen om van je bedrijf een succesvolle online onderneming te maken

 • Investering is slechts 1 dag van je tijd
 • Ik houd niets voor je achter en deel al mijn kennis
 • Inspirerende dag vol tips
 • Stappenplan met direct toepasbare acties
 • Een persoonlijke succesvolle Facebook marketing strategie

Ja, ik wil meer resultaat

bonus-1

Uit ervaring blijkt dat enkele tijd na de training en implementatie van het geleerde er vaak nog vragen zijn.

Ik wil dat je geen enkele vraag meer hebt en Facebook gelijk effectief en optimaal in kunt zetten om je business te laten groeien. 

Daarom een GRATIS 60 minuten online Vraag & Antwoorden Sessie! 

Dit is wat anderen zeggen:

Ik heb in 1 dag tijd ontzettend veel geleerd van Ria. Je krijgt waardevolle informatie waar je echt wat mee kan. Het is de moeite waard om bij haar trainingen te volgen. Echt een aanrader!

Jessica Dam
Jessica Dam | JD Virtueel Assistent

Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is met Facebook en vond de training heel praktisch en leerzaam. Ria is een enthousiaste, pittige vrouw met hart voor haar werk.

Margreet Alting
Margreet Alting | Vitawijzer

Zeer interessante training over hoe Facebook werkt..het effect van Facebook en wat kun je doen om meer interactie en verkopen te genereren !!!

Ingrid Boot
Ingrid Boot | Ingrid’s Pedicure & Welness

De trainingen bij Ria Kaashoek zijn leerzaam, interessant, duidelijk. Na een gesprek of training met Ria bruis ik nog dagen van de energie.

Brigitte Peters
Brigitte Peters | Direct Online Coaching

“Ik heb voor Ria gekozen omdat ik vind dat zij haar kennis op een heel praktische toepasbare wijze deelt. Ze bruist van de ideeën. Daarnaast is ze erg betrokken, vakkundig en enthousiast. Haar trainingsprogramma’s zijn een aanraders!“

Tanja Cavaljé | Vlinderss Support & Services

Ben jij klaar om op de juiste manier aan de slag te gaan met je Facebook Marketing?

Wacht dan niet te lang want per training is er ruimte voor maximaal 10 personen.

Ja, ik wil meer resultaat